facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fluisterende Gedachten - Holistische praktijk voor honden

Fluisterende Gedachten - Holistische praktijk voor honden

Info

Honden zijn voor veel mensen een dagelijkse steun en toeverlaat. Een trouwe vriend waarop u altijd kunt rekenen. Ik help uw hond met het herstellen van de disharmonie tussen geest en lichaam, emotionele disbalans en fysieke problemen.

Adres: Gebrande Hoefstraat 20, 4715 AJ Rucphen (gemeente)
Telefoonnummer: 0652410909
Stad: Rucphen
Route: Gebrande Hoefstraat 20
Postcode: 4715 AJ


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 20:00
Dinsdag: 09:00 - 16:00
Woensdag: 09:00 - 12:00
Donderdag: 09:00 - 16:00
Vrijdag: 09:00 - 12:00
Zaterdag: 10:00 - 13:00

Recensies
Ilse maakt verbinding met jou als klant en met de hond. Ik ben samen met mijn hond Australische labradoodle bij Ilse geweest gezien ik het idee had dat onze hond stress had maar deze niet van zich af kon zetten. Ilse heeft bij hem Cranio Sacraal Therapie toegepast waar hij heel erg lekker ontspannen door werd tijdens de behandeling. De blokkades die bij hem werden gevonden heeft ze behandeld en na de behandeling waren we verbijsterd van het resultaat. Alsof we onze kleine relaxte pup weer terug hadden! Nog steeds is onze hond een stuk relaxter en ben ik zo blij dat we bij Ilse langs zijn geweest! Daarnaast kijkt Ilse ook naar het totaal plaatje van de hond: hoe is de voeding? Kan daar misschien nog iets in veranderd worden? Hoe is het met zijn vacht? Zou het hem misschien helpen om even een goede trim beurt te krijgen? Zodat hij letterlijk beter in zijn vel/vacht zit? Al met al geef ik zeker 5 sterren voor de behandeling van Ilse! Zeker een aanrader!
ilse mag ik.jou ontzettend bedanken voor wat je voor abbey hebt gedaan, onze engelse cocker spaniel pup bleef haar bench dagelijks vervuilen ze was 8 maanden, ze had een flink trauma opgelopen met het transport vanuit Spanje naar Nederland. ilse heeft haar uitgelezen, sacraal behandeling en accupuntuur, de bij behorende druppels, deze behandelingen heeft ze 2 keer gehad, en we hebben een totaal andere hond, nogmaals dank je wel dat je onze abbey weer heel hebt "gemaakt"
Onze oudere hond Odie heeft meer flexibiliteit in zijn lijf en een betere energie na een eerste behandeling bij Ilse. We zien nu al na een paar dagen verbeteringen in zijn stijfheid in rug en pootjes. Goed tips gekregen over massage en voeding. Ilse is heel geduldig en liefdevol.
Ilse is deskundig en denkt goed mee. Mijn dwergpoedel had veel darmproblemen, at niet graag en had last van een parasiet. Zij heeft met mij mee gedacht om haar op een eliminatiedieet te zetten en met welk eiwit we dan het beste konden starten. Het was een schot in de roos! Mijn hond eet met smaak en ze heeft nu al weken geen buikpijn meer gehad. Ik heb regelmatig even contact met Ilse via de mail, dit is voor mij een heel prettige manier van begeleiding.
Onze Max die altijd heel nerveus is heeft een super behandeling gehad van Ilse. Hij is weer helemaal relaxt. De scan bracht precies naar voren waar Max last van heeft. Nu druppels meegekregen en hopen dat hij relaxt blijft.
Ilse is niet alleen heel vriendelijk en behulpzaam, ze stelt ook Paco meteen gerust en kan hem in alle rust behandelen. Er word naar het totaalplaatje gekeken, binnen en buiten. Ook de bouillon om artrose tegen te gaan is top! Zeker aan te raden!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid