facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fleur's Afhaalhoekje

Fleur's Afhaalhoekje

Info

Geen zin om te koken?! Geen tijd voor boodschappen?! Fleur's Afhaalhoekje gaat elke maandag tot vrijdag heerlijke verse maaltijden voor u verzorgen!

Geschiedenis

Geen zin om te koken?! Geen tijd voor boodschappen?! Fleur's Afhaalhoekje kookt van maandag tot en met vrijdag heerlijke verse maaltijden voor u!

De maaltijden zijn elke dag af te halen tussen 16:00 en 18:00. Daarnaast kan ik eventueel ook maaltijden bezorgen tegen een kleine vergoeding van €1,50.

De maaltijden zijn geschikt voor 1 persoon (meer mogelijk op aanvraag) en kosten €4,50 per maaltijd. Liever vegetarisch? en/of eventuele allergieën? Dit kan altijd doorgegeven worden.

Het is van groot belang dat u zich inschrijft voor welke dag u een maaltijd wilt en hoeveel. Dit kan tot op de dag zelf tot 12:00.

Alle maaltijden zijn vers bereid met biologische en bovenal lokale producten.

Vlees: Slagerij Schipper
Vis: Jan Kant
Kaas/noten: Jaap's Kaas en Lekkernijen
Brood: Bakkerij Voordijk
Groenten: De Aubergine

Voorbeeldmaaltijden:
Chinese keuken (nasi/bami/mihoen)
Indiase keuken (tikka masala/madras/naan)
Thaise curry’s (vis/vlees)
Pasta (diverse sauzen)
Lasagne
Ovenschotels (vis/vlees)
Verse soepen
Maaltijdsalades (vis/vlees)
EN NOG VEEL MEER LEKKERS!

Adres: Molendijk 75, 3262AJ Oud-Beijerland
Telefoonnummer: 0612636094
Stad: Oud-Beijerland
Route: Molendijk 75
Postcode: 3262AJ



op zoek naar gerelateerd: Restaurant fleur oud beijerland, Molendijk 61 Oud-Beijerland, Afhaal Oud-Beijerland, Borrelplank bestellen Oud-Beijerland, Cateraar Oud-Beijerland, Hapjes Oud Beijerland, Lunch bestellen Oud-Beijerland, Kerstmenu Oud-Beijerland
Recensies
Veel reviews gaan nog over de vorige eigenaar. Sinds eerste helft 2020 zit Fleurs op deze locatie. Nu een paar keer een broodje voor tussen de middag afgehaald. Lekker! Van harte aanbevolen!
Als je van goed, vers indonesisch eten houdt ben je hier op het juiste adres. Alles wordt vers bereid op authentiek recept. Laat je vooral adviseren
Wie ECHT Indonesisch wil eten moet Montie's Indonesian Foodbar. Fantastisch!
Ik vond het vreselijk tegenvallen. Alles was in een bak gekwakt. Was één bruine massa, maar wat ik het ergst vond dat was de rendang. Daar zaten botjes in en niet één maar meerdere en sommige stukken was alleen vet of nog niet gaar. Jammer. Was zo blij dat we weer een Indonesisch restaurant hadden.
Geweldige zaak! Je proeft echt indonesië. En dat durf ik te zeggen, na 15 jaar reizen naar diverse eilanden in Indonesië
Heerlijk eten! Fijne sfeer.
Ik had hier al een paar keer een broodje gehaald en dat smaakte naar meer. Vandaag heb ik hier voor het eerst een maaltijd gehaald. Ik heb hem net op en ik ben echt een heel gelukkig meisje nu. Genieten! :
Lekkere Indonesische gerechten voor thuis. We hebben weer heerlijk gegeten.
Lekker Indonesische afhaal. Aan de prijzige kant maar wel zeer lekker. Vooral de ramen klein/groot is aan te raden. Hierbij mag je je gerecht helemaal zelf samenstellen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid