facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Florahoek

Florahoek

Info

Tuincentrum De Florahoek levert alles voor huis en tuin! Tuinplanten,kamerplanten,snijbloemen, decoratie, potterie, bemesting,tuinhout...



"Tuincentrum De Florahoek is een tuincentrum met een groen hart, waar we nog echt de tijd nemen voor onze klanten!Het tuincentrum bestaat uit een groot buitenterrein en een overdekt gedeelte, waar wij een actueel aanbod hebben voor uw tuin én huis. Daarnaast proberen we u zoveel mogelijk te laten beleven. Wij richten ons tuincentrum dan ook met de grootste zorg in.Binnen is alles te vinden op het gebied van interieur, kamerplanten, snijbloemen, boeketten, potten, manden, kandelaars, lantaarns, cadeau-artikelen. Kortom: alles om uw interieur te verfraaien!Een deel van ons assortiment staat in de webshop, maar voor het beste advies en de juiste inspiratie is een bezoek aan De Florahoek onmisbaar."
Adres: Slachtedijk 8, 9254 HE Hardegarijp
Telefoonnummer: 0511474976
moc.keoharolf@ofni
Stad: Hardegarijp
Route: Slachtedijk 8
Postcode: 9254 HE


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: 12:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: facebook florahoek, florahoek workshop, florahoek leeuwarden, grootste tuincentrum friesland, vacature florahoek, tuincentrum van kammen hardegarijp, grootste tuincentrum van het noorden, tuincentrum leeuwarden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Frans Bloemenshop Frans Bloemenshop 632 meter Ruime keuze aan bloemen en planten, plus een prachtig assortiment aan diverse accesso...
Recensies
Mooi en keurig verzorgd groencentrum met vakkundig en vriendelijk personeel. Uitgebreid assortiment planten, grondsoorten en meststoffen. Binnenafdeling met kamerplanten en potten ziet er ook sfeervol uit!
Echt een supermooi tuincentrum. Het is al een feestje op zich om door de prachtige buitentuinen te lopen!
Mooie tuinen met buitenplanten, struiken, bomen enz. Alles als een mooie speelse tuin vormgegeven. Erg leuk om doorheen te lopen en inspiratie op te doen. De winkel met binnenplanten en accesoires is sfeervol en doet huiselijk/knus aan. Wel een vreemde geur in de winkel binnen, de laatste keer dat we er waren, net of iemand binnen had gerookt. Vriendelijk en vrolijk personeel die je begroet en al je vragen wil beantwoorden. Wel vijf sterren waard!
Leuk opgezet tuincentrum met meer ruimte buiten dan binnen. Het buitengebied is parkachtig en schaduwrijk. Planten en bloemen staan niet massaal in grote bakken, maar gerangschikt rondom bomen en boompjes. Heerlijk om er te lopen.
Klein maar gezellig en goedkoop tuincentrum. Wat ons betreft de nieuwe 'tuin' aangezien die gaat sluiten in leeuwarden
Veel variatie en ruime keus in allerlei planten en woning accesoires, plus styling
Vakkundig advies en een genot om te winkelen! Een geslaagde middag laat het voorjaar maar beginnen en de zomer maar komen.
Jeetje wat veel keuze in planten. Hele mooie winkel bijna dagje uit.
Prachtig tuincentrum De Florahoek, met veel creativiteit uit de natuur.
Prachtige kwaliteit planten, bomen en struiken op de ruime buitenplaats, binnen een uigebreid assortiment met bloemen, planten, tuinspullen etc.. Kortom de meest complete tuin- bloemen winkel van midden Friesland.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid