facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Flevo Boys Familiedag

Adres: Espelerlaan, Emmeloord
Telefoonnummer: +31527615937
Stad: Emmeloord
Route: Espelerlaan



op zoek naar gerelateerd: Flevoboys teamindeling, Flevoboys Twitter, Flevoboys velden, Flevoboys teamindeling 2022, Flevoboys 2 Twitter, Flevo voetbal, Sc Emmeloord teamindeling
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Nopbasicgym Nopbasicgym 917 meter Sportschool met alles er op en er aan. Relaxte sfeer.
Soccer Temple Emmeloord Soccer Temple Emmeloord 1 km Vanavond weer wezen trainen in de soccer temple met Hoekman Shipbuilding.
ijsclub Emmeloord ijsclub Emmeloord 2 km Ter plekke goed georganiseerd, jammer dat via internet en social media niets of moeil...
iCoolsport.nl iCoolsport.nl 2 km Wereld's nr. 1 IJSBAD herstel systemen
Zwembad De Bosbad Zwembad De Bosbad 2 km Prima.zwembad wel nodig toe aan vernieuwing alles is best gedateerd
Tenniscentrum Emmeloord Tenniscentrum Emmeloord 3 km De wc's mogen wel wat schooner
PartySports4Kidz PartySports4Kidz 3 km PartySports4Kidz vezorgt fantastische, leuke sportfeestjes die passen bij de interess...
Recensies
Fijn dat er weer gevoetbald wordt en je zo welkom ontvangen wordt foir de vrijwilligers in de kantine van deze mooie vereniging!
Leuke pot gespeeld waarbij de thuisploeg verdiend de drie punten hield. De leidsman was passend. Prettig gesproken tijdens en na de wedstrijd.
Mooie accomodatie. Nette kantine. Volgens de jongens was de kleedkamer niet heel erg netjes. Maar dat kan natuurlijk ook aan het team hebben gelegen die voor de jongens gebruik hebben gemaakt.
Mooie voetbalclub. Met veel contacten met SC Heerenveen en Pec Zwolle. Je kind kan hier heerlijk ballen.
Leuke wedstrijd gezien mooi kunstgras en een goede kantine
Bij Flevo Boys in Emmeloord staan plezier en prestatie voorop. Het mooie complex met o.a. 3 kunstgrasvelden, een moderne kantine en luxe kleedkamers biedt ruim 1200 leden wekelijks volop voetbalplezier. Door opleiding van jeugdspelers in prestatieteams en investering in betrokken begeleiders werken we aan een solide basis voor aanvoer naar het paradepaardje van de vereniging: Flevo Boys 1.
Mooi complex. Mefe daardoor wonnen onze jongens HSC JO15- met 0-1 voor de bekerwedstrijd. Flevo Boys bedankt voor de gastvrijheid.
Supet vriendelijke mensen met goede adviezen.
Mooi sportcomplex maar de bediening in de kantine was zeer ineffectief, wel erg vriendelijk overigens
Niet allemaal goed georganiseerd, te kort aan vrijwilligers.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid