facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Flink Gegist

Flink Gegist

Info

Bierwinkel

Geschiedenis

Op donderdag 4 oktober openen de deuren van Flink Gegist. Een bierwinkel waar circa 700 verschillende bieren te vinden zijn. We richten ons op Nederlandse (micro-)brouwerijen en op nieuwe bierstijlen, zoals IPA's en Imperial Stouts. Maar natuurlijk zijn de klassiekers, waaronder alle trappisten, ook te vinden in ons assortiment.

Adres: Oosteinde 227 , Delft 2611 VE, NL
Telefoonnummer: 015 785 1308
moc.liamtoh@kiuvekjiram
Stad: Delft
Route: Oosteinde 227
Postcode: 2611 VE


Openingstijden

Woensdag: 12:00-18:00
Donderdag: 12:00-18:00
Vrijdag: 12:00-21:00
Zaterdag: 10:00-18:00
Zondag: 12:00-18:00


op zoek naar gerelateerd: flink gegist festival delft, bierfestival delft 2018
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kaas & Wijn Kaas & Wijn 257 meter
Gall & Gall Gall & Gall 333 meter
LiterBlik.nl LiterBlik.nl 447 meter Size does matter.
Slijterij Bomenwijk Slijterij Bomenwijk 633 meter Prima assortiment, vriendelijk geholpen.
Recensies
Hoptic is vooral goed in IPA. Ook veel ander lekkers maar IPA voert duidelijk de boventoon met hun mooie koelvakken. Dus een lekker gekoeld biertje en dan aan t water zitten is een heerlijk bezigheid. Vanaf de opening kom ik hier regelmatig. De locatie is wat afgelegen maar met een kleine doorsteek ben je er zo vanaf de beestenmarkt. Parkeren met auto kan wat lastig zijn dus fiets is handig. Het advies varieert sterk met wie er in de winkel staat. Openingstijden worden wat speels geïnterpreteerd dus ff bellen vooraf is handig als je zekerheid wilt. Ik blijf komen om nieuwe biertjes te ontdekken. Dus ik raad het van harte aan!
Als je van IPA houdt "the place to visit". Er zijn ook diverse fijne ciders te verkrijgen. Het assortiment van andere bieren buiten IPA is goed maar sneeuwt helaas wat onder door de IPA varianten.
Leuke winkel, veel verschillende biertjes. Maar de jongen in de winkel was erg ongeïnteresseerd en hielp ons niet, dat was jammer. Had er meer van verwacht na het lezen van alle recensies... Wij kwamen hier speciaal voor naar Delft.
Leuk winkeltje, en verstand van bier iets van airconditioning zou toch prettig zijn voor alle hops
Ruime keus. Bier uit veel verschillende landen. Ook alcoholvrije varianten. Beetje donkere smalle winkel.
Als je een bijzonder biertje nodig hebt, als kado of gewoon voor jezelf, dan zit je bij Hoptic goed. Tijdens de lockdown hebben ze ook menig weekend vreugde gebracht doordat ze mooie pakketten leverden en daar en ik nog steeds dankbaar voor. Vraag ook het personeel om tips, want die weten er veel van.
Voorheen bekend als Flink Gegist en tegenwoordig iets verder in de straat verhuisd. Een enorme bier selectie vind je hier, waar je voorlopig niet uitgeproefd bent. Iedere medewerker heeft aardig verstand van bier, veel meer dan bij de gemiddelde slijter. Alleen voor de deur parkeren is prijzig; €30 voor een dagkaart. Zit niks anders op dan een gezonde wandeling.
Je kunt hier alles kopen in het gebied van speciaalbier. Ook hebben ze een groot assortiment aan 0.0 speciaal bier. En de prijzen zijn ook niet duur wat ook ideaal is. Je kunt hele leuke kado bonnen halen in de steil van de winkel. Je kunt kadootjes laten inpakken. En de persoon die achter de kassa staat heeft dus danig zo een ervaring dat ze je kunnen helpen kiezen als jij de smaak beschrijft wat je lekker vind. Top zaak. Hiervoor ga ik speciaal naar Delft toe.
Deze winkel heette voorheen Flink Gegist en is 100 m verhuisd tov het oude pand. Er is nu iets meer ruimte voor de enorme bier collectie! Verschillende toonaangevende bierbrouwers uit eigen en buitenland en alle bierstijlen zijn vertegenwoordigd. De "barrel-aged" afdeling is favoriet! Daarnaast bevat het assortiment ook gekoelde bieren, cider en glazen. Het personeel is kundig en helpt graag.
Hoptic is een speciaal bieren winkel. De winkel is vrij overzichtelijk maar kan wat donker overkomen. De biertjes staan voornamelijk op soort wat het zoeken vergemakkelijkt. Vooral voor de IPA's komt er vrij regelmatig nieuwe aanwas. Daarnaast hebben ze ook veel verschillend bier van de crowler. Voor elk wat wils dus.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid