facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Floweratwork

Floweratwork

Info

Flower@work is een lokaal bedrijf. Hilly Boer startte Flower@work op met het idee om workshops te geven waar de thema's stoer en landelijk centraal staan.

Geschiedenis

Flower@work is een bedrijf dat zich richt op het geven van workshops en het maken van bloemwerken op bestelling. het eventuele decoreren van uw winkelpand is sinds kort ook mogelijk.

Workshops
Een aantal jaar geleden is Flower@work samen met Bloemenwerk gestart met het geven van workshops. Onder het genot van een lekker glaasje kopje koffie met wat lekkers erbij begint deze workshop. Na een korte instructie gaat u aan de slag met bloemstuk. Gea (Bloemenwerk) en Hilly (Flower@work) lopen ondertussen rond en helpen waar nodig. Aan het einde van de workshop kunt u nog eventjes nagenieten van de leuke avond onder het genot van een lekker glaasje wijn of fris. Kortom een leuke gezellige avond compleet verzorgt door Bloemenwerk en Flower@work

Adres: Dalen (dorp)
Stad: Dalen


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bloembinderij Bert Lubberman Bloembinderij Bert Lubberman 647 meter Zeer gemotiveerd en vakkundig personeel. Geweldige bloemstukken gemaakt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid