facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fletcher Hotel-Restaurant Sallandse Heuvelrug

Fletcher Hotel-Restaurant Sallandse Heuvelrug

Info

In het Overijsselse Rijssen-Holten, bovenop De Rijsserberg, aan de rand van het Rijssenseveld vindt u ons mooie 4-sterren hotel.

Geschiedenis

Ver van alle drukte, in het Overijsselse Rijssen en midden tussen de boerenhoeves en dichte bossen van het Twentse landschap, ligt het vernieuwde en gerenommeerde Fletcher Hotel Sallandse Heuvelrug. U kunt hier in veel opzichten genieten: van een heerlijk gerecht in het sfeervolle restaurant, een drankje in de "Bar&Lounge", van een middag ontspanning in het verwarmde binnenzwembad, sauna, solarium en op de tennisbaan.

Adres: Burg. Knottenbeltlaan 77, 7461PA Rijssen
Telefoonnummer: +31548516900
ln.gurlevuehesdnallasletoh@ofni
Stad: Rijssen
Route: Burg. Knottenbeltlaan 77
Postcode: 7461PA



op zoek naar gerelateerd: hotel sallandse heuvelrug aanbieding, burgemeester knottenbeltlaan 77 rijssen, fletcher hotel rijssen vacatures, hotel rijssen aanbieding, fletcher hotels, hotel rijsserberg, fletcher hotel-restaurant sallandse heuvelrug 7461 pa rijssen, fletcher hotel hellendoorn
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Op reis voor de beste prijs Op reis voor de beste prijs 3 km De beste vakanties voor de beste prijs! www.opreisvoordebesteprijs.nl
Recensies
Rustig hotel tot de zwemles begint en er 2 uur lang geschreeuw van kinderen is. Hotel heeft mooi uitzicht, tenzij je aan de achterzijde uitkijkt op de bovenkant van het zwembad zoals wij hadden. Ontbijt is goed, niet heel uitgebreid en gewoon standaard. Restaurant geboekt via social deal. Anders vonden we het te duur en voor wat je kreeg was dat ook wel het geval. Bediening was verder prima. Zwembad was redelijk koud. Wij zouden het hotel zelf geen 4 sterren hebben gegeven, ondanks de mooie omgeving waarin het ligt.
Prijs kwaliteit klopt niet: erg verouderd , van lift tot kamers tot badkamers: alles. Ontbijt was erg matig , en ondanks kerst niets extra’s. Personeel was over het algemeen wel erg vriendelijk, maar zeker niet de hoge prijs waardig. Dit ook aangegeven maar toen werd er meer verdedigd dan begrepen of iets van compensatie voorgesteld, jammer ! Tevens moest je betalen voor een babybedje, iets wat bij andere hotels waar wij kwamen het gewoon inbegrepen is.
Ontbijt is prima en ruim voorzien maar er is alle dagen wel iets waarvan je denkt, "kan dat niet anders" B.V. eerste dag geen handdoeken op de kamer, tweede dag kamer nog niet schoon om 4 uur, derde dag eten veel te zout, wel nieuwe gekregen maar toch. Lunchpakket voor 2 personen zat te weinig in. Volgende keer misschien beter.
Heerlijk hotel mooi gelegen in de natuur. Vriendelijke personeel. Heerlijk gegeten. Mooi zwembad veel leuke dingen om te doen. Zoals tafeltennis en poolen. Hotel ligt in een hele mooie natuur omgeving je kan er heerlijk wandelen en fietsen. Plaatsen als Rijssen en Ermelo zijn mooie plaatsen om te winkelen. Hotel kan wel hier en daar wat op geknapt worden.
We hebben heerlijk genoten. We hebben genuttigd van een high tea. Heerlijk gewandeld in de prachtige omgeving. En gerelaxed in het zwembad. Die niet groot is, maar het is lekker om even een uurtje in te vertoeven. De kamer was ook erg comfortabel.
Prachtige ligging, mooie omgeving. Kamer netjes schoon en lekker warm. Zwembad welkome toevoeging! Eten eenvoudig maar goed. Vriendelijke ontvangst en bediening! Wij komen graag nog eens terug!Kamers: 3/5
Een heel leuk hotel ik zag reviews voorbij komen die ik niet begrijp wij zijn 2 dagen geweest en de kamer was uitstekend gewoon netjes en schoon de matrassen zijn wat aan de zachte kant maar dat is persoonlijk personeel is heel vriendelijk en beleefd het hotel ligt in een prachtige omgeving dus echt een aanrader.
Het verblijf was uitstekend omdat we verrast waren over de mooie ligging van het hotel. We hadden gefietst in de omgeving, maar helaas kwam een van ons ten val en had veel moeite zich staande te houden. Het personeel heeft al het mogelijke gedaan te helpen, ons verblijf te veraangenamen. We hebben dat zeer op prijs gesteld!
Fijne kamer, ruim, grote kasten om spullen in op te bergen en een fijne badkamer met bad. Bedden lagen goed en alle benodigdheden waren er. Minpunten: Onder de bank was wel stoffig en kitrand van het bad zag er vies uit, afwerking wat verouderd zoals krakende kastdeuren en de muur kan wel een verse lik verf gebruiken. Maar dat heeft ons niet in de weg gezeten. Vriendelijk personeel, ontbijt was goed en genoeg keuze en fijn zwembad. Prima hotel gelegen in een bosrijke omgeving
Wat een aanfluiting was het Kerstdiner. Drankjes konden niet worden besteld want het personeel was in geen velden of wegen te bekennen. De volgende gang werd opgediend zonder dat de borden van de vorige waren afgeruimd. De kwaliteit van het eten was ronduit slecht - taai vlees zonder enige smaak en koude groente. En dan de naamkaartjes, 2 x goed gespeld en de rest ook nog eens verkeerd…. 1 x maar NOOIT weer
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid