facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fletcher Hotel-Restaurant Spaarnwoude

Info

Dit mooie hotel is onderdeel van de Fletcher-keten. Via deze pagina kunt u op de hoogte blijven van leuke aanbiedingen & tips van dit hotel!

Geschiedenis

Midden in het rustige natuurgebied en op korte afstand van de bruisende stad Amsterdam, vindt u Hotel-Resort Spaarnwoude. Het is gelegen in het prachtige recreatiegebied Spaarnwoude waar u heerlijk kunt wandelen, fietsen, paardrijden en watersporten. In de gezellige steden Haarlem en Amsterdam kunt u uitgebreid winkelen en een lekker drankje drinken op één van de vele terrassen. Wilt u liever een dagje uitwaaien? Dan bent u zo op het strand van IJmuiden aan Zee.

Het hotel biedt verschillende faciliteiten om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. U kunt heerlijk dineren in ons sfeervolle à la carte restaurant of ontspannen in ons Wellness Center met onder andere een overdekt zwembad, sauna en Turks stoombad.

Wij heten u van harte welkom!

Team Fletcher Hotel-Resort Spaarnwoude

Adres: Oostbroekerweg 17, 1981LR Velsen-Zuid
Telefoonnummer: 31235370548
Stad: Velsen-Zuid
Route: Oostbroekerweg 17
Postcode: 1981LR



op zoek naar gerelateerd: Fletcher Spaarnwoude, Fletcher Spaarnwoude review, Fletcher Spaarnwoude menukaart, oostbroekerweg 17 1981 lr velsen-zuid, Fletcher Hotel Spaarnwoude telefoonnummer, Hotel Spaarnwoude Velsen-Zuid, Fletcher Hotel Spaarnwoude adres, Fletcher Hotels
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Plantage Rococo Plantage Rococo 3 km Geweldig kasteel zelfs in januari heeft het iets magisch. Beneden leuke muziek op, gr...
Recensies
Dit hotel is wel een beetje vreemd, behoorlijk verouderd en aan een renovatie toe. We kregen in eerste instantie een kamer wat gewoon slecht was. Versleten en kapot meubilair, onaangename geur, water in de douche wat niet goed weg loopt, losse stopcontacten. Ook was het bad niet schoon, haren lagen erin. De medewerkster was wel vriendelijk en gaf ons een andere kamer. Dit was wel beter maar uiteindelijk bleek het douchewater nog steeds niet optimaal weg te lopen en er zaten gaten in de handdoek en scheuren in het beddengoed. Als klap op de vuurpijl werden we ,s nachts om 12 uur door lawaai en geklop gewekt en stond er een medewerker de kamerdeur te openen. Er was blijkbaar een andere gast die ook deze kamer had toegewezen gekregen. We kunnen wel concluderen dat dit verblijf niet voor herhaling vatbaar is. Kamers: Versleten meubilair, douche / badwater loopt niet goed weg. Stopcontacten ha gen los aan de muur, kortom verouderd en versleten. Eten en drinken: Eten en drinken is prima. Dinner en ontbijt was lekker en goed verzorgd. Echter was het wel raar dat er zonder overleg een ander bier werd geserveerd omdat het bestelde item niet leverbaar was. Dat dien je eerst te vragen aan een klant is mijn mening.
Service van het hotel en de kamer waren goed extra denken zo geregeld kamer zag er netjes uit, zwembad was goed en lekker rustig, goed geregeld handoek voor zwembad mag je pakken op de receptie. Ontbijt was ook prima. Dan het restaurant, bar slecht ik was blij dat we nog ergens anders hadden gegeten, het broodplankje kan je beter niet nemen als je niet teleur gesteld wil worden en als je geen bedorven fruit wil zou ik de sorbet ook beter laten staan met maar 2 kleine bolletjes ijs en 5 stukjes fruitsoorten 9,50. Ook damblanch was een teleurstelling ik verwachte wat ik op de website zag met soort oren kruimels en dat ik zelf de saus er over heen kon gieten en ik kreeg een beker ellende.
Hotelkamer was oké, wel veel beschadigingen aan kastjes en bureau. Personeel is vriendelijk. Minpunt was het gebrek aan airco, het was de eerste dag/nacht niet te doen op de kamer. Er was wel een ventilator, maar die was niet schoon en niet krachtig. Maar grootste minpunt was het balkon. Hier zat duidelijk veel achterstallig onderhoud in, ik vermoed dat de draagbalk rot is want het boog helemaal door. Het eten was allemaal standaard, niet slecht maar ook niet super goed. De harde broodjes bij het ontbijt waren niet krokant, maar de rest as goed. Je kiest voor een 4 sterren hotel omdat je wat luxer wilt dan thuis. Helaas worden de sterren toegekend aan het aantal voorzieningen wat een hotel heeft niet aan de service of hoe de kamers'/hotel eraan toe zijn.
Kamer was niet klaar om 18:00 uur. Nadat de kamer schoongemaakt was is de toilet nog steeds niet door getrokken. Lekker fris dus . Service is ver te zoeken. Vooral bij de bar. 23:00 gaat het dicht zonder bericht van laatste ronde. Daar zit je dan met 30 man. We moesten dus maar naar bed. Schandalig.Gezien de ligging en de service staat dit hotel echt op omvallen. En gelijk hebben ze. Als je toch niet wil weten van jou bestaan als hotel moet je zo doorgaan . Mensen zoek iets anders want dit is echt slecht. Doe uw voordeel met mijn commentaar. Was getekend . Dirk de Boer Heerhugowaard
schandalig dat ze dit hotel 4 sterren geven : - zwemband NIET beschikbaar in de week van 14hr30 tot 20 hr en zaterdag van 07hr45 tot 12 hr !! heb dit nog nooit meegemaakt in een 4 sterren hotel staat wel ergens op de site !! - verouderd en beschadigd meubilair in kamer en geen frigo !! - op plafond in kamer was gans de week een spinneweb en ook op balkon lag er een beker met sigaretten van vorige bezoekers, veel twijfels over kuisen tapijtvloer !!!! hygiëne !!! - plakbank rond de stekkers van lampen !!! hoe kan dit voor de brandbeveiliging ? - steeds goed de rekeningen controleren in het restaurant, er was steeds iets dat niet klopte, maar eten was lekker ! - omgeving rond hotel was ook zeer mooi !
Bijzonder vriendelijk personeel. Grote ruime entree met daar boven de hotel kamers. Kamers zijn verouderd en behoeven wel wat onderhoud. Ook het schoonmaken kan een stuk beter zeker in de badkamer zie foto’s. De 4 sterren vindt ik lastig. Ontbijt was goed en er ook 2 keer gegeten was prima alleen was de tweede keer de schnitzels en de fish en chips niet meer te bestellen. Ook s’avonds een Baileys was niet meer te krijgen is toch bijzonder. Had een aanbieding dus over de prijs kan ik niet klagen maar er zijn wel de nodige verbeter punten. Nogmaals personeel is top.
De kamer was groot, maar de badkamer was oud en kapot. Ook qua schoonheid viel het tegen. Als je je telefoon wilt opladen, moet je op je knieën en onder het bureau zijn stopcontacten. Geen naast het bed. Dit vind ik voor deze tijd wel een beetje minder. Ook de eerste keer diep nam ik erwtensoep... Deze was lauw en zoals de foto eruitzag met 7 stuks worst, was niet... Was babyvoeding zonder wordt of andere groenten. Het avondeten was goed
De locatie is heel fijn. De kamer niet zozeer. De klacht die ik doorgaf op de eerste avond was de dagen er na niet behandelt. Het betrof het feit dat de verwarming in deze koude dagen wel belangrijk niet werkte, en tevens dat we ons enigszins onveilig voelden doordat de balkondeur NIET afgesloten kon worden.Kamers: 2/5
Lunch: Voor 2e maal na 1st een heerlijke ervaring met het twaalf uurtje. Deze keer was het niet zo lekker, Alles was lauw en zelfs de soep kwam tegelijk mee in een kopje? waardoor je dus gehaast alles moet opeten. Tip, doe eerst de soep en 10 minuten later het bord met de warme garnituur. dit was de 1e x nl ook zo, en keurig in een soep-pannetje ipv een koffiekopje De dames en heren van het restaurant zijn ontzettend gastvrij. Hier is dan ook niets op aan te merken. Eten en drinken: Lunch: Voor 2e maal na 1st een heerlijke ervaring met het twaalf uurtje. Deze keer was het niet zo lekker, Alles was lauw en zelfs de soep kwam tegelijk mee in een kopje? waardoor je dus gehaast alles moet opeten. Tip, doe eerst de soep en 10 minuten later het bord met de warme garnituur. dit was de 1e x nl ook zo, en keurig in een soep-pannetje ipv een koffiekopje De dames en heren van het restaurant zijn ontzettend gastvrij. Hier is dan ook niets op aan te merken.
Kerstbrunch op 26 december geboekt voor 12 personen. Geen sfeervolle ontvangst, bijv geen kerstman of muziek. Er was voor 10 personen een tafel gedekt.1 peuter en 1 driejarige waren gratis dus niet voor gedekt sfeerloze ruimte. Brunch zeer matig, weinig assortiment. nagerecht ook matig, veel te kort bijv ijs. Dan maar een perenijsje of raket waar geen model inzat. Jammer veel geld betalen voor iets wat erg tegenviel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid