facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Flowee

Flowee

Info

Flowee heeft de meest kleurrijke producten op het gebied van Yoga & Meditatie!

Flowee - Relax your senses

Geschiedenis

Flowee, relax your senses!

Het ontstaan van Flowee is begonnen tijdens een vakantie op Ibiza in 2010!

Mijn vriend en ik hoorden over een energiebeurs en dachten spontaan dat is leuk voor ons. Op deze beurs zagen wij voor het eerst een acupressuurmat, ook wel spijkermat genoemd. Een stoffen mat met allemaal scherpe puntjes. Het proef liggen was nog geen openbaring, maar het verhaal achter de mat en de originele vormgeving was wel bijzonder genoeg voor ons om een mat te kopen.

Eenmaal terug in Nederland raakten wij al na enkele keren overtuigd van de positieve effecten. Het enthousiasme voor de acupressuurmat groeide en met een al jarenlange gekoesterde droom een bedrijfje te willen starten, was dit het moment om met Flowee te beginnen. Flowee staat voor relax, trendy, ontspannen, leuk, hip en genieten. Symbolische woorden die mijn vriend en ik zoveel mogelijk in ons leven toe willen passen.

In 2016 hebben we ons assortiment uitgebreid met mooie kleurrijke producten op het gebied van Yoga & Meditatie.

Onze producten worden allemaal geproduceerd in een fabriek in India die aan alle ISO-normen voldoet. Waardoor we alle producten verantwoord kunnen aanbieden.



"Flowee is met trots als sinds 2011 hét Nederlandse spijkermatten merk! Meer dan tien jaar ervaring in het leveren van kwaliteit, kleuren en design.In de drukte van het moderne leven is ontspanning van onschatbare waarde. Daarom nodigen we je uit om jezelf een cadeau van rust en balans te geven. Kies voor Flowee en ervaar de voordelen van onze hoogwaardige spijkermatten.Bestel nu en ontdek het nieuwe ontspannen!"
Adres: Bouwmeesterstraat 11, 6821 GR Arnhem
Stad: Arnhem
Route: Bouwmeesterstraat 11
Postcode: 6821 GR



op zoek naar gerelateerd: flowee korting, flowee ervaringen, shop flowee, flowee waar te koop, flowee spijkermat ervaringen, flowee handschoen, flowee massagehand, flowee kussen
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Flowee. Bouwmeesterstraat 11 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Flowee adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Flowee. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Flowee delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid