facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Flitz for Kids

Flitz for Kids
Adres: Hoofdstraat 67, 2202EV Noordwijk, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: +31713617336
Stad: Noordwijk
Route: Hoofdstraat 67
Postcode: 2202EV


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00
Zondag: 12:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
The Flipbelt Deutschland The Flipbelt Deutschland 3 km Kurz und gut: Eine einfache, elegante und modische Lösung für alle aktiven und dynami...
Recensies
Vandaag bij deze zeer onbeschofte eikel geweest. Wij waren opzoek naar fel gekleurde schoen veters en dachten op een normaale manier te vragen aan meneer of hij deze misschien had. Het andwoord van meneer was, zie ik eruit als een schoen veter dit is een zaak voor kinderkleding wees naar zijn voorhoofd en vroeg mij partner of ze wel hellemaal goed bij haar hoofd was en of ze gek was. Ik weet niet of meneer een hekel heeft aan op zondag werken of dat meneer lijd aan een psygische stoornig maar ik zou wat anders gaan doen kwa werken niet in een kinderkleding zaak gaan staan. Ik zal hier in iedergeval voor de veiligheid van mij kinderen niet heen gaan bij deze psyco.
Wat een super toffe kinderkleding winkel. Voor mijn zoontje van 4 meerder stoere t-shirts en een jasje gevonden. Niet duur en zeer goed kwaliteit. Ook de verkoper was een super lieve behulpzame man. Echt een aanrader. Wij komen hier zeker volgende zomer weer terug.
Wij zijn ontzettend teleurgesteld in deze winkel. In februari hebben wij een zomerse jumpsuit gekocht van het merk Blue Fish. De jumpsuit heeft een felroze kleur met een donkerblauwe bies. Ik heb de jumpsuit de 1e keer op koud water gewassen en de 2e x op 30 graden in de wasmachine net zoals het wasvoorschrift aangaf. Jammergenoeg is na het wassen in de wasmachine de donkerblauwe kleur van de bies overgelopen in de jumpsuit, wat betekent dat deze niet meer gedragen kan worden. Ik heb een mail naar Flitz for Kids hierover gestuurd en kreeg geen antwoord. Daarom heb ik gisteren even gebeld en dan krijg je als opmerking dat je hem waarschijnlijk te lang in het water heb laten liggen. Niks geen klantvriendelijkheid of meedenken, dit maakt de teleurstelling des te groter. Heel erg jammer van zo'n leuk winkeltje met hippe kleding.
Ontzettend leuke kleding en goed en erg vriendelijk geholpen. Een aanrader!!
Top winkel!! Goed geholpen door enthousiaste eigenaar. Leuke kleding voor een nog leukere prijs.
Waanzinnige winkel! Eerlijke service, leuke producten en gezellige eigenaar. We komen terug!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid