facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Flevo Painting Almere

Flevo Painting Almere
"Pro Painting, de Vakschilders voor Almere en omstreken.Wij verzorgen het schilderwerk en onderhoud van woningen, scholen en kantoren.Onze opdrachtgevers zijn veelal particulieren, makelaars en verenigingen van eigenaren.Naast schilderwerk verzorgen we ook timmerwerk en spuit- en stucwerk.We repareren houtrot, vervangen kit en behangen.Elke woning of bedrijfspand heeft onderhoud nodig en wij weten wat daarvoor nodig is."
Adres: Maandenweg 45, 1335 KL Almere-Buiten, Flevoland, Netherlands
Telefoonnummer: 036-536 5408
Stad: Almere-Buiten
Route: Maandenweg 45
Postcode: 1335 KL


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Van Ede schilderen & spuiten Van Ede schilderen & spuiten 1 km Superstrak spuitwerk voor wanden en plafonds. Kleur en makkelijk afneembare verf moge...
ProCoatings ProCoatings 1 km Fijne verf handel altijd aardig en goed behulpzaam personeel die weten waar ze over p...
Recensies
Kay en zijn team hebben zowel binnen januari als buiten juni keurig werk geleverd. Duidelijke offerte en afspraken vooraf die allemaal nagekomen worden. Tot in details netjes afgeleverd, schoongemaakt en opgeruimd. Gezellig team. Echt vakmanschap. Zeker een aanrader.
Super tevreden met het schilderwerk van onze woning. Buitenkant ziet er goed uit.Service: Exterieur schilderen
Echt top en top niks meer dan top echt super aardige schilders nemen hun werk erg hoog op en gaan niet eerder weg voordat ze weten dat je tevreden bent echt een aanrader. Kay de eigenaar super eerlijk en heeft veel kennis van zijn vak. Als ik weer een klus heb bel ik zonder twijfel hun.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid