facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Flevomuziekschool BV

Flevomuziekschool BV

Info

Flevomuziekschool is 1 van de leukste muziekscholen in Almere, Flevoland.
Onze naam staat voor muziek vol van passie, creativiteit en eigenzinnigheid.

Geschiedenis

Flevomuziekschool is 1 van de leukste muziekscholen in Almere, Flevoland.
Onze naam staat voor muziek vol van passie, creativiteit en eigenzinnigheid. Bij Flevomuziekschool is het leren lezen van noten, net zo belangrijk als het plezier hebben in muziek spelen en maken. Wij zorgen ervoor dat elk kind zich voelt als de nieuwe Bach.
Onze docenten zijn gedreven om het beste in uw kind naar boven te halen, door hun jaren lange ervaring is het voor hun geen probleem om het sterkste punt in uw kind naar boven te halen en het te ontwikkelen tot een volwaardig talent.
Dus bent u opzoek naar een muziekschool waar u op kunt vertrouwen dat de talent ontwikkeling van uw kind voorop staat, educatie van muziek doormiddel van goede instrumenten en prioriteit is en waar geen wachtlijst van toepassing is.



"De Flevomuziekschool is geboren uit een passie voor muziek en de verbinding die deze vorm van kunst biedt. Wij staan voor de ontwikkeling van passie, creativiteit en de eigenzinnigheid die muziek met zich meebrengt.Voor de Flevomuziekschool is het belangrijk dat de leerlingen naast het leren van het bespelen van instrumenten en het lezen van noten, ook de uiting en plezier van het maken van muziek ervaren.De docenten die lesgeven op de Flevomuziekschool zijn professionals en van het Conservatorium afgestudeerd. Zij zijn breed ontwikkeld in de muziek. Samen met een team van medewerkers zorgen zij voor een goede service en kwalitatief onderwijs voor onze leerlingen."
Adres: Europalaan 933, 1363 BM Almere-Stad, Flevoland, Netherlands
Telefoonnummer: 0365254134
Stad: Almere-Stad
Route: Europalaan 933
Postcode: 1363 BM



op zoek naar gerelateerd: Pianoles Almere, Drumles Almere, Pianoles Almere Poort, School of Music Almere, Gitaarles Almere, Drumles Almere Buiten, Gitaarles Almere Buiten, Zangles Almere Poort
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
2TT Music 2TT Music 102 meter
Stichting Music Mode Stichting Music Mode 2 km Toffe muziekstudio!
Theaterkind Theaterkind 3 km Zangles: individueel, duo of groep Auditietraining, Workshops en Zangcoaching op loca...
Muziekkunde Muziekkunde 5 km Muziekkunde is een muziekschool waar jouw talent ten volle zal ontplooien. Bij ons ku...
Muziekschool Almere Muziekschool Almere 6 km Muziekschool Almere Pianoles, keyboardles en les op Hammondorgel. Gevestigd in de Noo...
Drumschool de Batterij Drumschool de Batterij 7 km Van drummen word je blij meld je aan en ontvang een proefles van 45 minuten voor €. 2...
Vocaaltjes Vocaaltjes 8 km Zingen met Susan!
Flevotunes Flevotunes 8 km Ontzettend leuke bevlogen basleraar, die jongeren enthousiast weet te houden. Ook bij...
Recensies
Zoek aub verder! Deze muziekschool is zeer onprofessioneel, heeft een grote doorstroom van docenten omdat ze vaak niet of te laat betaald worden. Docenten zijn hier doorgaans niet conservatorium geschoold en komen vaak niet opdagen. Communicatie is er zeer slecht en verwacht niet te worden terug gebeld als je bijv. hebt gebeld met vragen of klachten. Al met al een grote aanfluiting Wees gewaarschuwd!
Flevomuziekschool is een goede muziekschool voor kinderen. Mijn zoon is sinds mei begonnen en heeft al snel kunnen leren drummen. De muziekschool heeft ons ook erg geholpen met het aanschaffen van een drumstel, daar waren wij ook erg blij mee.
Ik heb twee weken geleden mijn zoontje aangemeld voor proefles, op de door de site aangeboden tijd en datum. 5€ betaald en klaar. Dag erna no-reply e-mail gekregen dat die datum niet kon volgens planning en dat binnen 24 uur contact zou worden opgenomen voor een nieuwe datum. Niks gehoord, dan maar gemaild, niks terug gehoord. Nu net 5 keer gebeld via alle menu opties, en er wordt nergens opgenomen maar na paar minuten wel opgehangen. Echt heel slecht dit.
We ervaren de muziekschool erg prettig. Mijn kinderen hebben gitaar en pianoles en hebben er plezier. We zijn erg goed geholpen met het kiezen van de instrumenten van mijn kinderen.
Deze muziekschool is niet aan te bevelen. Komt afspraak niet na, geen gehoor telefonisch, niet per SMS, whatsapp niet, mail niet maar incasseert wel 5 euro proefles.
Het spijt me mee te moeten delen, maar ga jullie nu toch een 2 ster geven. Diverse keren waarbij de les niet door gaat vanwege het verslapen van de leraar. Kinderen die tekenen in de muziekles en kerstliedjes spelen in Januari, oke dan geef je nog een 3e kans. Maar als je vandaag dan de les annuleert vanwege code geel als er geen zuchtje wind staat is toch echt wel de druppel. Niet lelijk bedoeld, maar als je je hoofd boven water wilt houden als ondernemer in Almere dan moet er in de gevoerde policy toch echt verandering komen.
Raad deze muziekschool iedereen af. Zij komen niet opdagen en zijn op geen enkele wijze te bereiken. Als je in de beurt je laat informeren over deze school, kom je genoeg te weten de eigenaar betaalt de muziekdocenten niet en na wanbetaling komen de muziekdocenten niet opdagen. Oplichters
Communicatie is niet goed. Ik zou Mijn vrienden en kennis hier niet aanbevolen. Sorry hoor! Ik zou graag willen lessen maar niet op deze manier. Als ik naar de bakker ga betaal ik voor mij brood. En als ik heb betaald moet ik niet achter naa lopen om mij brood te krijgen
De zoveelste leraar die mij moet afbellen omdat hij niet betaald wordt door de eigenaar. Dit is serieus een bodemloze put van mismanagement en onbereikbaarheid.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid