facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Florida Zonnecentrum & Beautysalons, Drachten

Info

Florida Zonnestudio & Schoonheidssalon heeft 10 Ergoline zonnebanken en schoonheidssalons voor alle gangbare behandelingen

Geschiedenis

Zonnecentrum Florida is uitgerust met 10 uitstekende Ergoline zonnebanken waardoor je op verantwoorde wijze verzekerd bent van een lekker kleurtje met uitgekiende UVA én UVB lampen voor een optimale vitamine D aanmaak. Ons gediplomeerde personeel helpt je graag met het behalen van een optimaal bruiningsresultaat.

Label

Florida Zonnestudio & Schoonheidssalon heeft 10 Ergoline zonnebanken en 4 schoonheidssalonss voor o.a. cryolipolise, gezichtsbehandelingen lashlift, henna brows en wimperextensions in Drachten.



"Florida Zonnestudio & Schoonheidssalon is de zonnestudio met 10 Ergoline zonnebanken en schoonheidssalon voor o.a. gellak nagels, gezichtsbehandelingen, lash lift, henna brows, wenkbrauw epileren, wenkbrauw verven, wenkbrauw harsen. Dit alles vanuit onze prachtige salons in Drachten."
Adres: Torenstraat 6a, 9203 BE Drachten
Telefoonnummer: 0512523626
ln.nethcardadirolf@tctnoc
Stad: Drachten
Route: Torenstraat 6a
Postcode: 9203 BE


Openingstijden

Maandag: 15:00 - 21:00
Dinsdag: 15:00 - 21:00
Woensdag: 15:00 - 21:00
Donderdag: 15:00 - 21:00
Vrijdag: 15:00 - 21:00
Zaterdag: 11:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: zonnestudio uni-power drachten, wimperextensions drachten, zonnebank drachten, schoonheidssalon stationsweg drachten, schoonheidssalon drachten, jager zonnebanken drachten, zonnebank basic fit drachten, zonnebank surhuisterveen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tropicana zonnestudio-sportvoeding Tropicana zonnestudio-sportvoeding 1 km Goed personeel!
Recensies
Niet duidelijk met afspraken maken. Ik maak een afspraak heb mail bewijs omdat het mij een goede kwaliteit studio leek, vervolgens wanneer ik de reis ernaartoe afleg en er kom vraagt de dame van de balie minimaal 5x mijn naam en laat mij een briefje invullen omdat ik waarschijnlijk nieuw klant ben. Ze weet niets van de afspraak dus ik liet haar de mail zien. En dan word je opeens buiten gezet omdat je een paar maanden te jong bent. Wat niet eerder bij het maken van de afspraak kon worden aangegeven voordat ik mijn tijd heb verspild om er uberhaupt te komen... erg jammer..Service: UV-bruining
De zonnebanken zelf zijn prima. Mooi schoon en hygiënisch. Werken aardige mensen ze deden alleen heel moeilijk over een naam opgeven terwijl ik aangaf hier in het verleden slechte ervaringen mee te hebben gehad. Kan er op zaterdagavond en zondag ook niet terecht dit ben ik niet gewend.
Gewoon de beste in heel Noord- Nederland. Clean en hygiënisch. Uitstekende banken! Eigenaar is top en weet waar hij het over heeft. Zonder zorgen zonnen dus!
Erg mooie salon met vriendelijk personeel. De wenkbrauwen, massage en zonnebank erg top.
Al jaren ontzettend tevreden over Florida! Heel fijn personeel en goede zonnebanken. Altijd een feestje om er heen te gaan!
Fijne zonnebanken, snel resultaat. Goede zon begeleiding. Tevens is er een ruimte voor massage/schoonheids behandelingen. Er is ook een ruimte met nagelsalon. De entree geeft een licht en warme luxueuze welkom. Prettig dat er tevens koffie en fris te krijgen is.
Super mooie.. Schone.. Goede zonnebanken.. En altijd super vriendelijk personeel.
Altijd goede service en goed advies. Super schoon en altijd ontspannen
Altijd vriendelijke dames die je te woord staan en hygiëne top. Heerlijk om daar te zonnen.
Fijne zonnestudio. Schoon en mooi maar ook vriendelijk personeel!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid