facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Florijn Automotive & Qoodermotive

Florijn Automotive & Qoodermotive
Adres: Hoevelakenseweg 85, 3784 WG Terschuur, Nederland
Telefoonnummer: 0342 462 083
Staat: Gelderland
District: Barneveld
Stad: Terschuur
Route: Hoevelakenseweg
Huisnummer: 85
Postcode: 3784 WG


Openingstijden

maandag: 07:00–18:00
dinsdag: 07:00–18:00
woensdag: 07:00–18:00
donderdag: 07:00–18:00
vrijdag: 07:00–18:00
zaterdag: 08:00–15:00
zondag: Gesloten

Recensies
Mooie auto gekocht, niet waar we eerst vóór kwamen, maar uiteindelijk een gevonden die voor ons goed voelde, personeel erg vriendelijk en behulpzaam en goede service.
Keer op keer met het langs rijden op weg naar mijn werk viel mijn oog op dit autobedrijf Florijn Automotive in Terschuur.nIk ben uit pure nieuwsgierigheid gaan kijken op de website.nNatuurlijk heb ik ook de mooie en vooral goede recensies gelezen.nWij waren na onze terug komst uit Italie, waar wij enkele jaren gewoond en gewerkt hebben op zoek naar een 2de auto niet te groot en niet te klein omdat wij beiden nogal veel onderweg zijn voor werk.nMijn oog was gevallen op een mooie Suzuki Swift 1.5 GT uitvoering.nSamen met mijn vrouw zijn wij gaan kijken en hebben een proefrit gemaakt met deze auto, terwijl we ook nog naar 2 andere garages wilden gaan hadden wij al snel de keuze gemaakt!nDe vriendelijke woorden, het hartelijke ontvangst de goede service heeft ons vrijwel direct het besluit doen nemen om voor deze auto en dit familie bedrijf te gaan.nDe deal was gesloten zullen we maar zeggen!nNu is mijn vrouw de blije en trotse eigenaar van deze krachtpatser.nnWij kunnen kunnen de volgende conclusie trekken.nAls je een goede auto zoekt, een betrouwbaar bedrijf!nNeem gerust een kijkje bij dit bedrijf, wij vinden het een absolute aanrader.nU zult er geen spijt van krijgen.nWij geven daarom de 5 volle sterren.
Mijn ervaring met Florijn Automotive is ronduit positief te noemen. Vanaf het eerste contact tot aan de daadwerkelijke aanschaf van een occasion was het gehele proces buitengewoon klantvriendelijk en transparant.nnHet begon met het maken van een afspraak, die snel en gemakkelijk geregeld kon worden. Bij de proefrit kregen we alle tijd en ruimte om de auto grondig te inspecteren en uit te proberen, zonder enige vorm van opdringerigheid vanuit de verkoper. Het onderhandelen verliep soepel en eerlijk, zonder enige druk te ervaren.nnWat mij echt aangenaam verraste, was de oprechte aandacht voor de klant. Onze verkoper toonde zich eerlijk en transparant gedurende het hele proces. Het gevoel dat je als koper centraal staat, maakt de ervaring des te prettiger.nnDe aangeschafte auto was bestemd voor mijn dochter, en bij het ophalen werd er werkelijk aan alles gedacht. De enorme strik om de auto, een klein presentje en zelfs een handgeschreven kaart gaven een persoonlijke touch aan de aflevering.nnDe oprechte en klantgerichte benadering van Florijn Automotive heeft bij mij een groot vertrouwen gewekt. Het feit dat deze aanpak consistent lijkt te zijn, blijkt ook uit andere reviews die ik heb gelezen.
Ja alles is prima verlopen, heb al 3000 km plezier van de nieuwe auto, we zitten nu nog in zuid Frankrijk, nogmaals dank voor de snelle en goede hulp met de heenreis die we hadden.
Symphatieke ontvangst, zowel door personeel als door eigenaar. Zeer service en oplossings gericht bedrijf. Hebben hier een auto gekocht. Deze moest nog n keer terug voor wat kleine dingetjes en een terugroepactie van Opel. Alles zeer netjes afgehandeld en er was meer gedaan dan gevraagd. Wij kregen ook meteen een vervangende auto aangeboden. Top!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid