facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Floris'Hand

Floris'Hand

Info

Floris'Hand biedt onafhankelijk, deskundig advies en bemiddelt in hypotheken, verzekeringen, pensioenen en bankzaken aan particulieren en bedrijven.

Geschiedenis

Floris'Hand biedt onafhankelijk, deskundig advies en bemiddelt in hypotheken, verzekeringen, pensioenen en bankzaken. Floris'Hand begeleidt mensen en bedrijven op hun levensweg door het bieden van financieel risicobeheer in de ruimste zin van het woord. Floris'Hand neemt u zorg uit handen door u te ondersteunen bij het inrichten en veiligstellen van een financieel comfortabele toekomst.



"Een hypotheek waarin je je thuis voelt! Dat is wat Floris'Hand voor ogen heeft. Als onafhankelijk hypotheek adviseur helpen wij u met:- De hypotheekvorm die bij u past, nu en in de toekomst- Een aantrekkelijk rentetarief- Een onafhankelijk hypotheekvoorstel- Overige financiële producten, zoals pensioen, bankzaken en verzekeringen.Floris'Hand is een vertrouwde en herkenbare financieel tussenpersoon met als uitgangspunt: U ondersteunen en ontzorgen bij het inrichten van een financieel comfortabele toekomst. Bij Floris'Hand werken mensen die je graag ontmoet: gemotiveerde, mensgerichte en deskundige medewerkers met oog voor u en uw situatie."
Adres: Bolkensteeg 21, 5103 AA Dongen
Telefoonnummer: 0162372237
Stad: Dongen
Route: Bolkensteeg 21
Postcode: 5103 AA


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
BCBM BCBM 34 meter Niet bereikbaar, fouten maken en niet in oplossingen denken,
Breass Breass 604 meter Een fijne adviseur, die 24/7 klaar staat voor zijn klanten. Toen mijn gezinssituatie ...
ZZP Boekhouder Online ZZP Boekhouder Online 1 km Bij ons kun je de gehele boekhouding uitbesteden en weet je van tevoren wat je ervoor...
Recensies
Mijn man en ik hebben met hulp van Floris'Hand ons eerste huis gekocht. Wij zijn door René en Karin heel fijn en deskundig geholpen. Ook werd er alle tijd genomen om alle opties te bekijken en te bespreken wat betreft de hypotheek. Wij zijn erg blij met ons huis en raden Floris'Hand zeker aan!
Ondanks dat het bij ons heel moeilijk was om de hypotheek rond te krijgen is het Floris'Hand toch gelukt om er voor ons een mooi resultaat uit te halen. Wij komen uit Arnhem en durven tegen een ander zeggen bij Floris'Hand ben je in goede handen. Echt een aanbeveling.
Goed en deskundig advies op maat door specialisten die het menselijk aspect ook niet uit het oog verliezen
Wij zijn super goed geholpen door Sandy met betrekking tot de bankzaken. Er wordt uitgebreid de tijd genomen voor een persoonlijk advies en Sandy denkt goed mee. Floris'Hand biedt een totaalpakket aan, van hypotheken, verzekeringen tot aan bankzaken waarbij persoonlijk advies, naar onze mening, hoog in het vaandel staat. Wij hebben veel vertrouwen in Floris'Hand.
Wederom goed en kundig advies ontvangen van Arthur en Sandy. Voor alle financiële vraagstukken vragen we advies aan bij Floris’ Hand. Deze keer had het betrekking op het verzorgen van een lijfrente opbouw-spaarrekening in de vorm van een Aanvullend Pensioen Sparen via Regiobank. Het blijft lastige materie, maar bij Floris’ Hand wordt overal aan gedacht en weet je zeker dat het maximale resultaat behaald wordt. Je komt dan ook niet voor verrassingen te staan en weet waar je aan toe bent.
Wij zijn enorm tevreden over de begeleiding die wij bij Floris'Hand hebben gekregen m.b.t. onze financiële situatie. Niels Gille heeft deskundig, uitvoerig en zorgvuldig alles uitgezocht en met ons besproken. Wij hebben onze keuzes aan de hand van zijn advies goed kunnen maken.
Prima dienstverlening bij Floris 'Hand. Erg goed geholpen bij het kiezen van de hypotheek. Voor, tijdens en na het hypotheek traject ook voldoende vragen kunnen stellen. Voel mij een gewaardeerde en tevreden klant.
Zeer kundige mensen die je vriendelijk en nauwgezet helpen. Daarnaast hebben wij het ook ontzettend gewaardeerd dat Rene en zijn collega's zo meedenkend zijn met je situatie. Een aanrader!
Goed advies gehad over financiering aankoop huis, altijd bereid vragen te beantwoorden. Bijzonder professioneel!
Zeer betrokken en altijd beschikbaar voor vragen, klasse adviseurs hiero!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid