facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fletcher Hotel Weert

Fletcher Hotel Weert

Geschiedenis

Golden Tulip Weert is heerlijk centraal gelegen in het gezellige centrum van Weert.
Uitstekend bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer.
Het NS Station Weert ligt op enkele minuten loopafstand van het hotel.

Weert wordt niet voor niets de ‘Poort van Limburg’ genoemd, de stad grenst zowel aan België als Noord-Brabant en kenmerkt zich als vlaaistad van Limburg met een gezellige winkelstraat nabij een prachtig natuurgebied.

Golden Tulip Weert beschikt over 60 onlangs gerenoveerde, comfortabele hotelkamers.

Voor de zakelijke gast stellen we zes multifunctionele zalen ter beschikking die ruimte bieden aan partijen tot 600 personen en welke ook prima gebruikt kan worden voor feestelijke bijeenkomsten en evenementen.

Het gehele hotel beschikt over gratis WIFI.

Het hotel beschikt over een restaurant en bar in een.

Limburgse gastvrijheid wordt hier gecombineerd met luxe, rust, natuur, ontspanning en heerlijk eten.

Adres: Driesveldlaan 99, 6001 KC Weert
Telefoonnummer: + 31 (0) 495 53 96 55
Stad: Weert
Route: Driesveldlaan 99
Postcode: 6001 KC



op zoek naar gerelateerd: Fletcher Weert, Golden Tulip Weert, Fletcher Hotel Weert telefoonnummer, Fletcher Hotels, Van der Valk hotel Weert, Fletcher Hotel Weert review, Goedkoop hotel Weert, Fletcher Weert Menu
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Eethuis Weerter Bazaar Eethuis Weerter Bazaar 482 meter Bestel hier geen ijskoffie. Het drankje ziet er heel licht uit net melk en er zit ook...
Roompot Vakanties Weerterbergen Roompot Vakanties Weerterbergen 4 km Prijs-kwaliteit is ver te zoeken. Oud huisje voor heel veel geld en volgend jaar nog ...
Recensies
Wij komen hier elk jaar, als Bospop er is. Dus ik ben erg bevooroordeeld Ik vind het een goed hotel, hotelkamers zijn goed, schoon, goed bed en airconditioning. Het hotel ligt aan een drukke weg, maar toch kan je lekker op het terras zitten. In de buurt van het hotel is heel veel te doen. Het winkelcentrum zit achter het hotel. Dus je kan lekker shoppen.
Een hotel gelegen op loopafstand van het autoloze centrum. Positief is dat het hotel rustig is en je geen last hebt van geluiden uit de stad. Het hotel is klein met weinig faciliteiten, maar is een aanrader voor iemand die dat niet nodig heeft en liever de omgeving wilt ontdekken of iets dergelijks. Er was een lift aanwezig. Onze kamer was schoon, voorzien van airco en zag er goed uit. Het ontbijt was ook goed. Er is een lift aanwezig. Het enige minpuntje dat ik kan bedenken is dat gasten ook moeten betalen om te parkeren onder het hotel, er nergens in de buurt het gratis parkeren is en de lastige trap van de parkeergarage naar het hotel.
De receptioniste was geen vriendelijke vrouw. Dit nog niet eerder mee gemaakt. Ze kon ons nog geen Goedemiddag toewensen. We kwamen binnen om ons aan te melden, maar ze bleef maar op de computer tikken. We hadden al een paar keer goedenmiddag gezegt maar ze bleef maar door tikken. Ze had voor ons gevoel toch wel even iets kunnen zeggen.
Het hotel was een grote tegenvaller. De badkamer was niet goed schoon, de tv werkte niet, de bedden schoven uit elkaar, de föhn en zeep pomp waren kapot en het rook in de kamer alsof er een hond verbleven had. Ook het ontbijt was niet bijzonder. De broodjes waren keihard en de sap was niet te drinken. Jammer, we hadden meer verwacht van een Fletcher vestiging. Omdat we door bovenstaande klachten eerder vertrokken kregen we wel een nog te ontvangen voucher aangeboden voor een andere vestiging.
Leuk hotel vlakbij het station. Toen we aankwamen was de man achter de receptie een beetje geïrriteerd. Ik kreeg het idee dat hij er alleen voorstond en dat is niet prettig als je veel mensen tegelijk krijgt. Maar goed, er zijn ergere dingen. De kamer was goed en schoon. Ook de badkamer was keurig. De bedden lagen heerlijk. Ook het ontbijt was heel erg goed. Alles was ruim voldoende. Tis alleen zo jammer dat er vaak gasten zijn die met een enorm bord eten lopen en hierdoor andere mensen misgrijpen. Ze vergeten dat er meer mensen zijn die ook willen ontbijten en graag keuze willen hebben in de verschillende producten. Tja, mens eigen zullen we maar zeggen ;
Mooi klein hotel maar heerlijk rustig. Heerlijk tot rust gekomen. We hadden een site met jacuzzi, alleen de beschrijving van de jacuzzi was niet heel duidelijk. En bepaalde plaatjes waren niet goed te ontcijferen. Omdat ze tenonder waren, de receptioniste was er ook niet echt bekent hoe de jacuzzi bediend moest worden. Maar door een bepaalde handeling had ze het toch ontdekt. Een puntje van aandacht: zorg dat de beschrijving of in kleur of in een grijs tijd is afgedrukt. Zeker voor mensen die nog nooit een jacuzzi hebben bediend. Eten was goed, bediening mag iets meer uitleg geven over de gerechten. Zeker als je de keuze van de chef kiest. Het is dan fijn wat er geserveerd word. We hadden een vlees en vis keuze van de chef genomen maar er werd niet verteld wat voor soort vlees het was en wat voor soort saus er bij geserveerd werd. Net zoals bij de vis keuze van de chef werd er niet gezegt wat voor soort vis het was. En wat ik ook jammer vond is dat de visnet de huid naar boven geserveerd werd.
Zeer fijn en mooi hotel, een beetje verouderd aan de buitenkant maar de hotelkamer maakt dit weer helemaal goed. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel en een goed ontbijt. Wel was de badkamer in het hotel wat minder, een douchekop die niet erg luxe was en erg laag hing en lijmresten aan de muur van vorige dingen die daar gehangen hebben. Nog een minder puntje was de televisie, mijn vriend en ik wouden s'avonds samen even serie kijken maar jouw telefoon met de televisie verbinden zat er niet in wat een beetje tegenviel tegenwoordig is bijna elke televisie een smart tv waarmee je dus gewoon kan verbinden, wat er op duidt dat dit een verouderde tv is. De bedden zijn ook vrij zacht maar daar moet je van houden. Maar al met al een prima hotel voor de prijs.
Geen prettige bediening op terras vroeg om een taxie bij de zelfde ober op terras meesten zelf bellen zei hij Gelukkig kwam later receptioniste die was vriendelijk en regelde een taxi moesten wel 45 minuten op wachten maar ze deed het Ontbijt was niet aangevuld om 9.45 Niet voor herhaling voor ons bij fletcher weert!!
8 weken geleden een weekendje weg geboekt bij fletcher weert. Wat een blamage! In de kamer en badkamer was enorm veel schimmel! in de badkamer: De douchewand Tegels op het bad Kitranden Zeeppompje!? Spiegel Tegels achter het toilet Tegels op de rand van de stortbak Bij de spiegel Tegels achter de kraan In de kamer zelf schimmel op de ramen maar zoveel dat ik dit in mijn gehele leven nog nooit heb gezien! De kozijnen waren van origine wit, check de foto's en filmpjes Dit kan een schoonmaker niet missen?! Na 1 nacht al last van mijn luchtwegen, dit heeft 1.5 maand geduurd... Het bed was vies! zelfs zwarte haren in bed Er werd niets met de klacht gedaan. We kregen contact met een " manager" ene Leroy zou het voor ons oplossen en een compensatie regelen. Tot op heden niets meer vernomen en deze "Manager" is ook verdwenen! De klacht zou weer overgedragen worden naar iemand anders maar verassend genoeg niets. 8 weken later nog steeds helemaal niets! Foto's en filmpjes aanwezig!
De locatie is praktisch, zo dicht bij het station. Verder niet bijzonder. Er is een nieuw badkamermeubel geplaatst en de bedden zijn oké. Echter de badkamer zit vol schimmel en de tegels zijn er vreemd uit met een soort aanslag en blauwe vlekjes. De afzuiging is niet goed. Het rooster bij deur zit vol stof. Het ontbijt is voldoende, maar niet bijzonder. Er zitten vlekken op het kussensloop en de handdoeken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid