facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Florya Restaurant & Café

Florya Restaurant & Café

Info

Met zijn stijlvolle inrichting en adembenemend uitzicht is Florya Restaurant topkandidaat om ieders nieuwe favoriet te worden.

Geschiedenis

Florya Restaurant & Café bevindt zich in het gezellige Bos en Lommer in Amsterdam. Met zijn stijlvolle inrichting en adembenemend uitzicht is Florya Restaurant topkandidaat om ieders nieuwe favoriet te worden.



"Sinds augustus 2017 drijft FLORYA Restaurant op het Erasmusgracht aan het water in de gezellige Amsterdamse stadsdeel Bos en Lommer."
Adres: Bos en Lommerplantsoen 10, 1055 SC Amsterdam
Telefoonnummer: 020 364 2275
Stad: Amsterdam
Route: Bos en Lommerplantsoen 10
Postcode: 1055 SC


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 01:00
Dinsdag: 08:00 - 01:00
Woensdag: 08:00 - 01:00
Donderdag: 08:00 - 01:00
Vrijdag: 08:00 - 03:00
Zaterdag: 08:00 - 03:00
Zondag: 08:00 - 01:00


op zoek naar gerelateerd: florya ontbijt, florya amsterdam ontbijt, florya shisha, florya restaurant menu, florya amsterdam shisha, florya shisha prijs, florya amsterdam menu, florya menu
Recensies
florya is een Turks restaurant in Amsterdam. Parkeren kan voor de deur, betaald, als je geluk hebt. Maar anders vind je in de buurt redelijk makkelijk een parkeerplek. Het eten is lekker, ze blijven alles netjes bijvullen en er is een ruime keuze aan kaas, fruit, beleg, warme gerechten etc. En daarbij mag je net zoveel thee drinken als je wil. Wij waren er op een zonnige dag dus we zaten buiten aan het water, dat was gezellig. Ik vind het een aanrader als je een keer gezellig en uitgebreid wil ontbijten. Ik zou de kids thuis laten
Een leuk restaurant op een mooie plek. Ik eet hier altijd goed, zowel voor- als hoofdgerechten smaken lekker. Ze hebben ook lekkere taartjes en mocktails. Je kan er heerlijk eten, maar ook even relaxen, genoeg keuze!
Locatie top, Je kan voor de deur parkeren heel fijn, modern schoon netjes, personeel heel aardig, linzensoep was heel lekker, lamskotletten kan beter, prijs normaal.
De eerste keer dat hij het Turkse restaurant Florya probeerde, was de ontvangst goed, de service was goed, het eten was geweldig en de drankjes evenals de waterleidingensectie, een speciale sectie met een geweldige service. Bedankt personeel voor de goede ontvangst
Leuke restaurant met mooi locatie op het water! De service over het algemeen was goed, snel en vriendelijk behalve de dame die ons hielp was wat minder. Testi Kebabi was lekker, Mix grill was matig, Gemixte koude voorgerechten af te raden, twee daarvan waren niet goed en niet eetbaar, wel door gegeven helaas niks mee gedaan.
Eten viel vies tegen, personeel werkt langs elkaar heen, en mevrouw die het team aanstuurt heeft een kwartier discussie met ons lopen voeren omdat haar personeel extra drinken heeft aangeslagen.
Mooi restaurant en lekker eten, hele vriendelijke bediening in het bijzonder Hoessein, zeker het bezoeken waard!
Top service en heerlijk gegeten! We hebben van te voren gereserveerd voor 20 personen. Duidelijk aangegeven wat onze wensen zijn en dat we een goede service belangrijk vinden. Ontvangst was geweldig, er werd met ons meegedacht over een andere tafel zetting zodat de hele familie met elkaar kon communiceren. Het eten weed tegelijkertijd opgediend en was lekker! Mocktails vielen goed in de smaak. Bediening was top! Zeer tevreden klanten dus wij komen zeker terug!
Gezellig informeel Turks restaurant op een boot in de gracht zodat je zomers buiten kan zitten, heerlijk. Ik kom hier vooral met mensen om Turks te ontbijten onbeperkt eten van een uitgebreid buffet met oa diverse Turkse gerechten en gratis thee Soms wel heel erg druk en tijdens de ontbijttijden tot 14u, is het vaak dringen geblazen in de smalle ruimte tussen buffet en de tafeltjes aan de zijkant. . Het personeel is altijd vriendelijk en behulpzaam wat voor mij fijn is want voor een rollator is het eigenlijk ongeschikt. Omdat het publiek vooral turks is zijn ze altijd behulpzaam en laten me voorgaan met mijn grijze hoofd en karretje. Een rolstoel kan daar niet terecht, alleen in de zomer buiten aan de straatkant van de boot. Ook trapjes zijn lastig als je slecht ter been bent al zijn er altijd wel een stel behulpzame armen in de buurt.
De ontbijt was erg goed, er waren genoeg opties met hun variëteiten. Ik ging met een collega, ons belangrijkste doel was om ons kennis te laten maken met mijn rond 75 vrijwillige medewerkers door Turkse gerechten te serveren in Florya. Maar helaas, een vrouwelijke medewerker wiens naam ik niet wil noemen, stelde zich voor als Floryanen-manager en deze dame behandelde ons heel niet goed, ik schaamde me voor mijn collega. Mijn collega vertelde me om daar later te bellen en met iemand anders te praten, toen ik belde, kreeg dezelfde dame aan de telefoon en sprak me aan de telefoon met haar arrogante houding, dit is een zeer lelijke situatie voor Florya, helaas. Ik geef Florya niet de schuld, maar ik zou graag willen dat ze haar personeel weer zou zien en haar zou waarschuwen om meer respect te hebben
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Florya Restaurant & Café met het openbaar vervoer


Amsterdam, Erasmusgracht 140 meter
15
7
Amsterdam, Bos en Lommerplein 200 meter
15
7
N82
Amsterdam, Jan van Galenstraat 270 meter
15
7
Amsterdam, Bos en Lommerplein 280 meter
15
21
7
Amsterdam, Bos en Lommerplein 280 meter
80
N80

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid