facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Florijn Incasso

Florijn Incasso

Info

Wij incasseren eerder door vroegtijdig debiteurenbezoek en hetgeen te doen in een zaak wat nodig is! Jij bepaalt samen met ons de werkwijze per zaak! Probeer ons kantoor, we helpen je graag!

Geschiedenis

Wie is Florijn,

Wij zijn een jong en ambitieus kantoor met een bereikbare klantgerichte aanpak. U doet zaken met Florijn omdat we ‘echt’ rekening houden met uw wensen. Met een gezonde eagerness en drive incasseren wij uw vorderingen. We maken hierbij nagenoeg geen onderscheid in omvang van uw hoofdsom of rechtsvorm. Elke vordering is voor u immers één teveel. Met een no cure no pay aanpak brengen wij onze kosten in rekening bij uw debiteur.

Wij zijn trots op de incassoscores die we elke dag weer opnieuw realiseren. Door snel in contact te komen met uw debiteuren slagen we er in ook eerder te incasseren. Wij gebruiken traditionele manieren van communiceren maar passen ook nieuwe media toe om debiteuren te traceren en aan te sporen uw vordering te voldoen. In onze aanpak houden we rekening met de klantrelatie die er met uw debiteur bestaat. Betalingsregeling zijn vanzelfsprekend, in overleg met u, mogelijk. Soms ontkomen we er niet aan kosten te moeten maken in een dossier. Dit bijvoorbeeld in het geval van een gerechtelijke procedure of indien uw debiteur verweer voert. Voordat we kosten maken overleggen we dit met u. Florijn verrast u daarmee nooit met onverwachte kosten.

Adres: Zwedenlaan 22, 9403 DE Assen
Telefoonnummer: 0592-820 220
Stad: Assen
Route: Zwedenlaan 22
Postcode: 9403 DE


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Flanderijn incasso VGZ, Florijn contact, Flanderijn Rabobank, Wat is Flanderijn
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Nationaal Loket Alimentatie Inning - NLAI Nationaal Loket Alimentatie Inning - NLAI 5 km Super organisatie, denken met je mee en zijn niet onder de indruk van alle dreigement...
Recensies
Sinds een aantal jaren schakelen wij dit kantoor in om onze openstaande contributies te incasseren. En dit naar volle tevredenheid. Voor onze vereniging lage kosten en veel dossiers worden succesvol afgerond. Communicatie is ook prima.
Helaas ervaar ik ook wel eens een niet betalende klant, gelukkig helpt Florijn mij met het incasseren. Eigenschappen: Klantvriendelijk Professioneel Accuraat
Onze vereniging werkt nu voor het 4de jaar met Florijn om de leden die nog steeds vergeten hebben te betalen aan te sporen. Dat aansporen is zeer effectief en geeft vrijwel direct resultaat. De resterende gevallen worden goed opgevolgd en indien nodig verder aangepakt. Ik ben zeer tevreden over de samenwerking en onderlinge communicatie.
Voor INDI.nl maken wij gebruik van de diensten van Florijn. Prettig contact, houden je goed op de hoogte en zijn snel in hun handelen. Nooit het idee dat we ergens zelf druk achter moeten zetten, nemen je het werk echt uit handen. Passen zich gemakkelijk aan, aan de werkwijze die je als bedrijf fijn vindt.
Wij doen al jaren zaken met Florijn Incasso en zijn erg tevreden. Goede communicatie over handelswijze en verloop van incassozaken. Ook de afhandeling van bij hun ingebrachte zaken verloopt zeer correct.
Thomas deze meneer zit te dreigen daar ben ik niet van gediend De incasso te Assen ik ga deze incassobureau aanmelden landelijke incasso
Wij maken gebruik van de diensten van Florijn Incasso voor ons debiteurenbeheer. Dit wordt als zeer prettig ervaren. Een mooie mix van automatisering en persoonlijk contact!
Gemiddelde betaaltermijn binnen een paar jaar significant naar beneden kunnen brengen in samenwerking met Florijn. Professionele en prettige partner om mee samen te werken.
Ik ben bij Florijn Incasso heel goed en vriendelijk geholpen. Het was allemaal duidelijk en het contact was goed. Het ging om het terugeisen van onterecht gevraagde makelaarskosten van een aantal jaar geleden. Helaas had ik niet genoeg bewijsmateriaal maar heb toch een klein bedrag kunnen ontvangen. Aanrader!
Geen goede ervaring met dit incasso bureau. Op een vrijdagavond bij thuiskomst lag er een envelop van deze organisatie op de mat. Met verbazing lees ik dat er een schuld openstaat van meer dan €50.000 euro. Een bedrag dat mijn ex blijkbaar nog verschuldigd is aan de bank. 6 jaar geleden had ik mijn deel al afbetaald... Daar was gelukkig bewijs van. Maar de schrik zat er goed in, wat gebeurde er nu?? En dat vlak voor het weekend, en ik bezig met een hypotheek.... Gelijk gemaild en maandag gebeld. Het zou uitgezocht worden... Nu pas? dat doe je toch van tevoren..en zeker met zo'n gigantisch bedrag Pas na anderhalve week! in goede spanning kregen we een mail dat er inderdaad een fout was gemaakt, en dat ik niet aansprakelijk ben voor deze schuld, met een lafjes "excuses". Ik had minimaal een grote bos bloemen verwacht met oprechte excuses! Dit was echt een hele grote fout van deze maatschappij.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid