facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Flower Farm outdoor furniture & cleaning

Flower Farm outdoor furniture & cleaning

Info

Flower Farm outdoor furniture & cleaning

Geschiedenis

Hét adres in Wassenaar en omstreken voor het luxueuze en zorgeloze buitenleven.
Buitengenieten gepresenteerd in een verrassend sfeervolle showroom en showtuin. Mogen wij u uitnodigen?

De ruime tuinmeubelcollectie is in de wijde omgeving een begrip. Toonaangevende merken vormen de prachige collectie.
In combinatie met een deskundig advies en goede service vormen dit een ideale basis voor een keuze waaraan u tot in lengte van jaren veel plezier beleeft.
Voor het compleet maken van het ultieme buitenleven heeft Flower Farm ook een uitgebreide collectie kussens, (zweef)parasols, terrasverwarmers, tuinaccessoires en nog veel meer.
De collectie omvat onder andere de volgende merken: Traditional Teak, Borek, Max&Luuk, Skagerak, Glatz Parasols, Rizz Outdoor borstelmatten, AppleBee, diverse reinigings- en onderhoudsmiddelen en tuinaccessoires.

Naast meubelverkoop kunt u bij ons ook terecht voor meubelreiniging, -winteropslag en meubelreparatie. Uw (teakhouten) meubilair ziet er dan weer tip-top uit!!



"Een zeer uitgebreide collectie tuinmeubelen zijn een groot onderdeel van ons assortiment. Toonaangevende collecties die garant staan voor jarenlang probleemloos gebruik. Parasols, kussens, opbergsystemen, terrasverwarmers en accessoires maken het geheel compleet. Door de uitgebreide collectie kunt u naar hartenlust combineren en inspiratie opdoen."
Adres: Oostdorperweg 151 A, 2242NJ Wassenaar
Telefoonnummer: 070-5118540
Stad: Wassenaar
Route: Oostdorperweg 151 A
Postcode: 2242NJ



op zoek naar gerelateerd: Teak meubelen wassenaar
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
The Garage Sale The Garage Sale 582 meter leuke shop geinige prijssen een bezoekje waard!
Just Haasnoot Wassenaar Just Haasnoot Wassenaar 989 meter Ik was eerst in de grootste design meubel winkel in Den Haag geweest, maar deze winke...
MarktplaatsHelper.nl MarktplaatsHelper.nl 1 km Wij helpen je graag met het verkopen van jouw nieuwe- of tweedehands spullen.
BrightLiving.nl BrightLiving.nl 2 km We hebben een bank gekocht en zijn superfijn geholpen door Jef en zijn collega's. Een...
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Flower Farm outdoor furniture & cleaning met het openbaar vervoer


Wassenaar, Starrenburglaan 390 meter
44
Wassenaar, Starrenburglaan 410 meter
44

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid