facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Floraweide Tuinontwerp

Floraweide Tuinontwerp

Info

Floraweide Tuinontwerp maakt in goed overleg ontwerpen voor uw tuin of bedrijfstuin!
Een tuin waar u zich prettig in voelt!

Geschiedenis

De kracht van Floraweide Tuinontwerp is een persoonlijke benadering om een mooie en vooral ook een praktische tuin naar uw wensen te ontwerpen en in te richten!
Ik kom persoonlijk bij u langs. Zo krijg ik gelijk een mooi beeld van de huidige situatie. Het is daarom van belang dat er een mooie harmonie heerst van uw tuin en de omgeving. De functie die het krijgt is dan ook van groot belang. De keuze van de materialen en het groen worden weloverwogen gemaakt!
De tuin, huis en omgeving moeten in een goed balans zijn met elkaar.
Het is ook mogelijk om maar een deel van uw tuin opnieuw in te richten!
U gaat er in leven en genieten!!!



"Molengraaf Tuinen is gespecialiseerd in het ontwerpen en aanleggen van tuinen. Wij nemen graag de tijd om zo goed mogelijk de verschillende keuzes en mogelijkheden te bedenken en deze met u te bespreken.Uiteindelijk heeft een goed project de perfecte balans tussen jouw wensen en onze expertise, waarbij beplanting één van de belangrijkste componenten binnen ons ontwerp vormt. Niet alleen het ontwerp, maar ook de materialen, de verlichting en het meubilair maken onderdeel uit van onze brede expertise. Ons uiteindelijke doel is dan ook het volledig ontzorgen van de klant.Interesse of vragen?Ga naar de website voor meer informatie!"
Adres: 's-Heerenwei 32, 4761 VC Zevenbergen
Telefoonnummer: 0623128706
Stad: Zevenbergen
Route: 's-Heerenwei 32
Postcode: 4761 VC


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tuin en Terras Zevenbergen Tuin en Terras Zevenbergen 1 km Erg tevreden! Zojuist schutting van 14mtr geplaatst incl. poort. Wilde graag de schut...
Edex BV Edex BV 1 km Fijn adres om te komen
Hoveniersbedrijf Bussem Hoveniersbedrijf Bussem 2 km Erg vriendelijk personeel, komt zijn afspraken na.
Recensies
De tuin is super netjes aangelegd en het onderhoud wordt netjes bijgehouden. Laat altijd netjes weten wanneer hij langs wilt komen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid