facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fletcher Hotels Jagershorst Eindhoven

Fletcher Hotels Jagershorst Eindhoven
Adres: Valkenswaardseweg 44 , Leende 5595 XB, NL
Telefoonnummer: 040 206 1386
Stad: Leende
Route: Valkenswaardseweg 44
Postcode: 5595 XB



op zoek naar gerelateerd: Jagershorst Leende, Fletcher Hotel Eindhoven centrum, Fletcher Hotel Jagershorst, Aanbieding Jagershorst Leende, Hotel Jagershorst-Eindhoven, Jagershorst Leende menukaart, Jagershorst Leende wandelen, Fletcher Hotel Eindhoven Airport
Recensies
Een prima hotel naast de snelweg, vlakbij Eindhoven. Zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Al het personeel is vriendelijk en behulpzaam. De kamer is ruim. De ruime badkamer heeft een heerlijke regendouche. Een kamer met een bad is ook mogelijk. Het hotel heeft een klein maar fijn zwembad en een goede fitnessruimte. Het restaurant is goed, sfeervol en een prima menukaart. Een kleine minpunten. De bedden vonden wij een beetje zacht, maar dat is persoonlijk. Badkamer kan nog wel even mee, maar onderhoud is nodig aan de kitranden. Op de benedenverdieping ruikt het in de gang naar chloor van het zwembad. De kamer zelf ruikt een beetje muffig. Ontbijt is niet heel uitgebreid. Op drukke dagen is het soms even wachten tot je plek hebt en dan is niet alles even snel aangevuld personeel doet z'n best. Het personeel in het restaurant pakt de ijsblokjes met de hand. We waren zeer tevreden over ons verblijf en de gastvrijheid.
Het was een erg onaangenaam verblijf. Bijna alles werkte niet, veel beschadigingen. Airco werkte niet maar maakte om de 5 minuten een raar brom geluid. Eigenlijk geen oog dicht gedaan die nacht. Het ontbijt maakte iets goed maar was ook niet erg goed. Personeel was/is vij moeilijk te onderscheiden van echte mensen maar waren meer robotjes. Daarnaast luisterde ze amper naar de klachten. Daarnaast zijn de kamers gescheiden van de ingang wat een vrij lange voet tocht tot gevolg had om de kamer te bereiken. - Het hotel was vooral erg duur. Voor deze prijs had ik wel wat kwaliteit mogen verwachten. - Kamers waren erg slecht en amper tot niet onderhouden. veel zaken waren stuk - Geen goed personeel maar dat zijn ze vergeven aangezien personeel lastig is in deze tijd.
We hadden een feestelijk diner bij Jagershorst met daarna een borrel . Gezellig met de familie gevierd en blijven overnachten met 11 personen. De verzorging was goed, het diner heerlijk de bediening vriendelijk. Jammer dat deze bediening om kwart voor elf aangaf dat de bar dicht ging, ondanks dat we bij de reservering verteld was dat die zeker tot 12 uur open zou zijn. Het enige minpunt. We mochten wel in de bar blijven zitten! De kamers waren netjes, goede bedden. De regendouche heerlijk. Niet iedereen is te spreken over de glazen afscheiding naar het slaapgedeelte. Complimenten voor mevr. Knoops die ons uitstekend heeft begeleid.
Plezierige sfeer, aardig personeel, prettige kamer, lekker gezwommen en prima getafeld. Het was erg warm tijdens de dagen dat wij er waren maar op het terras was het in de schaduw goed toeven. De locatie van het hotel is erg fijn in de buurt van Valkenswaard en Eindhoven. Helaas liet de airco het een beetje afweten. De kamer was nauwelijks koel. Het zwembad gaf uitkomst. Wij willen graag terug komen.
Een leuk hotel op een mooie locatie. Het ontbijtbuffet is goed verzorgd. De bedden zijn precies zoals we gewend zijn van Fletcher "heerlijk geslapen" De glaswand tussen badkamer en slaapkamer is leuk bedacht. De badkamer zelf viel nogal tegen. Ik geef dit hotel 3 sterren, vanwege de schimmelvorming in de badkamer, welke nofal verouderd aan doet. De schimmelvormibg bevestigd dat wel een beetje. Erg jammer.
Bij binnenkomst een schone kamer. Wij hechten veel waarde aan hygiëne en dit is niet tegen gevallen. De volgende dag lagen er weer schone handdoeken. Kamer was wel gelegen aan de kant van de snelweg, maar daar hadden we geen last van. Minikoelkast was niet echt koel ondanks dat de temperatuurregeling via een draaiknop. Leuke niet al te grote binnenzwembad.
Jammer dat men de verwarming in de avond en nacht uitzet was veel te koud stonden op het punt om weg te gaan maar hebben een verplaatsbare verwarming voor de kamer mee gekregen. De afzuiginstallatie werkte zaterdag en zondag niet, is maandag gerepareerd ook de verwarming alleen in de nacht wordt deze uit gezet en dat kan niet in deze tijd van koude nachten, had je geen hotel moeten zijn.
Mooie kamer, goede bedden. Prachtige omgeving. Prima hotel. Goed ontbijt, wel wat fantasieloos Badkamer groot, maar wel wat onhandig: bijv een smalle wasbak, die spetters op de grond veroorzaakten en geen douchkop naast alleen een regendouche.Kamers: 4/5
We hadden een fijne kamer en het probleem met de airco werd keurig opgelost. Het eten was heerlijk en het personeel vriendelijk. Het zwembad was aangenaam van temperatuur. Het weer werkte ook lekker mee, al met al voor herhaling vatbaar!
Afwerking kamers laat te wensen . Zit in de bouw en kijk er anders op. Kit in badkamers is slecht. In ontbijt zaal lekkage te zien en boven op 1 ste verdieping laat verf van balkons los. Kamerdeur klapperd,als iemand weg gaat goor je onze deur klapperen. Erg vervelend .Kamers: 3/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid