facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Flexxmarketing

Flexxmarketing

Info

Wij verrichten online marketing diensten voor kleine, regionale bedrijven en start-ups. Tevens maken wij betaalbare Wordpress websites volledig op maat.



"Op zoek naar een online marketingbureau die op hoog niveau meedenkt met jouw online marketing strategie? Of wil je een creatieve en onderscheidende website of webshop laten maken? Flexxmarketing is een flexibel marketingbureau met specialisatie in webdesign en vindbaarheid in de zoekmachines SEO/SEA. Wij werken voor kleine en grote bedrijven uit zeer uiteenlopende branches. Door deze grote variatie in klanten hebben wij veel ervaring opgedaan en waardevolle marketing data verzameld die wij effectief inzetten bij onze projecten.Wij doen alles op een zeer persoonlijke wijze waarbij jouw organisatie écht centraal staat. Een goede website in combinatie met een goede online vindbaarheid kan resulteren in een forse toename van jouw omzet."
Adres:
Telefoonnummer: 0341 231 003
Stad: Nunspeet


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 20:00
Zaterdag: 10:00 - 20:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Bruin Social Media Marketing & Management De Bruin Social Media Marketing & Management 1 km Social Media Marketing & Management Bureau
Bon Vivant In-site Bon Vivant In-site 2 km Digitale promotie - online marketing - software ontwikkeling
Recensies
Wij zijn zeer tevreden! Na één gesprek wisten ze al bijna wat we graag wilden. Ze denken goed mee qua marketing! En je krijgt gauw respons. Top service!
Voor de start van ons bedrijf waren wij op zoek naar een betrouwbare partner die ons op weg wilde helpen met het ontwerpen en realiseren van een website, de social media campagnes en online marketing. Over Flexxmarketing hadden wij al goede verhalen gehoord en na ons eerste gesprek was ons direct duidelijk dat zij voor ons de juiste partij waren. Open manier van communiceren en snelle realisatie van het gehele plaatje. Makkelijk bereikbaar en ze denken goed mee over de te kiezen strategie. Van onze kant alleen maar lof voor deze toppers!
Flexxmarketing heeft voor ons een werkbijpagina gemaakt waar we ontzettend blij mee zijn. De samenwerking prettig met korte lijntjes.
Fijn bedrijf om mee samen te werken. Denken goed met je mee en geven eerlijke adviezen. Een aanrader om je bedrijf tot de next level te tillen!
Ik was opzoek naar een bedrijf om mijn website een goeie update te geven van het design. Ik kwam bij dit bedrijf terecht. Wat ik kan zeggen: een top bedrijf. Goed en snel contact. Korte lijnen en ze waren heel snel met het aanpassen van mijn website Jouwvloerenlegger.nl. Mijn speciale dank gaat naar Jordy. binnenkort gaan we verder met de vindbaarheid. Wil je ook een goede website. Ga dan zeker naar dit bedrijf.
Jordy is een topper. Hij heeft onze volledige website naar volle tevredenheid gebouwd. Het was nogal een project, veel coderen en veel css gebruiken. Gelukkig gaat Flexxmarketing niks uit de weg. 100% een aanrader voor iedereen die een unieke, snelle en goede website wil laten bouwen!
Wij doen sinds dit jaar zaken met Flexxmarketing en zijn erg tevreden over onze samenwerking en het werk dat zij voor ons uit handen nemen en wat ze opleveren. Ze schakelen snel en zijn ook onze vraagbaak! Leuke vlotte partij. We hopen op nog een lange plezierige samenwerking.
Wij doen al jaren zaken met Flexxmarketing tot volle tevredenheid! Het is een betrouwbare partij die ons veel werk uit handen neemt! Er wordt altijd snel en accuraat gehandeld en geen vraag is te gek voor ze. We hopen op nog een mooie samenwerking van veel jaren!
Jordy van Flexxmarketing heeft voor ons een schitterende website gemaakt. Daarbij heeft hij onze website vindbaar gemaakt en halen we daadwerkelijk veel nieuwe klanten uit de website. Dit hadden we vooraf wel sterk gehoopt maar niet echt veel vertrouwen meer in door andere voorgaande partijen. Flexxmarketing bedankt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid