facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Flower Fleur Gifts

Flower Fleur Gifts

Info

Origineel cadeau/kado boeket van een sterk merk. Voor ieder gelegenheid: verjaardag, jubileum, huwelijk, beterschap, zwangerschap, geboote of zomaar.

Geschiedenis

Wilt u een origineel cadeau/kado van een sterk merk.

Voor iedere gelegenheid: verjaardag, jubileum, huwelijk, beterschap, zwangerschap, geboorte of zomaar...!!!

Ook leuk voor uw personeel ipv een bos bloemen!



Do you want an original gift:

For any occasion: birthdays, anniversary, wedding, get well soon, pregnancy and baby!

Also nice for personnel in the place of a bunch of flowers!



"Praktijken voor fysiek, mentaal welzijn waarbij inzicht krijgen de basis is voor het beste resultaat.Specialiteiten: Huidverbetering ,pedicure,massage,hypnose,coaching,Raymedy."
Adres: 6741 GP Lunteren
Stad: Lunteren
Postcode: 6741 GP


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 21:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 21:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jongbloed & Zn. Jongbloed & Zn. 8 km Jongbloed Lunteren is een bedrijf waar men voor alles terecht kan. Van boswerkmaterie...
Kado-unieK Kado-unieK 8 km Deze dame denkt altijd mee met je als je op zoek bent naar een relatiegeschenk. En ni...
Zinnia Zinnia 8 km Prijs kwaliteit is niet zo best voor losse bloemen. Een enorm veld boekket kan 5 dage...
Recensies
Heel fijn geholpen met mijn vliegangst. Neemt echt de tijd voor je en ik voel me een stuk rustiger. Bedankt :
Na een behandeling bij Natuurlijk Fleur van Corine wil je nooit meer ergens anders naar toe. Ze weet precies de juiste snaar te raken op het juiste moment. Haar persoonlijkheid en aanpak straalt veel rust, positieve energie en professionaliteit uit waardoor ik mij bij aankomst al meer ontspannen begin te voelen. Ze luistert ook goed zodat ze weet waar je last van hebt en waar je behoefte aan hebt. En welke aanpak en behandeling daar het beste bij hoort. Ze heeft heel veel behandelingsmethodes in haar 'pocket'. Na een behandeling voor mijn vegetatieve en immuunsysteem voelde ik me weer helemaal als nieuw. Het enige nadeel van een een bezoek aan Salon Fleur is dat deze op een gegeven moment is afgelopen....en je weer mag wachten op de volgende afspraak : Ik zou iedereen een behandeling van Corine Hannisse bij Natuurlijk Fleur aanraden; tevens een geweldig cadeau!
Mag al heel veel jaren genieten van Corines gouden handen en deskundigheid. Hartelijk en open, je voelt je altijd welkom in haar schoonheidssalon of salon natuurlijk. Ze is altijd bezig om nog meer in hoofd en handen te krijgen. De ene cursus heeft ze nog niet gedaan of de volgende zit alweer in de pijpleiding. Ten gunste van haar klanten. Nou ben ik zelf helemaal niet van de alternatieve geneeskunde, maar ik ben om. Obstipatie ze helpt je er in een behandeling vanaf. Hoofdpijn ze weet te plekken te vinden om je eraf te helpen. Wat begon met lekker laten verwennen op gebied van schoonheid en massage merk ik dat ik steeds vaker mijn kwalen benoem die ze serieus aanpakt. Corine is veel meer dan mijn schoonheidsspecialiste, ik ben heel blij met haar!
Toevallig kwam ik salon Fleur tegen toen ik een schoonheidsspecialiste zocht. Corine, de eigenaresse van de salon, is uniek. Zij heeft een holistische benadering en gouden handen. Na een behandeling voel ik me geaard en ontspannen.
Vanaf mijn 14e chronische blaasontsteking en nierbekkenontsteking. Verschillende urologen bezocht zonder resultaat. Corine heeft mij 2x met de Raymedy behandeld en nu sinds 1,5 jaar voor het eerst van mijn leven, klachten vrij.
Ik heb telefonisch een allergie hypnose gehad voor mijn hooikoorts. ze vertelde een soort verhaaltje waardoor ik bijna in slaap viel, maar ik hoorde wel wat ze zei. ik kreeg een spraakopname doorgestuurd die ik elke dag luisterde. klinkt apart maar heb nergens last meer van... Geen enkele irritatie, en ik slik ook geen pilletjes meer. ik heb vervolgens nog een tweede sessie gehad in praktijk waarbij ik een ander verhaaltje te horen kreeg. Echt een aanrader!
Wow! Wat een geweldige zwangerschapsmassage heb ik hier gehad bij Fleur. Ik heb veel massages gehad in mijn leven maar dit was zeker een van de beste. Met zoveel aandacht gegeven. Ik kom zeker terug.
Hele fijne salon om heerlijk te ontspannen. Wat ik ontzettend fijn aan Corine vind is dat ze zich op zoveel gebieden bij laat scholen en hierdoor heel veel kennis heeft over hetgene wat ze doet.
Heel erg prettig in de omgang. Wordt naar je geluisterd en aan de hand van jouw 'verhaal' wordt een behandeling opgestart. Niet geheel onbelangrijk bij mij werd de kosten deels vergoedt... Aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid