facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Flow Yoga Leiderdorp

Flow Yoga Leiderdorp

Info

Yoga studio Leiderdorp

Adres: Splinterlaan 154c, 2352 SM Leiderdorp
Telefoonnummer: 0629404010
Stad: Leiderdorp
Route: Splinterlaan 154c
Postcode: 2352 SM


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Yogasmiley Kinderyoga Yogasmiley Kinderyoga 703 meter Leuke plek voor de kinderen om yoga te oefenen en andere kids te leren kennen!
Wobbelyoga Leiden Wobbelyoga Leiden 708 meter Leuke plek voor de kinderen om yoga te oefenen en andere kids te leren kennen!
Wobbelyoga Oegstgeest Wobbelyoga Oegstgeest 800 meter Leuke plek voor de kinderen om yoga te oefenen en andere kids te leren kennen!
Yoga & Pilates by Results Yoga & Pilates by Results 2 km Perfect ! , heel persoonlijk , goede sfeer.
Recensies
Fijne yogastudio met veel afwisselende lessen. De docenten zijn professioneel en persoonlijk. Er heerst een ontspannen sfeer. Als je vragen hebt, nemen de docenten de tijd om alles goed uit te leggen. Verder vind ik het fijn dat de docenten zelf ook erg nuchter zijn. Hierdoor zijn de lessen erg laagdrempelig. Een echte aanrader dus!
Ik ervaar de yogastudio als een fijne plek voor momenten van relaxtijd voor mezelf. Warme sfeer, deskundige docenten, persoonlijke aandacht en een goede variatie lessen inspanning/ontspanning. En gezellig om na afloop te kletsen onder het genot van thee met lekkere koekjes, noten en chocola. Genieten toch!!!
Vorig jaar heb ik op aanraden van mijn moeder een proefles yoga gevolgd bij Flow Yoga Leiderdorp. Sindsdien ben ik 'verkocht'! Door yoga leer ik mijn lijf beter kennen, en mijn grenzen. Ik voel mij er krachtig, flexibeler en energieker door. Ik kom heel graag bij Flow Yoga Leiderdorp. De sfeer is ontspannen en 'down to earth'. En het lesaanbod is veelzijdig; er is altijd wel een les die bij je agenda of behoefte past. Praktische pluspunten: gratis parkeren voor de deur én je betaalt alleen voor de lessen die je bijwoont dankzij het strippenkaart-systeem.
Kom al vier jaar bij deze Yoga studio. Zeer goed en gevarieerd aanbod van vijf kwartier ipv één uurs lessen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid