facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Floris Tils

Floris Tils

Info

I’m a freelance filmmaker who loves to travel. On this page I will be sharing my best work.



"Graaf Floris is al 50 jaar een prachtige locatie aan de Vismarkt in Utrecht. Jong en oud bezoekt ons voor de bekende appelbol, uitgebreide lunch, borrel, diner of gewoon voor een goed gesprek!"
Adres: Europalaan 12, 3526 KS Utrecht (stad)
Telefoonnummer: 31634464215
Stad: Utrecht
Route: Europalaan 12
Postcode: 3526 KS


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Living Image Living Image 1 km Mooie club eerlijke jonge mensen, die kwaliteit hoog hebben staan.
Straatnet Straatnet 2 km Je hebt hier letterlijk van alles! van opladers naar telefoons van telefoons naar sc...
We Are Today We Are Today 3 km We Are Today is a creative production company offering film services, founded in 2018...
Utrechtsejopie 0 Utrechtsejopie 0 4 km Twee pracht bossen voor mijn vader vandaag geleverd bij Barbara Uitvaartverzorging. D...
The FilmFactory The FilmFactory 4 km The FilmFactory
Tape TV Productions Tape TV Productions 5 km Anything With Sound!
De Nieuwsbode Redactie Heuvelrug De Nieuwsbode Redactie Heuvelrug 5 km Dit is de Facebookpagina van de redactie van De Nieuwsbode, editie Heuvelrug; de grat...
M & V Videoclips 1 M & V Videoclips 1 5 km M & V Videoclips
Radio SBS Radio SBS 5 km Radio SBS Theemsdreef 237 3562ED Utrecht Kantoor: +31 (30) - 2 65 65 60 Studio: +31 (...
Жить в Голландии Жить в Голландии 7 km Влюбляю в Голландию Помогаю экспатам и эмигрантам быстро подружиться со страной. ...
Postmen Postmen 7 km Super bedrijf. Deskundig en origineel
Recensies
Wat een leuke plek! We werden warm onthaald. Het personeel hier is ontzettend vriendelijk. We bestelden de vegan burger alle vega en vegan opties staan goed op de kaart aangegeven! en de runderburger. Beide werden geserveerd met sla en frietjes. Bij de vegan burger zat vegan mayo. Top! Bonus punten! Ondanks dat het vol zat, had je totaal geen last van geluidsoverlast. De tafeltjes staan wel dicht op elkaar op sommige stukken dus een heeeel prive verhaal kun je wellicht beter ergens anders delen ; Als toetje nog de lekkere rode vruchten crumble. Deze was lekker luchtig. Zeker een aanrader! Vriendelijk personeel, prima prijs, leuke plek zo aan de oude gracht! En huispoes Moos niet te vergeten!
Vriendelijke en gastvrije ontvangst; de bediening was netjes en vlot, maar de keuken had het kennelijk zwaar te verduren - we waren met twaalf personen en dan is á la carte bestellen ook wel een opgave. Maar we moesten wel érg lang wachten, eerst op het voorgerecht een minuut of 40, daarna nog weer dezelfde tijd op het hoofdgerecht. Mijn voorgerecht was ceviche, op zich wel lekker maar er zaten wat taaie maiskorrels door die kennelijk het gerecht vooral wat beet moesten geven want smaak hadden ze niet echt. En het hoofdgerecht van zeebaars was lekker gebakken maar de groenten waarop de vis lag waren wel héél erg al dente - een sperzieboon 30 seconden blancheren is niet genoeg, een stuk aardappel 2 minuten ook niet. Koppel dat aan een prijsstelling van 11 euro voor een voorgerecht en een 25 euro voor een hoofdgerecht, dan mag je voor dat geld echt wel wat beters verwachten. Niet iets om te herhalen als je voor de gastronomíe gaat.
Vaak langsgelopen, maar recent met zowel lunch als diner een aantal keren gegeten. Sinds ze een nieuwe kaart hebben springen ze er wat mij betreft echt uit. De lunchkaart is onderscheidend van veel andere zaken in het centrum. De warme broodjes met vier soorten kaas, de Tuna Melt en de Pulled Pork zijn heerlijk. De wijnen zijn top met een goede prijs/kwaliteit verhouding, maar ook voor goed bier kan je er terecht. Hopelijk zijn ze snel weer met het diner vaker en langer open. Leuke mensen, geen poeha.
De lunch die ik samen met mijn vriendin zondagmiddag genuttigd heb viel zwaar tegen , na lang wachten vanwege de drukte waar we begrip voor hebben kwam de runderhamburger met friet en salade. De friet was tegen het koude aan en waarschijnlijk moest het zout potje opgemaakt worden en smaakte dus niet ,de hamburger was ook koud . Dit alles vermeld bij de bediening en die vervolgens niet meer terug gezien . Alleen de salade en koffie was te doen . Hier lopen we dus voortaan met een grote boog omheen .
Gezellig restaurantje met vriendelijk personeel. We gingen naar binnen omdat er vegan gerechten op de kaart stonden. Vegan voorgerecht was brood met dipjes/smeersels. Op de vraag ' is de aioli ook vegan?' kwam als antwoord: 'volgens mij niet'. 'En de kruidenboter?' 'Ehhh, vlgs mij ook niet. De humus iig wel!'. Beetje suboptimaal dus. Verder waren er wel twee vegan hoofdgerechten. De curry viel mij niet mee. Denk overigens dat de Naan ook niet vegan was . Verder was er geen keus voor een vegan dessert. Jammer als je drie gangen wil gebruiken. Ga er vooral wel eten, maar check even voordat je een vegan optie bestelt
Heerlijke authentiek Utrechtse koffietent. Bediening mag wel wat vriendelijker...Eten: 5/5
Erg jammer kwam hier om te lunchen.. werden aan de grote tafel gezet wegens drukte. Toen er tafels vrij kwamen kregen de mede personen een vrije tafel. Helaas heeft er 1 tafel vrij gestaan en vroeg hij niets aan ons. Nu alleen maar onze drinken even genuttigd en snel verder naar een plek waar ze de klant wel waarderen.
Helaas wilde een vriendin en ik hier lunchen voor mijn verjaardag. Alleen wij mochten aan de leestafel zitten en kregen niet eens een lunchkaart. Iedereen kreeg een tafel toegewezen en wij zitten ondertussen nog aan de leestafel. Verder wel een knusse leuke tent. Jammer van dit incident ‍.
Ik vind Graaf Floris heel gezellig...ieder jaar kom ik er met een vriendin...echter....ik ging er naar toe vanwege het lekkere glutenvrije brood maar gisteren was het glutenvrije brood niet te pruimen....erg klef en smakeloos...heel erg jammer omdat het zo'n sympathiek tentje is... Waar nu naar toe dan???
Kaasplank: mooie kazen met geweldige aanvulling van portstroop en vijgenbrood. Het verse brood van Bond en Smolders en de Aioli zijn top. Mooie ingrediënten, culinair prima in orde.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid