facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fletcher Landhotel De Borken

Fletcher Landhotel De Borken

Info

Het sfeervolle 4-sterren hotel beschikt over diverse faciliteiten die uw verblijf zeer aangenaam maken. U vindt naast de comfortabele hotelkamers een à la carte restaurant, ruim terras, gezellige brasserie met open haard, zwembad.

Geschiedenis

Het sfeervolle 4-sterren hotel beschikt over diverse faciliteiten die uw verblijf zeer aangenaam maken. U vindt naast de comfortabele hotelkamers een à la carte restaurant, ruim terras, gezellige brasserie met open haard, zwembad.


42 comfortabele hotelkamers
35 kamers met eigen terras met zitje
À la carte restaurant
Brasserie met open haard
Gezellig terras
Tuin met vijver
Verwarmd binnenzwembad met whirlpool

Sauna en fitnessruimte (gratis te gebruiken)
Solarium
Mooie feestzaal met bar, lounge, terras en kegelbanen
Diverse vergaderzalen
Honden zijn toegestaan in overleg
Gratis draadloos internet
(Elektrisch) fietsverhuur
Overdekte fietsenstalling
Gratis parkeren

Betaalmogelijkheden

Contant
Pin
VISA
Eurocard / Mastercard
American Express

Voor meer informatie, arrangementen en prijzen vewijzen wij u graag naar www.hoteldeborken.nl


Adres: Lhee 76, 7991PJ Dwingeloo
Telefoonnummer: +31521597200
ln.nekrobedletoh@ofni
Stad: Dwingeloo
Route: Lhee 76
Postcode: 7991PJ


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 22:00
Dinsdag: 08:00 - 22:00
Woensdag: 08:00 - 22:00
Donderdag: 08:00 - 22:00
Vrijdag: 08:00 - 22:00
Zaterdag: 08:00 - 22:00
Zondag: 08:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: fletcher landhotel de borken 7991 pj dwingeloo, hotel dwingeloo, fletcher restaurant de borken dwingeloo, fletcher hotel loosdrecht, fletcher hotel, landhotel diever, fletcher hotels, fletcher hotel drenthe
Recensies
Leuke locatie. Met vakantie veiling bon gewonnen inclusief ontbijt. Positief: vriendelijke behulpzaam receptioniste. Personeel restaurant vriendelijk alsook bij ontbijt. Ontbijt zag er goed uit. Alleen vraag ik me af of de pistolet wel vers was was behoorlijk hard. Diner was goed, we hadden puntjes ossenhaas besteld, daar zat rijst bij. Ik wilde een extra portie friet erbij. Toen we het eten kregen zat er inderdaad portie friet bij maar bij mij hadden ze de rijst weg gelaten. Oké dacht ik, dan is de friet ipv rijst. Tot mijn verbazing moest ik wel de friet ook afrekenen. Verder positief is dat je 's avonds koffie besteld en gewoon mee naar kamer kunt nemen. Kamer met terras. Alleen jammer dat er geen parasol bij was. Kamer was netjes Ruime badkamer. Viel wel op dat er alleen grote handdoeken waren. Minpuntje is dat er geen koffieapparaat op kamer is. Ook geen minibar. Zwembad. Vrij te gebruiken was lekker warm water. Jammer dat bubbelbad niet werkt. Bij de sauna rook het niet zo fris. Verder zeker tevreden over ons bezoek. Receptioniste vertelde dat ze aan het renoveren zijn. April 2024 zou het klaar moeten zijn. We komen zeker terug.
Het hotel zou ik alleen aanbevelen als je een verblijfplaats nodig hebt dichtbij de prachtige bossen van het Dwingelderveld met de vele wandel- en fietsroutes. Het gebouw is oud en gedateerd en is wel toe aan een opknapbeurtje, hoewel onze kamer er zeer verzorgd uitzag. Gelukkig hoorde ik dat ze vanaf oktober een jaar gaan renoveren. Dan komen we zeker terug om te kijken of er positieve veranderingen zijn. Bij de receptie en bij het ontbijt, wat overigens een onwijs goed ontbijt is, zijn ze erg vriendelijk. Een minpuntje is de kwaliteit van de keuken, het avondeten viel ons erg tegen, hier hadden wij wat hogere verwachtingen van, de bediening was uitermate vriendelijk met name in het restaurant, Al met al wat positieve punten maar ook negatieve punten. Ik vind dit geen viersterrenhotel. Het zou wel een prima driesterrenhotel zijn. Dan worden de verwachtingen beter waargemaakt.
We komen hier al vele jaren en altijd is er wel wat aan te merken, net als bij ons thuis. Het gebouw is oud en gedateerd en is wel toe aan een opknapbeurtje, hoewel onze kamer er zeer verzorgd uitzag. Uitstekend ontbijt, maar je moet er vroeg bij zijn. Vind de ontbijtzaal nog steeds aan de te donkere kant. Uitermate vriendelijke bediening, met name in het restaurant. Een minpuntje is de kwaliteit van de keuken. Opnieuw een verpest avondmaal door te hard gebakken, bijna verbrand vlees. Gebeurt bijna altijd wel een keer tijdens onze bezoeken. Onbegrijpelijk dat een chef dit aan zijn gasten durft te presenteren. De andere avonden was er niets mis mee, dus het kan gewoon wel. Toch zullen we blijven komen vanwege de geweldige locatie en de heerlijke faciliteiten. Een oase van rust! Prima kamer met terras, maar de TV is een maatje te klein om vanaf het bed teletekst en ondertitels te kunnen lezen, ondanks het verrijdbare tafeltje. De wastafel staat wel wat ver van de spiegel af. Die spiegel is voor mensen, die kleiner zijn dan 152 cm mijn vrouw niet te gebruiken. Had gewoon een tegelrij lager moeten beginnen. Gemiste kans!
1 overnachting in het hotel gehad, mooi landelijk hotel heeft zijn sfeer. Wel zoals in vele reviews te lezen zijn is het erg gedateerd en muffig. We hebben hier geen diner gehad, omdat de reviews niet goed waren dus kan er niets over schrijven. Vriendelijk personeel zowel bij receptie als ontbijtzaal, ontbijt uitgebreid voor ieder wat! Heerlijk even gezwommen, schoon water niets op aan te merken alleen ook wat verouderd. Prijs/kwaliteit vond ik matig, persoonlijk vond ik het een dure overnachting voor wat je ervoor kreeg 4-sterren.
Na zeker 10 minuten gewacht te hebben kwam er eindelijk iemand op het terras om de bestelling op te nemen. We hadden inmiddels ook al een keuze gemaakt voor het eten maar de ober liep direct weer weg. Naar binnen gelopen om te vragen of we voor 1 van de kinderen iets van de lunchkaart mochten bestellen ondanks dat het al bijna 18u was. Dit moest de weekend/vakantiehulp even vragen. Een oudere medewerkster hoorde ik vanuit de keuken letterlijk zeggen; nou eigenlijk niet, maar toe dan maar. Op een niet hele enthousiaste toon. Drinken betaald en gauw weggereden om nooit weer terug te komen. Dit was niet de eerste keer dat ik niet wild was van het bedienend personeel dus echt meerdere kansen hebben ze gehad.
Prachtige locatie zeer lief en behulpzaam en kundig personeel maar helaas de kamers zeer matig maar dat geeft niets omdat je er alleen maar slaapt maar reken op matig !! Zwembad helaas erg fris 26 graden dit behoort volgens personeel op 30 graden Kamers: Zwaar gedateerd in verhouding met de prijs is het niet oké Activiteiten in de buurt: Natuur!!! En cultuur !! Veiligheid: Super Eten en drinken: Heerlijk maar tikkeltje aan de prijs Bijzondere details: Verhuur electrische fietsen en e chopper en overdekte en afgesloten stalling
De kamers waren echt slecht en ik kon het niet laten om mijn milde mening te geven aan de persoon achter de balie die vroeg of alles naar wens was. Zij had vaker negatieve reacties gehad, dat kon je merken. Eigenlijk ook best sneu voor de medewerkers. Ik kan me goed voorstellen dat je daarom ook minder blij bent als je de gasten spreekt die het hotel een teleurstelling vinden. Gelukkig starten ze vandaag met verbouwen. Ben wel benieuwd hoe de vernieuwde kamers gaan zijn, misschien pas ik dan mijn review wel aan. Ik hoop dat een mooi resultaat gaat geven waar de medewerkers met trots hun gasten mogen verwelkomen. De locatie is wel top, ook de mogelijkheid om buiten te zitten als je dat wilt. Wat een prachtige omgeving.
Wij zijn hier een nachtje verbleven na een dagje Wildlands, we hadden 2 kamers naast elkaar geboekt. We hebben geen gebruik gemaakt van het restaurant, zwembad en sauna. De incheck verliep soepel. Vriendelijke dame achter de receptie. Je krijgt een pasje waarmee je de hoteldeur kan openen. Van buiten ziet er hartstikke leuk uit. Mooi hotel mooie locatie, mooi buitenterras. Grote parkeerplaats waar je ook je electrische auto en fiets kan opladen. Eenmaal binnen zie je dat de tijd heeft stil gestaan. En dat is helemaal niet erg, maar zoals eerder genoemd in de recensies is het tapijt wat op de kamers ligt, de hal, de ontbijtzaal gewoon heel vies en overal vlekken. Dit is eenvoudig te vervangen. De kamers zijn eenvoudig met zichtbaar achterstallig onderhoud. Kozijnen doorgerot, kapotte tegels in de badkamer, roest aan de roldeur in de badkamer, gaten in de muur. De bedden zijn heel zacht en kraken bij elke keer als je omdraait. Ik miste haakjes aan de muur voor mijn jas. De badkamer is eenvoudig en kan wel wat HG schimmel reiniger gebruiken. We hebben s'avonds na aankomst een kop koffie genuttigd in het restaurant. Het zat behoorlijk vol, maar we konden bij de haard zitten. TV op de slaapkamer is goed, goed ontvangst en scherp beeld. De muren zijn niet heel dik, dus je kunt meeluisteren met het TV programma van de buren. De gratis WIFI is goed. Geen login nodig en verbinden met KPN en klaar. Het ontbijt is gewoon goed. Grote ontbijtzaal. Voldoende broodjes, beleg. Scrambled eggs, gebakken spek. Maar ook kwark en cereals. Lekker koffie. Vriendelijke dame bij het ontbijt. Al met al een prima verblijf. Het hotel is gedateerd en heeft echt een opknapbeurt nodig. Kamers: Eenvoudig en onderhoud nodig. Bedden zijn te zacht.
Mooie locatie maar dat was het dan ook. Bij aankomst allesinds geen verwelkomend gevoel, de dame aan de balie leek er dik tegen haar zin te zitten. Het ontbijt was wel uitgebreid alleen was het niet lekker, fruitsap was meer water met een scheutje sap in, geen water voorzien… Gelukkig hadden we dit uitje cadeau gekregen via een bongobon, want zelf zouden we er geen geld aan uitgeven. De kamer was ruim en rook lekker, alleen het tapijt was echt ranzig, zowel in de gang als in de kamer zelf waren er overal vlekken op. Bedden lagen hard, kussens veel te zacht. Alles in de kamer was gedateerd, was echt een sprong van 30 jaar terug in de tijd. Badkamer heel basic, voelde ook heel koud en kil aan door de inrichting. Overigens snachts wakker geworden door de veel te warme kamer kapotte verwarming?.
Een mooi authentiek hotel in Lhee in een prachtige bosrijke omgeving. Het dorpje Dwingeloo is 4 minuten rijden en heeft veel leuke restaurantjes/cafeetjes. Het hotel is zelf een mooi oud hotel. De brasserie met in het midden de vuurplaats zorgt voor veel gezelligheid. Het gebouw met daarin het zwembad en de sauna is prettig. Een ruimte om te douchen en je om te kleden. Het is een prettig, groot en makkelijk betreedbaar zwembad. De vloerbedekking is inderdaad wat vies en heeft wat vlekken maar daar is echt makkelijk overheen te kijken. De recensies hier doen erger vermoeden. Onze kamer lag op de tweede verdieping. Een lift is niet aanwezig maar het is een prettige trap naar de tweede verdieping. De kamer is prima maar heeft wel een aantal onhandige dingen: zo staat de wc 10 centimeter van de doucherand waardoor je niet comfortabel kan zitten. Verder is de badkamer echt een ramp: veel te klein, de douchekuip is onhandig en de deurtjes die als badkamerdeur moeten fungeren lijken eerder op oude schuifdeuren die uit een oude kast zijn gehaald. We hebben hier ook een avond wat gedronken en een keer hier gedineerd. Helaas was de bediening alles behalve vriendelijk en leek het alsof ze dit niet voor hun plezier deden. Er kwam dan ook geen vriendelijk woord aan bod. Het hoofdgerecht werd aan de zijkant van de tafel gezet met de mededeling ''voor u'' wat overigens niet eens klopte en dat was het dan ook. Bij de receptie en bij het ontbijt, wat overigens een onwijs goed ontbijt is, zijn ze wel erg vriendelijk. Al met al wat positieve punten maar ook veel negatieve punten. Ik vind dit geen viersterrenhotel. Het zou wel een prima driesterrenhotel zijn. Dan worden de verwachtingen beter waargemaakt. Voor nu zou ik het hotel alleen aanbevelen als je een verblijfplaats nodig hebt dichtbij de prachtige bossen van het Dwingelerveld met de vele wandel- en fietsroutes. Gelukkig hoorde ik dat ze vanaf oktober een jaar gaan renoveren. Dan komen we terug om te kijken of er positieve veranderingen zijn.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid