facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Flow Motion Massage

Info

Flow Motion Massage ontspant bij stress of pijnklachten.
#rugpijn #nek-schouderpijn #spierklachten #SOLK #RSI #CANS #tenniselleboog #golfelleboog

Geschiedenis

Flow Motion Massage voor echte ontspanning!

Flow Motion staat voor: Massage, Relaxen, Ontspanning, Stimulerend, Evenwicht, Welzijn, Pijnverlichting, Ontstressen, In balans komen...

Iedereen heeft baat bij massages, ongeacht leeftijd en lichamelijke conditie. Iedereen heeft behoefte aan aanraking, het is een van onze eerste levensbehoeften en ervaringen. Aanraking geeft het gevoel dat je gewenst bent, zonder aanraking kan je je geïsoleerd voelen. Aanraking is een vorm van communicatie, bevestiging en expressie. Het geeft een besef van identiteit en zorgt ervoor dat je meer zelfvertrouwen en zelfrespect krijgt.
Een massage kan ontspannend, maar ook stimulerend werken. Als het doelgericht op het energiesysteem wordt toegepast, dan is de uitwerking merkbaar op lichamelijk, geestelijk en emotioneel niveau.

Mijn naam is Joke Huurman, geboren in 1957 in het hartje Rotterdam.
Ik werk in de kinderopvang als Gastouder.
Daarnaast ben ik in 2009 begonnen met Reiki. In 2011 ontdekte ik de Triggerpoint-therapie, waarmee ik al veel mensen van hun klachten en ongemakken af heb kunnen helpen. Eind 2011 volgde ik een cursus Bamboemassage en de KIOM massagecursus, evenals een cursus Medische Basiskennis. Tevens heb ik de Cursus "Touch for Health" gevolgd. Daarna volgden nog vele cursussen en workshops, zoals Hotstone massage, Artrose-massage en therapie, Massage en Kanker.
Inmiddels ben ik gediplomeerd NGS Wellnessmasseur.
Met deze kennis ben ik in staat een prettige ontspannende massage te geven, waar u met veel plezier aan terug zult denken...
Bij lichamelijke klachten kunt u tevens bij mij terecht voor een Triggerpointbehandeling. (€ 12,50 per 15 minuten). Voor meer informatie over Triggerpoints kunt u terecht op mijn website en op het beging van deze pagina.
Voor informatie of afspraken kunt U mij bereiken op:

[email protected]

meer informatie vindt u op www.flowmotion-massage.nl

Tarieven

U kunt kiezen voor de rug- en schoudermassage 30 minuten € 25,-

De rug-schouder-nek massage is een onderdeel van de ontspanningsmassage.
Deze massage is ideaal als je last hebt van spanningen en/of spanningspijnen.
Alle stress en spanningen van je nek tot je onderrug word los gemasseerd.


Complete #ontspanningsmassage 60 minuten € 45,-


Ontspannende strijkingen met olie worden afgewisseld met diepe knedingen zodat een diepe vorm van ontspanning wordt bereikt.
Een regelmatige ontspanning massage kan klachten verminderen en zelfs voorkomen.

Luxemassage 90 minuten € 60,-


Dit is een lange en luxe massage die gebruik maakt van alle soorten massagetechnieken, waaronder het zacht kneden en rollen van de huid en de spieren, gecombineerd met de Bamboemassage. Ontspanningsmassage is geen diepe weefsel massage en is er niet voor het bewerken van de diepere spieren van het lichaam, maar is alleen bedoeld voor het masseren van de buitenste lagen van het lichaamsweefsel.

Bij een ontspanningsmassage wordt een breed scala van gebieden op het lichaam gemasseerd zoals de rug, benen, armen en hals.

kijk voor meer behandelingen op de website.


Ook zijn er cadeaubonnen te koop voor elke gelegenheid en prijs.

Adres: De Blankvoorn 20, 2661 KB Bergschenhoek
Telefoonnummer: 0651777278
Stad: Bergschenhoek
Route: De Blankvoorn 20
Postcode: 2661 KB


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00

Recensies
Wij waren er klant en altijd dik tevreden. Het noodlot is toegeslagen en Joke is niet meer onder ons. Wij missen haar en haar massages. Dat haar bedrijfje nog steeds te vinden is op Google is wat vreemd. Joke rust in Vrede Jolanda en Rein
Update februari 2020: dit bedrijf bestaat helaas niet meer i.v.m. het overlijden van Joke. Meer dan geweldig .... ik raad de diensten van Joke zeer aan. Na mijn eerste bezoek aan haar salon heb ik geen enkele spijt... mijn verwachtingen waren lager geschat dan wat ik daadwerkelijk kreeg... zeer toepasselijk voor mij, van alles wat, en dit werkt bij mij.... alle persoonlijke wensen kan Joke waarmaken.... van sport-massage tot ultieme ontspanningsmassage en alles tussen... het kent geen grenzen...grandioos. Joke weet, wat ze doet en hoe ze het doet... echte professioneel en vooral prettige mens... Joke, dank je wel!
De sfeer en de rust in de salon is bij mij blijven hangen. Ook Joke straalt rust uit en je voelt je direct op je gemak. Joke weet waar ze over praat en doet haar werk ook met liefde. Een ontspanningsmassage bij Flow Motion Massage staat nog steeds op mijn to do lijstje.
Veelzijdig verrassend en ultiem ontspannend Ik ben zeer tevreden klant van Joke. Bij elk bezoek beleef ik puur avontuur in mijn lichaam en door mijn geheel lichaam en geest; door haar veelzijdig vakmanschap, zeer ontspannende ruimte en het gebruik van zeer passende materialen/oliën beleef ik de massages als een ruimtelijk avontuur. Het is niet te beschrijven. Ik ben zeer blij dat ik na elk bezoek zo ontspannend naar huis ga/naar onze dagelijkse bezigheden. Door Joke's massage beleef ik puur harmonie en evenwicht in mijn lichaam wat voor me zeer belangrijk is.
Joke is top, ze heeft mij begeleid bij genezing van een hernia. Dat is zo goed bevallen, dat ik er nog steeds kom.
Lekkere massage
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid