facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fletcher Wellness-Hotel Helmond

Fletcher Wellness-Hotel Helmond

Info

Bij Restaurant Grill Factory op Suyt voel je je meteen thuis. Het restaurant staat garant voor lekkere gerechten bereidt op een unieke manier.

Adres: Scheepsboulevard 2, 5705 KZ Helmond
Telefoonnummer: 0492- 8700 55
Stad: Helmond
Route: Scheepsboulevard 2
Postcode: 5705 KZ



op zoek naar gerelateerd: Fletcher Hotel Helmond, Hotel Helmond centrum, Hotel Helmond goedkoop, Fletcher Helmond sauna, Fletcher Helmond Zoover, Fletcher Hotel Helmond aanbieding, Fletcher Zorghotel Helmond, Wellness Helmond
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Wellnessresort Helmond - Vitae Wellnessresorts Wellnessresort Helmond - Vitae Wellnessresor... 21 meter Sauna wellness die bij het Fletcher hotel hoort. Parkeren voor de sauna kan onder he...
Golden Tulip Hotel West-Ende Golden Tulip Hotel West-Ende 1 km Ik vond het hotel niet geschikt voor ouderen met een rollator. Om in het restaurant t...
Pedicure Salon Ingrid van den Dungen Pedicure Salon Ingrid van den Dungen 3 km Mooie salon, gastvrij en prima behandeling. Heel relax.
Dstress Beauty, Fitclub, Medi-spa Dstress Beauty, Fitclub, Medi-spa 3 km Ik had een kadobon voor een specifieke behandeling, maar deze behandeling wordt niet ...
B&B Huize Hommering B&B Huize Hommering 3 km Huize Hommering is gelegen tussen Eindhoven en Helmond en heeft voor u een sfeervol i...
B&B  Avellano B&B Avellano 4 km Bed and breakfast
Recensies
Heel vriendelijke, behulpzame dames aan receptie! Wegens overboeking een upgrade naar meest luxe kamer gekregen. Dat viel tegen; niet goed schoongemaakt en er was een badkamer zonder bad. Wel mooi uitzicht op 7e! Wellness was prima; rustig qua aantal bezoekers en mooie, schone ruimtes. Bediening in lounge restaurant lette niet op; ze liepen geregeld langs maar keken niet wie er zat; zowel wij als een andere gast moesten na ca 15 min vragen of we geholpen mochten. Ook ging 1 van de bediening in discussie met een gaat die klaagde dat zijn lunch totaal niet leek op de foto die erbij stond; hij kreeg veel minder. Nooit discussie voeren over eten maar je leidinggevende of de chef zelf erbij roepen! Bij ontbijt hadden twee medewerkers ons zien staan bij ‘wat to be seated’ maar kwamen niet naar ons toe. Ook daar iemand zelf gevraagd of ze onze kamer wilde afkeurden zodat we konden gaan eten. Niet een ervaring zoals ik van Fletcher gewend ben! Kamers: Viel dus tegen vanuit dat het de meest luxe kamer van hotel was, deuren vielen enorm hard achter je dicht wat flink doordreunde.
Fijne en rustige locatie van het wellness hotel. Werden erg vriendelijk ontvangen bij de receptie en konden direct door richting de wellness. De kamer was pas rond 1500 beschikbaar, maar kregen wel de mogelijkheid om onze spullen achter te laten in de bagageruimte. Wij kozen ervoor om onze tas mee te nemen in de kluisjes bij de sauna die erg ruim zijn. De klankschalensessie was echt top, net als de opgietingen en de overige faciliteiten. Het diner liet wat lang op zich wachten en na 3x vragen kreeg ik eindelijk wat kraanwater voor m'n medicatie. Toen we om 21.30 nog een laatste drankje wilde doen, had de bediening er niet zoveel zin meer in en reageerde nogal nors toen we uiteindelijk zelf maar hun kan op liepen om wat drinken te bestellen. De nacht goed doorgekomen, heerlijk bed en een ruime kamer. Ontbijt ruime keuze en goed :
Gisteren een restaurant bezoek gebracht aan Fletcher hotel Helmond. Niet alleen voor de gast maar ook voor de keten zelf een zeer slechte zaak. 3 gangen duurde bijna 3 uur, in die tijd is er slechts 1x om drinken gevraagd, elke horeca weet toch dat daar de winst ligt. Personeel loopt continue rond in het restaurant voor servies etc. Maar doen dus verder vrij weinig helaas. De gerechten waren prima maar zeker niet om over naar huis te schrijven. Was vrij rustig ongeveer 6 tafels bezet, 9 man personeel. Sowieso al 3 tafels die hebben geklaagd dat wij hebben gehoord. Jammer! Als je daarnaast een socialdeal actie opzet is de hele intentie om daarmee positieve en terugkerende klanten te creëren, doe hier dan ook je best voor! zelfs de manager liep continue rond maar had totaal geen aansturen, vond het leuker om over zijn weekend te praten met collega’s. Aan de recensies te lezen kunnen ze hier wel eens een bezem doorheen halen, weggegooid geld op diverse gebieden voor deze keten.
Vlakbij het centrum gelegen. Kamer was schoon op de 3e verdieping. Douchestraal was van een stortdouche. Heel lekker hard en goed op temperatuur. De schuifdeur tussen toilet en badkamer was een beetje raar. Sloot of de ene of de andere af. Het op de deur terecht gekomen water lag in het toilet op de grond. Het putje van de wastafel stonk naar rottend water. Geen radiozender op de tv. Bed was een beetje ingezakt maar lag verder wel goed. Ontbijt hoog qua prijs voor de keuzes. Ham, kaas, oud en jong, tomaatje, komkommer, gekookt ei, roerei, gebakken spek, pancakes, broodjes die erg wit waren en niet gaar leken. Croissantjes. Wellness hadden we erbij geboekt. In de avond ons daar vertoefd. Warm zwembad. Goede sauna's. We hebben nog wat gegeten in het restaurant onderin. De ossenhaasspies was heel lekker. Weinig personeel waardoor tafels lang vies bleven. Met vieze borden en glazen erop. Er was een groep Engelse jonge voetballers in het hotel aanwezig en die zaten aan de andere kant van de muur van het restaurant in een zaal. De herrie van de stoelen was zeer storend en dat ging door tot ze klaar waren en weggingen. De ontspanningsmassage is zeker een aanrader. Als masseuse geef ik regelmatig massages maar ontvang ze te weinig. Een ontspanningsmassage van 50 minuten helemaal zen geworden. Zelfs af en toe in slaap gevallen tijdens de massage. Personeel wellness en receptie hotel waren beleefd en correct. Niet te beroerd om even iets op te zoeken. De parkeerkosten van €10 per nacht is op zich te doen. De auto staat er droog onder het gebouw. Het centrum van Helmond is op loopafstand. Beloopbaarheid van de buurt: Centrum op loopafstand.
Op zich niets mis mee, maar het bed was wel een beetje doorgezakt. Geen zeeppompje in de douche. Er waren wel flesjes met zeep maar ook geen planchetje in de douche, dus dat is dan toch wel wat onhandig. De afvoer van de wastafel liep voor geen meter door. Moeizaam te bedienen koffie apparaat. Pas bij het 4e cupje lukte het om daadwerkelijk een kop koffie eruit te krijgen. Eten was matig. Hamburger was erg donker gebakken en de wagyu biefstuk was bepaald geen voorbeeld voor z'n soort. Wel een fijn terras!
Slechtste hotel ervaring ooit. Wellness ingang zat niet inbegrepen in de prijs alsook handdoeken-service in de wellness. Slechts 2 grote handdoeken op de kamer allebei met vlekken op. Vieze lavabo en nog etensresten van vorige hotelgasten op de kamer. Alsook het ontbijt is een tegenvaller, geen verse producten zoals fruitsap, croissants, brood, pannenkoeken,... Slechte ervaring met bowlen, veel kapotte schoenen, service ondermaats, scherm werkte niet en na hulp gevraagd te hebben werden we nog steeds niet geholpen. En als kers op de taart werden we om 2u30 's nachts wakker gemaakt door het brandalarm, we moesten het gebouw verlaten voor, wat later blijkt, iemand die in zijn kamer gerookt had. Ons zien ze daar nooit meer terug!
Het hotel heeft mooie kamers met lekkere bedden en fijn uitzicht. Persoonlijk zou ik graag een extra deur voor de badkamer willen voor privacy. Wellness was heerlijk. Schoon, strak, overzichtelijk, genoeg ruimte buiten, ligbedden, warm zwembad binnen naar buiten en genoeg afwisseling in sauna's. Een aanrader: de Hammam behandeling. Genieten.
Wat een emotionele rollercoaster hebben wij meegemaakt !! Bij binnenkomst fijn binnengekomen, en goed ontvangen. De kinderen lekker bowlen, wij een plekje op het terras weten te bemachtigen in de zon. Eten en drinken besteld met verwachtingen natuurlijk. Meeste drinken was goed hoor daar niet van, maar straks meer over het drinken. Het eten: kip was kiplekker, maar andere verwachtingen dus jammer. Brood was prima op het feit na dat er op de kaart diverse smeersels stond. Wij kregen alleen aioli en kruidenboter. Op zich prima natuurlijk, beide lekker. Maar!!! Dat is toch geen diverse?? Wij hadden meer verwacht. Ook geen messen trouwens erbij, zo wordt smeren moeilijk. Bij de olijven weer geen prikkers, zo wordt eten moeilijk. Maar dan het punt van de avond. Een van onze leiding bestelde een bepaald rode wijn van een bepaald merk. Bleek er niet te zijn. Dat is niet erg. Maar!!!!! Kreeg deze leiding dus een witte wijn van hetzelfde merk. Erg gek !! Toch ? Ja! Het bowlen was echter super leuk zeiden de kinderen. Tweede ster dus dik en dik verdiend!! Toppers!
We hebben twee keer een superior kamer geboekt, maar we waren teleurgesteld omdat de ervaring niet overeenkwam met wat Fletcher probeert uit te stralen. In een van de kamers was de douchekop verroest, of het was geen roest maar het gaf in ieder geval geen prettige ervaring om eronder te staan zie foto. Ook was de onderkant van de douche niet schoon. De stoel om even lekker uit te rusten was vies en had brandplekken. De airconditioning werkte niet in beide kamers, ongeacht de temperatuurinstelling. Het centrale aircosysteem leek uitgeschakeld te zijn. De kamers waren veel te warm, vooral overdag wanneer de zon erop scheen. Het openen van een raam hielp wel, maar 's nachts was dat geen optie vanwege muggen en het geluid van buiten, in ieder geval niet voor ons. Tot 00:00 uur hadden we last van de gasten boven ons. Niet alleen vanwege hun harde stemgeluid en luide muziek, maar ook vanwege de deuren die automatisch te hard dichtvielen. Het hotel kan weinig doen aan overlast veroorzaakt door andere gasten, afgezien van mogelijke verbeteringen aan de kamers tijdens de bouw, zoals betere isolatie. Echter, wellicht zouden de kamerdeuren beter afgesteld kunnen worden? De muren trilde echt wanneer de deur boven ons dichtging. Dit is geen overdrijving. Al met al was het geen prettige ervaring. Het is erg teleurstellend dat Fletcher alleen korting op een volgend verblijf aanbiedt wanneer je een serieuze klacht indient. Als gast wil je geen korting, maar de beloofde beleving waarvoor je hebt betaald. Het is bijzonder jammer dat Fletcher geen redelijke compensatie biedt voor de kosten die we hebben gemaakt, aangezien de beloofde ervaring niet is geleverd.
Wij hebben er afgelopen zondag een high tea gehad. De soep was niet warm. We hebben moeten vragen wat het voor soep was. Het scheen brocollisoep te zijn. Hij zag er niet naaruit en smaakte er niet na. Daarbij kregen wij een worstenbroodje. Wat niet smaakte. We vroegen theezakjes bij, na 1/2 u nog maar een keertje gevraagd. Na 1 u wachten en 2x vragen kregen we de 2e ronde. Uitgedroogde wrap met iets gevuld?? Wit brood Uitgedroogd met zalm. En wat zoetigheid. Geen uitleg gekregen. Het personeel was niet geïnteresseerd en totaal niet betrokken met de gasten. Iedereen moest er zelf achteraan. Zeer slecht.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid