facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Flex Student Services

"Voordelige studentendienstverleningOnze studenten weten van aanpakken en kunnen voor diverse werkzaamheden worden ingehuurd.Van verhuisstudenten tot ICT studenten geen enkele klus is te gek voor ons!"
Adres: Parallelweg 45 , Den Haag 2525 NC, NL
Telefoonnummer: 070 389 3890
Stad: Den Haag
Route: Parallelweg 45
Postcode: 2525 NC



op zoek naar gerelateerd: Student tarief, Studenten klussen Amsterdam, Eenmalige klus student, Studenten Flex NS, Student voor Alles, Studenten inhuren, Studenten voor klusjes, Student flex inloggen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Studenten Karwei Studenten Karwei 439 meter
Qlusjesman Qlusjesman 2 km
House Clearance The Hague House Clearance The Hague 2 km Prima werk gedaan, goede communicatie en op de afgesproken tijden gekomen.
Recensies
Ik heb Flex Studenten ingeschakeld om te verhuizen. De jongen werken hard en zorgen ervoor dat alles volledig naar wens wordt uitgevoerd en achtergelaten. Klantvriendelijk en efficiënt! De verhuizing werd professioneel uitgevoerd door vriendelijke medewerkers. Alles soepel en zonder schade! Vriendelijk voorgesprek met goede offerte, reageerden altijd vriendelijk op mijn veel vragen. Dit bedrijf is een aanrader en ook de prijs is zeer gunstig! Hartstikke bedankt jullie allemaal De complimenten zijn voor Ashwin, Haida & Moshin.
Was bezig met een offerte aanvraag bij verschillende verhuizers vanwege spoed. Accountmanager stefan reageerde binnen 5 minuten. Dit gaf een goed gevoel en de verhuizing liep perfect en op tijd. Stefan dacht mee in alle punten en de verhuizers waren fantastisch. In de toekomst zal ik ook weer Flex student bellen!
Ik heb voor het eerst verhuisd en wist eigenlijk niet waar ik moest beginnen. Via tevreden vrienden ben ik bij Flex Student Services terecht gekomen. Vanaf het eerste contact moment tot en met de verhuizing zelf ben ik zeer goed geholpen!!! Ik heb goede advies gehad met betrekking tot het logistieke gedeelte. Daarnaast hebben de heren mij tijdens de verhuizing van drie dagen zeer goed geholpen. Ze hebben alle meubels uit elkaar gehaald, verhuisd, in elkaar gezet. Daarnaast hebben zij mij ook geholpen met nieuwe meubels op te halen bij de Ikea!!! Ik kan het niet anders dan top service noemen!!!! Bedankt!
Ik heb Flex Studenten ingeschakeld om het verplaatsen van groot meubilair, het monteren van IKEA-meubilair en het transporteren van gloednieuwe materialen voor onze vernieuwde kantoorruimte te organiseren. Het is fantastisch verlopen. De jongen werken mega hard en zorgen ervoor dat alles volledig naar wens wordt uitgevoerd en achtergelaten. Het kantoor zorgt ervoor dat alles van te voren zeer duidelijk wordt gecommuniceerd en is in staat om bij plotselinge wijzigingen direct mee te bewegen. Ik heb uiteindelijk vijf dagen gebruik gemaakt van de services en het heeft de oplevering van de nieuwe kantoorruimte aanzienlijk vereenvoudigd. De complimenten zijn voor Ashwin, Fernando, Haider, Bilal, Wahid, Sergio, Oussama en Edur.
Flex Student heeft ervoor gezorgd dat ik zorgeloos heb kunnen verhuizen. Het begrip voor de urgentie was erg fijn en ook het in en uitladen ging ongelofelijk snel. 2 hele lieve verhuizers die mijn verhuizing vlekkeloos hebben laten verlopen.
Fijne samenwerking met de planner. Capabele mannen. Het was een grote verhuizing, 3 bussen vol met spullen en planten. 2 dagen over gedaan. 2 grote zware kasten, meerdere boxspring bedden, gedemonteerd en gemonteerd. Grote afstand. Dit alles voor een super scherpe prijs een fractie vergeleken met concurrenten. Zeker aan te raden.
De verhuizers waren vriendelijk en dachten met ons mee. Ze waren zeer behulpzaam en de verhuizing ging snel en vlot. Binnen 2 uur stond alles in de auto en op plaats van bestemming stond binnen 3 uur alles weer op hun plek! Majed, Atheer, Damian, Zekii jullie zijn toppers!!
Super service. Goed contact gehad met Ashwin, accountmanager. Hij was heel aardig en bovenop alle zaken. Ik beveel hun service zeker aan!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid