facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Flevonice

Flevonice

Info

Flevonice is een Sports & Funpark. Op diverse playgrounds beleef jij 's zomers én 's winters samen met jouw familie of vrienden een fun dagje uit!

Geschiedenis

Flevonice, is het Sports & Funpark van Nederland, gelegen in de prachtige groene omgeving van Flevoland te Biddinghuizen (Gemeente Dronten). Wij moedigen een gezonde levensstijl aan door sportieve, uitdagende actieprogramma’s aan te bieden.

Velen kennen ons van de 3 kilometer lange buiten ijsbaan, die ieder winterseizoen weer garant staat voor het oer-Hollandse schaatsgevoel. Immers, buiten schaatsen bij Flevonice komt dichtbij het gevoel van schaatsen op natuurijs. En dat is uniek! Jaarlijks mogen wij 80.000 (inter)nationale schaatsliefhebbers verwelkomen, die graag over 's werelds langste buitenijsbaan komen schaatsen.

Maar er is meer! Naast het schaatsseizoen, kent Flevonice ook een sportief zomerseizoen.
• Obstacle Course Running over het meest uitdagende permanente obstacle parcours van Nederland.
• Verkoelende activiteiten op ons aquapark: Funsporters komen wakeboarden, suppen, zwemmen en rennen over de waterstormbaan, allemaal gelegen in onze natuurlijke waterplas met schoon en veilig kwelwater.
• Met veilig skeeleren, longboarden, en flyraden op het circuitpark.
• Met driftkarten, waarbij gedreven bestuurders behendig karten op een gladde, speciale driftkartbaan.

Flevonice heeft in het sportieve outdoorpark diverse overdekte buiten relaxplekken (met heaters). De centraal gelegen hoofdaccommodatie heeft uitgebreide service horeca, omkleed vertrekken met warme douches, informatiepunt, sport- en servicewinkel, EHBO, en geoutilleerde (werk/event) ruimten voor zakelijke verhuur.

Om de hoge kwaliteit van ons Sports & Funpark te kunnen waarborgen werkt Flevonice transparant samen met diverse professionele partijen, waaronder: sportbonden, verenigingen, goededoelenorganisaties, (top)sporters, (controlerende) overheidsorganen en gemeenten, en bedrijven die onze visie op gezondheid, sport, duurzaamheid en innovatie onderschrijven.

Producten

Activiteiten & diensten voor een sportief en gezellig dagje uit met familie of vrienden, zowel 's zomers als 's winters.



"Flevonice is tijdelijk gesloten. Het terrein wordt momenteel verbouwd."
Adres: Strandgaperweg 20, 8256 PZ Biddinghuizen
Telefoonnummer: 0321 - 33 50 99
ln.ecinovelf@ofni
Stad: Biddinghuizen
Route: Strandgaperweg 20
Postcode: 8256 PZ



op zoek naar gerelateerd: flevonice openingstijden, flevonice obstacle run, flevonice korting, flevonice schaatsen huren, flevonice prijzen, flevonice kinderfeestje, flevonice zomer, flevonice karten
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
BAS Voetbal Techniek School BAS Voetbal Techniek School 3 km Op een regenachtige dag vertrokken wij dvs33 uit Ermelo voor een wedstrijd tegen bas....
Joy4life Noorderbaan 51 Joy4life Noorderbaan 51 4 km Super leuke gym en vriendelijk personeel!
Recensies
Rondje van 2,5 km buiten schaatsen. En krabbelbaan. Intree €15. Via internet een euro goedkoper, en dan mag je meteen doorlopen bij de kassa. Parkeren €2,50. Koek en Zopie langs de baan. Warme chocolademelk met slagroom €3,25, glühwein €3.
Supergezellig om een dagdeel heen te gaan. Het ijs werd vrij snel van mindere kwaliteit, wat waarschijnlijk door de temperatuur kwam. Verder voldoende faciliteiten om ook naast de baan je te vermaken.
Perfecte tweede editie van de Slowakije kids dag! Dit jaar lekker aangenaam weer. Uitstekende locatie voor flinke groep kinderen.
Prachtige baan in de natuur. Toch wel 5km gehad voor iemand die eigenlijk niet kan schaatsen...
Erg groot en druk. De horeca, toegang en schaatsverhuur is een logistieke nachtmerrie. Wel toffe baan van 3 km. Kwaliteit van het ijs kan beter.
Airsoft braderie was zeer geslaagd, goed georganiseerd.
Genieten voor jong en oud. Geweldig een ronde van 3km, kinder baan en lekker eten. Een top uit he voor heel het gezin.
Niet echt klantvriendelijk of behulpzaam . Vriend van ons was 15 min te vroeg. Koud buiten dus hij vroeg of die binnen op ons kon wachten onder een genot van een kop koffie. Dat kan dus niet. Buiten, in de kou wachten dus. Na de eerste heat karten dachten wij wat de gaan drinken. Lopen door de deur die open is vanaf de kartbaan naar binnen. Worden we zeer onvriendelijk erop gewezen dat dit deel gesloten was.. wat nergens vermeld of verteld was. De deur stond immers wagenwijd open.. zodra er wat was kwam het personeel heel onvriendelijk naar ons toe. Alsof alle medewerkers die op dat moment er waren chagrijnig waren. Tot slot weg gegaan. En bij de palen erachter komen dat je dus binnen nog een parkeerkaart moest kopen. Wat ook niet verteld was of ergens vermeld was.. we hadden het met zn alle leuk gemaakt... niet dankzij het personeel. Klantvriendelijkheid was zeer onder de maat..
Was erg leuk, totdat ze de baan een stuk korter hebben gemaakt.. Sfeertje is sindsdien minder.
Vele malen leuker dan een standaard 400 meter kunstijsbaan. Tevens zijn er uitstekende omkleed en horeca voorzieningen. De entree is niet heel goedkoop maar met de energiekosten die er gemaakt moeten worden om 3 km kunstijs in goede staat te houden is dat nog heel acceptabel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid