facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Float Plus

Float Plus

Info

Doordachte hoogwaardige producten om het gebruik en plezier van je bellyboat te vergroten en naar een hoger niveau te tillen.

Geschiedenis

Upgrade your float experience!
De liefde voor het vissen vanuit de bellyboat blijkt uit de producten van Float Plus. Deze worden ontwikkeld door ervaren bellyboat vissers voor bellyboat vissers. Beginner of ervaren, met de producten van Float Plus brengen we het bellyboat vissen naar een hoger level. Het liefst gaan we iedere dag het water op, testen we nieuwe ontwerpen in de praktijk. Alleen het allerbeste is goed genoeg.



"Float Plus is ontstaan uit de behoefte aan producten die het vissen vanuit een bellyboat makkelijker, comfortabeler, toegankelijker en professioneler maken. De producten zijn ontwikkeld voor en door bellyboatvissers.Gedreven door de passie voor het bellyboat vissen streven wij er naar de klanten wereldwijd zo optimaal mogelijk te laten genieten van hun sport."
Adres: Handelsstraat 12, 5391 LP Nuland
Stad: Nuland
Route: Handelsstraat 12
Postcode: 5391 LP


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 16:00
Dinsdag: 10:00 - 16:00
Woensdag: 10:00 - 16:00
Donderdag: 10:00 - 16:00
Vrijdag: 10:00 - 14:00


op zoek naar gerelateerd: float plus bellyboat, float plus motor, float plus nuland, float plus pro system, float plus dealers, float plus facebook, float plus system, float plus pro motor
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Nellen Schoonmaakdiensten Nellen Schoonmaakdiensten 71 meter Top bedrijf, fijne mensen. En leveren goed werk af. Top !!!!
Techval BV Techval BV 376 meter Hier gaan we zaken doen!
Privé sauna / B&B Luxexcellent Privé sauna / B&B Luxexcellent 390 meter Welkom bij onze luxe prive-sauna. Wij staan garant voor een heerlijke ontspannen dag ...
Recensies
Ik ben nu anderhalf jaar in het bezit van een Float plus systeem voor mijn belly boot. Dit trouwens naar alle tevredenheid. Sinds een paar weken kleine condens plekjes achter het scherm van de remote control. Contact opgenomen met Float plus wat hieraan te doen. In goed overleg afgesproken, stuur maar naar ons op en we gaan het zo snel mogelijk onderzoeken zodat je snel weer het water op kunt. Na aankomst remote control bij Float plus hebben ze dezelfde dag de remote control nog onderzocht en geconstateerd dat de u.s.b.poort waarschijnlijk niet 100% waterdicht zou kunnen zijn. Om eventuele problemen in de toekomst te voorkomen aangeboden om een nieuw exemplaar te sturen. Wat ze inderdaad dezelfde dag ook gedaan hebben. Dat noemen ze nu een uitstekende service!
Fijn bedrijf met uitstekende klantenservice. Staan achter hun product. Zelfs een fout gemaakt door een van de dealers werd door Float Plus zelf opgelost zodat ik als klant snel het water op kon. Top!
Fantastisch systeem en zeer fijne en goede service en advies en koffie in shop gehad. Echt een aanrader past prima onder je bellyboot en anders mooie BB erbij te koop
Het leven van een bellyboat visser wordt door Float Plus werkelijk leuker gemaakt! Geweldige producten met een echt TOP service waar veel bedrijven nog veel van kunnen leren!
Op 10Febr een floatplus1 + elektromotor Float Plus Pro2 systeem aangeschaft bij Float plus. Echter door het slechte weer wat volgde storm niet kunnen genieten van m'n nieuwe aankoop of kunnen testen. Op 23Febr was er even geen storm en een mooie dag, dus eindelijk de kans om te testen........ Bij het gereed maken om weg te kunnen bleek dat de behuizing van de elektromotor aan één kant los zat, was niet meer geborgd. Ben naar de zaak geweest en kreeg gelijk een nieuwe elektromotor. Hiervoor dank en chapeau prima opgelost. En ondanks toch wel straffe wind kunnen genieten van m'n aankoop.:-
Super service bij Floatplus. Toen mijn afstandsbediening haperde is deze direct vervangen zodat ik snel weer op het water kon ! Ik kan het bedrijf en de producten alleen maar aanraden om zorgeloos te genieten van het Bellyboaten . Groetjes Tom
Super het float plus systeem. Sinds ik het ontdekt heb kan ik me geen enkele keer meer bedenken dat ik zonder op het water ben geweest. In Zweden hebben we er 11kilometer op volle snelheid mee afgelegd zalig. En al verschillende keren gaan trollen dan zo'n 8 kilometer afgelegd en nog een halve batterij over dit was tegen 1.2 a 1.5 per uur. Echt het aanschaffen waard.
Goede service, heldere uitleg en vlot geleverd. En wat het produkt zelf betreft; Echt nice!! Het geheel ziet er echt gelikt uit, en werkt perfect. Hangt natuurlijk een prijskaartje aan, maar die ben je, eenmaal op het water, heel snel vergeten!!
Vissen is mijn grote hobby, sinds paar jaar ook de belly boat ontdekt. Met dit systeem float plus, kan ik veel makkelijker de mooie stekjes bereiken en dus meer vangen. Ik ben om!
Prachtig product met top service. Als er problemen zijn lossen ze het meteen voor je op. Waar voor je geld !!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid