facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Floor17

Floor17

Info

FLOOR 17 - FOOD & ENTERTAINMENT Taste with a view!
Fine Dining - Bistro - Skybar

FREE Parking for lunch and dinner guests! Follow us on Instagram @Floor17amsterdam

Geschiedenis

Floor17 is ‘the place to be’! Geniet van ‘Food Entertainment’,
terwijl u een geweldig uitzicht heeft over Amsterdam en omgeving. Een
open keuken, vlotte service en goede muziek zorgen voor de
perfecte avond uit. Met op vrijdagavond & Zaterdagavond een DJ met lekker beats en heerlijke hapjes is dit de ideale start van het weekend!



"FLOOR17- Hoogste dakterras van Amsterdam- Op 85 meter hoogte- Spectaculaire rooftop evenementen- Centrale locatie aan de ring van Amsterdam- 15 minuten van het oude centrum- 446 hotel kamers en suites- Eerste 3 uur gratis parkeren in de parkeergarageTASTE WITH A VIEW“Wij houden van alle mooie producten die de natuur ons te bieden heeft. Het liefst uit de directe omgeving en waar mogelijk biologisch. Pure en originele smaken vormen de basis. Met visie en vakmanschap maakt onze keuken deze ingrediënten tot heerlijke gerechten.”Michiel van der Kroon – Chef de Cuisine"

"FLOOR17- Hoogste dakterras van Amsterdam- Op 85 meter hoogte- Spectaculaire rooftop evenementen- Centrale locatie aan de ring van Amsterdam- 15 minuten van het oude centrum- 446 hotel kamers en suites- Eerste 3 uur gratis parkeren in de parkeergarageTASTE WITH A VIEW“Wij houden van alle mooie producten die de natuur ons te bieden heeft. Het liefst uit de directe omgeving en waar mogelijk biologisch. Pure en originele smaken vormen de basis. Met visie en vakmanschap maakt onze keuken deze ingrediënten tot heerlijke gerechten.”Michiel van der Kroon – Chef de Cuisine"
Adres: Staalmeesterslaan 410, 1057 PH Amsterdam
Telefoonnummer: +31(0)202070000
Stad: Amsterdam
Route: Staalmeesterslaan 410
Postcode: 1057 PH



op zoek naar gerelateerd: floor 17 lunchkaart, staalmeesterslaan 410, floor 17 curling, floor17 cocktails, floor 17 review, floor 17 rooftop, floor 17 oud en nieuw, floor 17 rise up
Recensies
Met restaurantweken hier gegeten, deze review is dus o.b.v. de 4 gangen voor 40 euro. Geweldig uitzicht en mooie ambiance. Prijs kwaliteit was goed, mede door restaurantweken. Alle gerechten waren lekker, wel mocht gerecht 1 meer verschillende smaken hebben. En de ravioli was niet heel warm. Giede bediening, wel vrij internationaal en Engels sprekende. Het was frisjes. Muziek stond wat te hard. Parkeren: Parkbee er naast, en garage onder het gebouw.
Heerlijke locatie. Muziek stond alleen net te hard @Floor 17 andere geven dit in de reviews ook aan voor een dinsdagmiddag 16.00 uur om prettig te praten, maar de fijne en goede service compenseerde dat wat mij betreft. De prijzen zijn fors gemiddeld 8 euro voor een S.Blanc wijn en gemiddeld 13,- voor een whiskey maar je krijgt er écht service bij en dat maakt absoluut het verschil voor mij en daarnaast weet je dat van te voren. Personeel is erg oplettend, dus je wordt goed op je wenken bediend. Dit was de 3e keer voor mij dat ik hier ben geweest, maar dat uitzicht blijft adembenemend! - 17e etage - Genoeg parkeerplaatsen in de betaalde garage - Toiletten zijn 2 trappen hoger en keurig man/vrouw gescheiden - Zitplekken op krukken langs de ramen - Personeel spreekt soms standaard Engels en Nederlands - Lekkere muziek Ik kom hier zeker graag nog eens!
Mijn vriend en ik kwamen hier vorig jaar voor het eerst, toen hebben we zo’n lekkere kimchi burger gegeten, dat we er niet over op konden houden. Het uitzicht is ook nog eens geweldig, dus echt een 10/10 plek. Echter kwamen we er na een jaar weer en was het hele menu verandert. De cocktails zijn nog steeds super, maar het eten was minder. De gastheer raadde ons de falafel V burger aan, omdat die lekkerder zou zijn dan de kimchi burger. Echter was dit een enorm simpele vega burger. We waren erg teleurgesteld. Met 4 drankjes en 2 burgers waren we €115 euro kwijt, en een teleurstelling rijker. Toen we het aangaven bij de gastheer, leek het hem niet zoveel te schelen.
Barman die ons later ook aan tafel bediende, verstond zijn vak perfect, één van de weinigen die Nederlands sprak. Voor de rest was het een beetje matig, een dame die ons bediende leek er zelf weinig van te begrijpen... Het is een mooie plek met prachtig uitzicht, maar voornamelijk bedoeld voor jongeren, zo lijkt het.Eten: 4/5
Prachtig uitzicht, vriendelijke bediening Eten: 5/5
Geweldige locatie om een drankje te doen en goede service van medewerkers.Eten: 5/5
Prachtig uitzicht, bediening matig van de 10 kwamen 2 gerechten 20 min later dan de rest, en bediening spreekt geen NL en prijzen Amsterdams hoog €25 voor burger met friet en €4.50 cappuccinoEten: 3/5
Eten was prima, maar prijzig. Inflatie hé. Uitzicht was fantastisch. Met mooi weer dan. Om daar te gezellig aan tafel te eten was voor ons de muziek te luid. Wel goede sound. Gratis uitrijkaart was top. Nog een keertje? Zeker, maar dan komen we lunchen en in de avond doen we dan de borrel Eten: 5/5
Op de website stond geschreven dat het restaurant gratis parkeergelegenheid biedt. Ik moest echter 6 euro betalen voor parkeren. Ik informeerde de restaurantmanager, maar zij vertelde me dat het parkeergeld door de receptie moest worden betaald. Toen ik met de receptiemanager sprak, vertelden ze me dat het restaurant het betaalde bedrag voor het parkeren moest terugbetalen. Helaas heeft u in dit geval onjuiste informatie aan de klant gegeven.
Het eten moest je zoeken op het bord. Een portie frites voor eigenlijk niet eens 1 persoon, bleek bedoeld voor de hele tafel. Het interieur en vooral het zaaltje waar we later kwamen, hadden geen sfeer. Voor mij eenmalig. Geen aanrader wat mij betreft.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Floor17. Staalmeesterslaan 410 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Floor17 adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Floor17. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Floor17 delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid