facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Floatcenter Nederland

Floatcenter Nederland

Info

Floaten is het gewichtloos en zonder prikkels drijven op zout water in een speciaal daarvoor ontwikkelde floatroom. Floaten is een bewezen ontspanningsmethode die zeer efficiënt en doeltreffend is: 1 uur floaten staat gelijk aan 5 uur slapen.

Adres: Tramstraat 112A, 2225 CM Katwijk, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: +31715427761
Stad: Katwijk
Route: Tramstraat 112A
Postcode: 2225 CM


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 21:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 19:00

Recensies
Wij vonden het er erg vies uitzien. In zowel de douches als de floatcabines zat veel kalk en schimmel. Overigens de douches ook ijskoud! Hierdoor helaas niet kunnen ontspannen.
Schandalig hoe je hier behandeld wordt zijn totaal niet bereikbaar volgens mij is de zaak failliet wij krijgen nog €400 zeg het dan ook eerlijk dat je failliet bent en hang niet steeds van die onnozele briefjes op de deur het is bij de beesten af dat je zo met klanten omgaat !!
Deze zaak is gesloten. Koop niets via social deal of dat soort organisaties want je kan fluiten naar je geld.
Geweldige ervaring sinds er een nieuwe ondernemer inzit verloopt alles soepel. Massage was super en floaten was geweldig ruime cabines en vriendelijke medewerker.
Ik heb een floatsessie gehad en ik vond het heel ontspannend. Ik had de laatste tijd veel last van onrust en nu heb ik daar geen last meer van! Echt een aanrader!!!
Afspraak gemaakt om te floaten maar eenmaal daar was het gesloten en telefonisch niemand bereikbaar.
Geen contact mogelijk, lijkt erop dat de zaak is gesloten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid