facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fleuren tuinhuis op maat

Fleuren tuinhuis op maat

Info

JavaScript seems to be disabled in your browser. U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten.

Adres: Rijksweg 213, 6581EK Malden, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 0243580200
Stad: Malden
Route: Rijksweg 213
Postcode: 6581EK


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Hout Malden, Tuinhuis Lariks, Tuinhuis Nijmegen, Tuinhuis met overkapping Lariks, Tuinhuis 2 verdiepingen, Blokhut groot, Tuinhuis onderhoudsvrij, Douglas chalet
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Quinty Mode Malden Quinty Mode Malden 1 km Geweldige winkel moet je naar toe niet duur en zo leuke kleding
Glazennaamborden.nl Glazennaamborden.nl 2 km Glazen naamborden.nl maakt als enige in Nederland glazen naamborden. Door heel het la...
't Vuurduveltje 't Vuurduveltje 2 km 't Vuurduveltje is een maatschappelijke onderneming geworden. We bieden dagbesteding ...
Hoveniersbedrijf en Tuincentrum Helsen Hoveniersbedrijf en Tuincentrum Helsen 3 km Helsen Tuinen Huissen biedt u een professionele hoveniersafdeling en een uitgebreid t...
Recensies
Ronduit asociaal volk. Wanneer je in de winkel komt geeft men de uitstraling dat ze beter dan je zijn of dat je het waarschijnlijk niet kan betalen. Ze moeten eens weten, tokkies zijn het. Dat zie je ook aan Dorian, @dorianfleuren op het internet, treitervlogger is het. Als ze het niet met je eens zijn delen ze je adres, telefoonnummer en al je gegevens in een reactie op je review. Zie in voorgaande reviews. Blijf ver uit de buurt van dit volk!
Van een balkanvrouwtje een lekkere happy ending in een blokhut gekregen. Afgerekend bij een puisterig ventje dat op een brommertje de boel in de gaten hield. Topservice. Mij zie je vaker.
Professioneel, deskundig en communicatief prettig bedrijf We zochten zoals we dat zelf noemen "een leuk hokje" om onze beregeningspomp te stallen. Voor dat doel is het een royaal verblijf geworden. Zoals bijna iedereen dat doet wat "gegoogeld" en wat informatie hetzij per mail of via de telefoon proberen te krijgen bij een paar bedrijven. In het gunstigste geval hoor je iets of word je nog net niet afgeblaft door de telefoon - als deze al werd opgenomen - conform de beleving "voor u 10 anderen". MAAR bij de Fleuren werd je wel correct vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan. Aldaar dus een blokhutje besteld deze gelijk grijs laten impregneren. Sneller geleverd dan voorgesteld. Nog een keer een vraag per mail gesteld na aankoop en werd ook correct en snel beantwoord door Sven. Ergo een zeer positieve ervaring t.o.v. andere leveranciers van veelal dezelfde producten. We willen nog een ander houten gebouw vervangen. De ervaring maakt wel dat je graag bij dit bedrijf terugkomt. Persoonlijk contact maakt het goed hier!
Voor ons zeker 5 sterren waard , na een slechte ervaring bij een ander bedrijf ongeveer 6 maanden voor niks gewacht op een tuinhuis op zoek gegaan naar een ander composiet tuinhuis, wij kwamen terecht bij Fleuren, informatie was duidelijk ,tuinhuis was op voorraad en de dag er op geleverd. Na het opzetten kwamen wij er achter dat er 2 delen ontbraken ,gebeld en binnen enkele dagen werden de ontbrekende delen geleverd. echt top!
In het offerte traject is alles mogelijk en krijg je snel reactie. Daarna verloopt alles stroef. Gezien de forse kostenpost voor plaatsing er voor gekozen om het tuinhuis zelf te plaatsen: er hoeven immers enkel wat lengtes worden ingekort geven ze aan. De eerste verrassing is de levering. Ik heb betaald voor: "Thuisbezorgd". Dit wil zeggen: ze komen voor rijden met een aanhanger en verwachten dat je zelf helpt afladen. Plek om het neer te leggen is beperkt naar keuze: verder dan 2 meter van de aanhanger hoef je niet te verwachten. Al met al ga je dus sowieso alles nóg een keer moeten verplaatsen... Dan het bouwen: je komt er al snel achter dat er meer nodig is dan enkel inkorten: alhoewel bijvoorbeeld de staanders ook voorbewerkt te leveren zijn, krijg je staanders die je nog moet bewerken. Dit is bij aardig wat balken het geval. Verder lopen we tegen het probleem aan dat er veel te weinig bevestigingsmaterialen zijn meegeleverd standaard krijg je er niets bij, maar ik had onderhandeld dat dit meegeleverd zou worden. Volgens Fleuren blijft het een inschatting en kunnen ze er wat naast zitten: Dit moet je met een flinke klomp zout nemen: in totaal 24 Houtdraadbouten en 400 RVS schroeven moeten bijbestellen waarvan er te weinig geleverd waren. Van andere schroeven was uberhaubt niets geleverd. Spreek je ze hier op aan dan beroepen ze zich op email verkeer waarin ze aangeven wat ze meeleveren bij het tuinhuis. Dit naar aanleiding van mijn vraag om het tuinhuis compleet met bevestigingsmaterialen te leveren. Gezien ze experts zijn op het gebied van tuinhuizen ga ik er dan van uit dat ze weten waar ze over praten. Naast nog enkele andere punten is er dan nog de volledigheid van het geleverde EPDM dak. Hierbij is enkel contactlijm meegeleverd. EPDM hoor je te verlijmen met een bodemlijm op het grote oppervlak, contactlijm aan de randen en een dakdoorvoer hoor je te kitten: Niet bij Fleuren, die geven aan dat drie bussen contactlijm voldoende is voor de gehele klus. Eigenwijs toch maar zelf alle benodigde lijm gekocht: Naast bodemlijm en een bus EPDM kit heb je inderdaad óók drie bussen contactlijm nodig. Wederom een puntje van onvolledige levering. Al met al een flinke teleurstelling en een kansloze manier van communicatie: op mijn laatste mailverkeer wacht ik ondertussen al 2-3 weken op reactie. Kies je voor Fleuren, weet dan waar je aan begint en houd er rekening mee nog aardig wat kosten te hebben om alle benodigdheden in huis te hebben. Mijn advies: KOOP HIER NIET!
Zeer geschokt over de botheid en klantonvriendelijkheid. Van plan een grote uitgave bij deze lokale ondernemer in ons dorp te doen: chalet met minimaal 3 slaapkamers om een bouwperiode te overbruggen. We zijn in een vergevorderd stadium met de onderhandelingen op een stuk bouwgrond en op zoek naar comfortabele opties om een bouwperiode te overbruggen met het gezin. Op de website is geen info te vinden over prijsindicaties en kwaliteitsaspecten dus even langs gegaan afgelopen zaterdag. Geen klant te bekennen maar de twee heren die binnen zaten hadden ook geen interesse om te vragen waar we naar op zoek waren. We zijn zelf maar naar hun balie gelopen om informatie over de mogelijkheden in te winnen, maar daar was het standaard antwoord op elke vraag: "kijk maar op de website". Als je om een prijsindicatie en mogelijke indelingen vraagt krijg je letterlijk te horen dat je eerst je portemonnee maar moet omkeren, je centjes moet gaan tellen en dan nog maar eens terug moet komen!? Wauw! De standaardprijs bij alles waar we naar vroegen was "een ton" volgens de eigenaar. Wat geen probleem zou zijn mits we het na een bouwperiode van het vaste huis weer van de hand konden doen vraag dus of hun chalets demontabel zijn. Weer een zinloos antwoord: "Je kan ook zelf vier palen in de grond slaan met planken ertegenaan". Tevens vroeg hij of we hang- en sluitwerk wilden dat na twee keer dichtdoen uit elkaar valt... dat verkopen ze dus blijkbaar ook! Geen normale communicatie mogelijk met deze mensen. Blijkbaar wel geïnteresseerd in het geld maar niet in het meedenken en het leveren van de service die daarbij hoort. Als ik de verhalen van de andere ervaringen hier lees ben ik ook erg blij dat we er zo snel achter kwamen en we niet pas tijdens een bouw erachter komen hoe deze mensen communiceren! Je wil absoluut niet in een situatie komen dat je een geschil zou moeten beslechten met dit soort communicatieve vaardigheden. We zijn daarna doorgereden naar sfeervolbuitenleven.nl in Vianen, 15 km verderop, waar je de huisjes wel kan bekijken van binnen, mensen wel opstaan uit hun bureaustoel en antwoord op je vragen weten te geven en inzichtgevende vragen stellen. We werden erg vriendelijk te woord gestaan, zonder privé vragen over de aankoopkosten van onze grond en budgetten voor de hoofdwoning en kregen verschillende brochures mee met informatie over mogelijke indelingen verdiepingen of bungalow, kwaliteit isolatie, raamwerk en de daarbij behorende prijsindicaties. Wat een verschil! Hier gaan we zeker naar terug om de bouwperiode te overbruggen in een van hun chalets. Ze zijn prachtig, demontabel en een ton dik waard, want ook het hang- en sluitwerk evenals de rest van degelijke kwaliteit zodat het na 2 jaar makkelijk door te verkopen is, wanneer we deze niet meer nodig hebben.
Eerder mijn nieuwe overkapping geleverd gekregen... mijn tip: begin er niet aan! Afleveren is een drama, zelf sjouwen! Vervolgens niet alles compleet. Volgende keer zoek ik nog wel even verder.
3 jaar terug een nieuw tuinhuis bij Fleuren gekocht via google gevonden Fleuren was met dit type de goed koopste en keurig werd dat geleverd na verloop van tijd brak de sleutel af, en bleef een helft van de sleutel in het slot achter, contact gezocht met Fleuren, of het mogelijk was om een vervangend slot tegemoet doen komen alle info aan hen bericht en wat blijkt binnen een week was het vervangend slot ontvangen, Fleuren bedankt voor jullie super snelle servis, een echte aanrader Karin
Vriendelijke ontvangst, duidelijke vakkundige uitleg, en dan ook nog de beste prijs! Nu nog wachten tot ons nieuwe tuinhuis geleverd wordt.
De eerste stap naar een tuinrenovatie is gezet. Offerte afwachten, maar als het past, dan kan de garage deels ontruimt worden. Spullen naar het schuurtje. Opruiming kan dan beginnen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid