facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Florence Zorgwinkel Voorburg

Adres: Koningin Julianalaan 40-41 , Voorburg 2274 JL, NL
Telefoonnummer: 070 754 5710
Stad: Voorburg
Route: Koningin Julianalaan 40-41
Postcode: 2274 JL



op zoek naar gerelateerd: Vegro Voorburg, Vegro Den Haag, Thuiszorgwinkel Leerdam, Thuiszorgwinkel Papendrecht, Zorgwinkel Breukelen, Thuiszorgwinkel Kerkrade, Thuiszorgwinkel in de buurt, Zorgwinkel Hoogvliet
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ineke van der Zalm Ineke van der Zalm 631 meter
De Mantel Florence De Mantel Florence 2 km Ik ben blij met de goede zorg voor mijn moeder in de Mantel, ze is zelf ook erg tevre...
Recensies
Een prettige winkel voor de ouderenzorg. De winkel heeft ondanks zijn omvang, een groot assortiment aan alles wat voor ouderen benodigd is. Vandaag werd ik geconfronteerd met een tekort aan absorberende toilet zakjes, voor in de emmer van een mobiele toilet. De medewerker verontschuldigde zich hiervoor en gaf aan dat morgen, wellicht overmorgen, de nieuwe levering binnenkomt. Om de tijd te overbruggen hebben ze mij zeker een tiental zakjes uit een reserve doos meegegeven, om al te veel ongemak te vermijden. Ik was zeer aangenaam verrast met deze empatische oplossing, zeer fijn!
We zijn heel blij met de aankoop van onze nieuwe telefoon. De telefoon is perfect voor slechthorende mensen. Het geluid is prima. Het is alleen een beetje moeilijk om in te stellen.
Kolfapparaat gehuurd na de geboorte van onze baby. Kon het apparaat direct ophalen. Eén van de weinige plekken in Den Haag met nog een voorraad. Werd na even wachten snel en effectief geholpen. Het terugbrengen ging ook al zo soepel. Het personeel is erg vriendelijk en de prijzen zijn te doen voor een kortere periode. Bij aanvullende verzekering worden de onkosten sowiezo vergoed.
Hele fijne winkel met zeer behulpzaam personeel. Tevens een hele goede rollator service. Het defect aan mijn moeders rollator was snel hersteld, kon wr op wachten. Helemaal top
Helaas hebben we bij deze winkel een beschermhoes gekocht in Voorburg voor onze zoon om het gips om zijn arm te beschermen. Nu blijkt bij gebruik dat na 1x gebruiken deze waardeloos is en al het water gewoon binnen komt gutsen. Dat terwijl we €23,- hebben betaald, oplichterij is het! Online bij medipoint kost een werkende kinderversie €14,-!
Dinsdag 24/9 krukken opgehaald topservice Maar vandaag 27/9 een hele nare vent achter de balie helemaal niet begripvol en zn baardje was vooral belangrijk! Met tranen ging ik weg!
Spullen in bruikleen gehad voor geboorte van beide kinderen. Zeer klantvriendelijk!
Vriendelijk, kundig!
Goede voorlichting, zeer behulpzaam en vriendelijk
Vertaald door Google Wat een zeer behulpzame dame. Zeer gewaardeerd ! Kreeg precies wat ik nodig had. Origineel What a very helpful lady . Much appreciated ! Got exactly what I needed .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid