facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Flexgenoot

Flexgenoot

Info

Het hebben van personeel brengt risico's en administratieve lasten met zich mee. Flexgenoot neemt deze risico's en lasten over. Daardoor kunnen ondernemers meer tijd besteden aan hun vak, klanten en bedrijf. Dat zorgt voor een impuls van de groei.



"Flexgenoot Werving & Selectie. Wij vinden de beste kandidaten voor onze opdrachtgevers. En de beste banen voor onze kandidaten.Voor veel bedrijven is het vinden van nieuwe medewerkers geen dagelijkse kost. Ze zijn er organisatorisch niet op ingericht en vaak doet een medewerker dat 'er bij'​. De organisatie van Flexgenoot is juist ingericht op het vinden van de beste kandidaat. Onze opdrachtgevers maken gebruik van onze infrastructuur, netwerk, licenties, aanpak, ervaring en expertise. Het resultaat is een groter bereik en betere kandidaten.Het vinden van nieuwe collega's is een vak en blijft mensenwerk. Door het over te laten aan ons houden bedrijven meer tijd over hun klanten en bedrijf."
Adres:
Telefoonnummer: 075-4000024
Stad: Wormer


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Vlielandstraat 2 Zaandam
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Van Til Recruitment Van Til Recruitment 816 meter Ik heb heel goede ervaringen met van Til Recruitment. Het is makkelijk en snel schake...
Vlotte Tantes Vlotte Tantes 2 km Vlotte Tantes, een echte aanrader! De recruiters zijn letterlijk vlotte tantes, ze zi...
Flex Work in Travel Flex Work in Travel 2 km Werken in de reisbranche? Schrijf je bij ons in, wanneer je op zoek bent naar een dyn...
Recensies
Flexgenoot, een uitzendbureau dat met je meedenkt en zijn beloftes nakomt. Superleuke begeleiding en een thuisgevoel. Dankzij Flexgenoot ben ik als uitzendkracht bij een familiebedrijf gaan werken en heb daar in juli 2019 een vaste baan aangeboden gekregen. Fijn dat Flexgenoot energie en tijd in zestig plussers steekt!!
Klantvriendelijk => top Informatieverstrekking => top Bereikbaarheid => top Communicatie => top Snelheid/Levertijd => top Kennis/Vakmanschap => top Kwaliteit => top Professionaliteit => top Bedankt voor alle gedane inspanningen wat op zeer korte termijn heeft geleid tot mijn huidige betrekking.
Flexgenoot is echt een aanrader! Dankzij Ralph heb ik nu mijn leukste baan aller tijden en zit ik door de zeer persoonlijke begeleiding op precies de juiste plek.
Op woensdag reageren op een vacature, 1 week later contract getekend. Flexgenoot helpt je snel aan een baan die bij je past. Top!
Uitzendbureau die met je meedenkt, echt naar je kijkt als persoon. Wat wil je en wat kan je. Ben op een plek terecht gekomen die ik zelf nooit had kunnen regelen. Top!
Fijn uitzendbureau waarbij je snel aan het werk kunt, met goed persoonlijk contact.
Flexgenoot helpt je snel aan een passende werk/ baan die bij je past.....
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid