facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Florale Haircare

Florale Haircare

Info

Wij zijn een kapperswinkel met een groot assortiment aan kappers en nagelsproducten.

Geschiedenis

Florale Haircare Group is sinds 1920 een toonaangevende leverancier van kappersbenodigdheden in de Benelux. Voor tal van exclusieve merken met internationale bekendheid heeft Florale Haircare Group zich ontwikkeld tot een groot trendsetter.

Naast de beste producten bieden wij u een uitstekende service, aangevuld met bestelmogelijkheden via onze webshop. U komt hier terecht in een wereld van exclusiviteit, een breed assortiment van de meest bekende merken, unieke promoties en een ongekende service.

Speciaal voor de professionele kapper hebben wij een uitgebreid assortiment aan kappersartikelen geselecteerd met een zeer hoge kwaliteit. Naast diverse bekende kappers-chemiemerken en onze sterke huismerken hebben wij diverse kappersmaterialen uit voorraad leverbaar.

De huismerken worden in onze productieafdeling ontwikkeld en geproduceerd. Dit geeft ons de mogelijkheid snel in te spelen op allerlei markttrends en tevens om u een hoog kwaliteitsniveau te kunnen garanderen.

Naast verschillende kappers-chemieproducten en -materialen vertegenwoordigen wij tevens een aantal internationale merken op het gebied van kappersinterieurs.

Adres: Maasstraat 133 , Amsterdam 1078 HH, NL
Telefoonnummer: 020 675 5550
ue.eracriahelarolf@madretsma
Stad: Amsterdam
Route: Maasstraat 133
Postcode: 1078 HH



op zoek naar gerelateerd: florale haircare maastricht, florale haircare roermond, florale haircare vacatures, florale haircare hoofddorp, florale haircare shop, florale heerlen, florale haircare eindhoven, florale sittard
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Van Gelder Drogisterij Van Gelder Drogisterij 866 meter De producten zijn biologisch maar niet 100% gezond/natuurlijk. Ik ben wel blij dat ee...
De Vlinder Haarmode De Vlinder Haarmode 1 km We komen al jaren bij de Vlinder en zijn altijd dik tevreden na zo'n kappers beurt! D...
Renae Zechner's Colour Lounge Renae Zechner's Colour Lounge 1 km Ben je opzoek naar een betaalbare en super vriendelijke kapper dan ben je bij Renae Z...
Bee Beauty Bee Beauty 1 km Apivita store :Natural products & Treatments
Etos Etos 1 km Bezoek de gezelligste Etos van Nederland met de leukste medewerksters! Wij helpen jul...
Etos Etos 1 km Een gezellige Etos midden in de pijp
Mrs Highbrow Mrs Highbrow 1 km Make-up, treatments & courses for pure browpower.
Etos Etos 1 km
Me Gorgeous Me Gorgeous 2 km Slechtse winkel en service ooit. Eind april extentions voor €114,-. Na een maand wa...
Etos Etos 2 km
Rituals Rituals 2 km Vertaald door Google Uitstekende ervaring met Maxime erg lachend, enthousiast en kent...
Etos Etos 2 km
Recensies
Al een paar keer geweest en telkens neemt de mevrouw alle tijd voor je om jou te voorzien van het beste advies. Ook aan je medeklanten, zonder daarbij jou uit het oog te verliezen. Iedereen krijgt zijn portie aandacht. Ze luistert echt naar je wensen en geeft passende alternatieven als je er zelf niet uitkomt. Er hangt een positieve sfeer in de winkel. De prijzen zijn netjes en het assortiment groot. En het advies wordt met veel aandacht, professionaliteit en kennis van zaken gegeven. Voor mij een topper!
Ashlyn heeft mij onwijs goed geholpen. Mijn haar moest van blond naar donker. Ze wist precies wat ik nodig had en heeft mij zo goed geadviseerd! Ben heel blij met deze winkel en met Ahslyn natuurlijk en met mijn haar! Dankjewel!!
Altijd vriendelijk e medewerkers, weten heel veel van styling, producten, en wat bij je haar past. Topzaak!!!
Uiterst vriendelijk en behulpzaam geholpen, helemaal tevreden en met goed advies de deur uit gegaan zonder iets gekocht te hebben. Als ik de volgende keer wel een haarproduct nodig heb dan ga ik zeker eerst bij Florale langs! Groot assortiment en zeer vriendelijk!
Altijd vriendelijke behulpzame dames. Echt een winkel om even de tijd te nemen. Voorzien van mooie merken. Goed advies indien gewenst.
ontzettend leuke enthousiaste vrouw, die mij goed geholpen heeft!
heel veel kennis, breed assortiment en altijd gezellig
Vertaald door Google Goede service! Nogmaals bedankt Origineel Great service! Thank you once again
Vertaald door Google Geweldige klantenservice. Breed assortiment. Echt een leuke plek met professionele verzorgingsartikelen voor hazen. Origineel Great customer service. Wide range of products. Really nice place with professional hare care goods.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Florale Haircare met het openbaar vervoer


Amsterdam, Maasstraat 40 meter
245
4
65
N84
Amsterdam, Maasstraat 50 meter
4
65
Amsterdam, Dintelstraat 250 meter
4
65
Amsterdam, Dintelstraat 290 meter
245
4
65
N84
Amsterdam, Maasstraat 290 meter
62

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid