facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Floor-you

Floor-you

Info

Gepecialiseerd PVC vloeren, zowel op projectbasis als voor particulieren.

Geschiedenis

Floor-you is de specialist uit Schoonhoven op het gebied van PVC vloeren en richt zich op consumenten in Midden-Nederland. We werken uitsluitend met kwaliteitsproducten en alles draait bij ons om service. Floor-You onderscheidt zich van alle grote project- en woninginrichters en vindt dat juist de kracht zit in het klein blijven.

Bij Floor-You hebben wij altijd de vloer die bij u past van A tot B merken. U kunt een afspraak maken bij ons in de showroom om ons assortiment te bewonderen waarbij u altijd passend advies krijgt. Heeft u niet de mogelijkheid om bij onze showroom langs te komen? Geen probleem, wij kunnen ook bij u langs komen met onze mooie kleur stalen.
– Al onze stoffeerders zijn gecertificeerd en specialist in PVC vigraatvloeren;
– Gratis inmeten, advies en vloeranalyse;
– Deskundig advies en vakmanschap sinds 1996;
– Uitsluitend egalisaties en watervaste lijmen van Eurocol.

Floor-you heeft de afgelopen 13 jaar bewezen een betrouwbare partner te zijn en heeft vele opdrachtgevers tevreden gesteld. Onze kracht is de betrokkenheid en de persoonlijke samenwerking met de opdrachtgever. Floor-You werkt veel samen met architecten en projectontwikkelaars en weet als geen ander de wensen van de klant te realiseren en volgens afspraak op te leveren.

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden of zou u meer willen weten over PVC vloeren, neem dan vrijblijvend contact op.



"Heeft u een nieuwe woning? of wilt u uw huidige woning een nieuwe frisse look geven? Floor-You heeft alles wat u nodig heeft om uw woning te herstofferen.Of het nu met de hand bewerkt hout is of natuurlijke stenen tegels, eikenhout met textuur of een terracotta effect, onze producten geven door middel van veelzijdig vinyl de look en het gevoel van de natuur perfect weer. Dit betekent dat u het effect van natuurlijke, stijlvolle pvc ziet."
Adres: Parallelweg 11 A, 2861 EC Bergambacht
Telefoonnummer: 06 20489528
Stad: Bergambacht
Route: Parallelweg 11 A
Postcode: 2861 EC



op zoek naar gerelateerd: U-Floor Vianen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
KJ Floorsolutions KJ Floorsolutions 652 meter Super tevreden! Erg mooie vloer gelegd bij ons in het hele huis inclusief de trappen....
Recensies
Heel goede service en vakmanschap. Wij moesten onze vloer vervangen na schade en daarin hebben wij vriendelijke en goede service ontvangen. Bij elke stap goed contact om onze wensen af te stemmen en zo tot een mooie oplossing gekomen. Vloer is heel mooi afgewerkt en wij hebben er weer volop plezier van!
Geloof niet wat er op de website voorgespiegeld wordt! Na het infrezen van de vloerverwarming door extern bedrijf zou Floor You de rest doen. De sleuven zijn toen slordig dichtgesmeerd. De vloer is verkeerd ingemeten. Er is teveel PVC besteld/ geleverd, wat vervolgens verdwenen was... zogenaamd aan snijverlies. Dit heeft dus veel geld extra gekost. Het allerergste is nog dat onze vloer waterpas was, maar na egaliseren vloer en lijmen van het PVC niet meer! Opeens stonden de kasten te wiebelen en zie ik nog steeds elke dag de dansende plinten tegen de muur! Een mooi verkoop verhaal, maar de werkelijkheid is: veel geld uitgegeven voor een slechte uitvoering. Lopende het proces wel contact gezocht, maar dat ene gezicht is na het inmeten niet een keer komen kijken. Hij vertrouwde op de kunde van zijn werknemer. Dus toch twee gezichten...
Goeie informatie bij het maken van onze keus. Mooi gelegd, onze nieuwe vloeren zien er prachtig uit.
Goede communicatie en echte vakmannen. Erg tevreden met het resultaat!
Heel tevreden,trap renovatie en woonkamer met pvc vloer,keurig gelegd.top
Vertaald door Google Eerste dienst Origineel Prima service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid