facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fletcher Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein

Fletcher Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein

Info

Prachtig kasteel aan de rand van de Anstelvallei, met hotelkamers in de carréhoeve. Geniet van het mooie Zuid-Limburg en echte gastvrijheid.

Adres: Kerkradersteenweg 4, 6468 PA Kerkrade
Telefoonnummer: +31455461333
Stad: Kerkrade
Route: Kerkradersteenweg 4
Postcode: 6468 PA



op zoek naar gerelateerd: Kasteel Erenstein omgeving, Foto's Kasteel Erenstein, Restaurant Erenstein, Kasteel Erenstein De Verraders, Brand Fletcher hotel Kerkrade, Kasteel Erenstein wandelen, Fletcher Kerkrade menukaart, Fletcher Hotel Kerkrade telefoonnummer
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Team 2, The mixed three Team 2, The mixed three 2 km Welkom op de pagina van “The mixed three”. Negen leerlingen, drie verschillende klass...
Abdij Rolduc Abdij Rolduc 2 km Een prachtige en inspirerende omgeving. De "Comfort Room" zelf is zeer tele...
Hotel-Restaurant de Posthoorn Hotel-Restaurant de Posthoorn 3 km Heel goéd geweldig goed eten en zeer vriendelijk toppie gezellige locatie.
Fletcher Hotel-Restaurant Parkstad-Zuid Limburg Fletcher Hotel-Restaurant Parkstad-Zuid Limb... 4 km Het Fletcher hotel in Kerkrade... meh- Na een lange reis van 3.5 uur, heerlijk 160 o...
Recensies
gedateerd qua meubilair, maar luxe kamer was enorm groot! stelling van het hemelbed was wel een beetje gammel, en de ramen kun je wel open zetten, maar niet vast, waardoor ze continu mega hard dichtklapten haakje erop?? was een warme nacht dus was fijn geweest als de ramen open hadden gekund. op een luxe kamer verwacht je wellicht ook een minibar/koelkastje, was zeker ruimte genoeg voor. Buiten deze kleinigheidjes verder alleen maar positief; lokatie super, ontvangst gastvrij, bedden liggen heerlijk, schoon, luxe kamer op 3e etage zolder waardoor je geen enkele last hebt van gehorigheid, Lazy Sunday aanbod = heerlijk uitslapen!
Prima hotel , alleen is idd erg oude kamers maar dat is natuurlijk te verwachten is oud gebouw Alleen de restaurant is niet in in de hotel zelf maar aan de overkant bij een park, alleen de eten was droog dus raad jullie aan om gwn ergens in de centrum van Kerkrade te gaan eten/drinken, en tip voor de jongeren is niet voor bedoelt voor onze generatie tenzij je rustig locatie wilt. want wij zijn de jongste en we zitten aardig tussen de oudere mensen wat geen groot probleem is lekker rustig
De ruime kamer die wij hadden was een schone gedateerd maar met heerlijke bedden en een vrij nieuwe moderne badkamer en balkon. Het restaurant was in een soort van kasteel achtig gebouw 200meter verderop. Het eten was heerlijk. Het hotel heeft een binneplaats waar je savond even kan zitten en waar je smorgen je ontbijt kunt nuttigen. In de omgeving van het kasteeltje is een parkje. We vonden het een fijn verblijf en komen zeker nog een keer terug.
Kamers: beetje oude meuk. Hele aardige jonge bediening in hotel maar ook oudere niet vriendelijke mensen. Het diner was niet top. Goedkope ingrediënten, niet echt lekker. Wat op de kaart staat krijg je niet exact. Tafels wel mooi gedekt. Kamers: Kamers zijn aan renovatie toe. Eten en drinken: Veel keus bij ontbijt.
Het is geen kasteel, dat staat 200 M verder, waar je kunt eten. Kamer was schoon, maar het is wel gedateerd. Een inloopdouche is veiliger voor oudere gasten, nu moet je in het bad douchen, geen handgrepen om je vast te houden bij in- en uitstappen. Personeel is vriendelijk.
Klopt absoluut niet als de veiling van vakantieveilingen word als een kasteel beschouwd alleen dat is alleen voor het eten hotel bevind zich op andere plek en moet je boeken. Dan ga je drankjes bestellen bij het hotel wat niet aanwezig want niet alle dranken zijn aanwezig belachelijk als er iets is wat je wilt bestellen meermaals gehad. En als je contant wilt betalen moet je gepast betalen! Terwijl ze verplicht zijn contant aan te nemen ze hebben geen kleingeld terug!. Krijg je info blaadje staat bar van 12 tot 24.00 open. Maar zijn al om 10.30 gesloten klopt dus ook geen hol van het info blaadje. En personeel te kort 1 meid alles moet regelen als receptie en bar.
Luxe kamer is wel goed maar let op in de zomer kan het heel warm zijn. We waren in mei en dat is wel te doen. Ruimte waar je kunt ontbijten is vrij warm en ook de bar gedeelte waar je een biertje kunt bestellen. Al met al in de zomer is deze hotel niet ideaal om te verblijven. Onze kamer is helemaal boven in maar als je een kamer onderin heeft dan is het wel gehorig want iedereen loopt dan langs je kamer en vooral die vlakbij de receptie is. Daarnaast is de terras aangrenzend aan deze kamer waar je dus je raam niet open kunt zetten.
Slechtste high tea en service ooit. Voor de afspraak is er gebeld en gemaild om te vragen of er glutenvrije opties mogelijk waren vanwege glutenintolerantie. Er werd bevestigd dat er rekening mee gehouden zou worden. Op de dag zelf was er helaas niks geregeld. Mensen met glutenintolerantie kregen paar keer iets voorgeschoteld wat zeker niet glutenvrij was terwijl de ober en kok maar bleven volhouden dat het gerecht wel glutenvrij was. Uiteindelijk werd er alleen fruit en 2 bolletjes sorbet geserveerd. Achteraf weer gebeld en mailcontact gehad om dit aan te geven. Echter wordt er dan opeens gezegd dat glutenvrije opties niet mogelijk zijn. Daarnaast wordt er ook niet meegedacht in oplossingen. 20 euro moeten betalen voor wat fruit en 2 bolletjes sorbet.
Hotel wat de veronderstelling wekt dat het een kasteel is, dat is het niet. Het kasteel ligt 200 meter verder. Een zeer gedateerd hotel uit de jaren 80, nooit iets aan veranderd alles is oud behalve de badkamer, maar die zit vol schimmel. De boel word enigszinds gered door het personeel wat jong en zeer vriendelijk is. Maar 223 euro voor 1 nacht is veel te duur. Dit zou meer een budget hotel zijn voor onder de 100 euro per nacht. Kijk gerust verder maar ga hier niet slapen.
Mooi kasteeltje maar de ingang was even zoeken. Toen we binnen kwamen zagen we geen personeel en liepen we door om te kijken of er plek was. Toen we een tafeltje gevonden hadden werden we wel geplaatst maar moesten we weer terug lopen naar de garderobe om onze jas op te hangen. Toen we zaten wouden we weten wat er op de kaart stond dus we vroegen de menukaart maar kregen de drankkaart. De ober was al weg. Na een dik kwartier wachten hadden we een lekker! huiswijnen besteld en nog een keer om de menukaart gevraagd. Nog een poos later hadden we eindelijk de kaart en hadden we allebei besloten om de gietenkaas-salade te nemen en dit te upgraden naar een maaltijdsalade omdat we trek hadden gekregen. Na weer een poos wachten hadden we wat gekregen maar hier zat de friet niet bij wat hoorde bij de upgrade naar een maaltijdsalade en de walnoten zaten er niet op. Deze werden na vragen wel redelijk vlot nageleverd. De salade zelf was vrij fantasieloos. Alleen slapen daarop wel een lekker gesmolten gietenkaasje. Al met al viel het eten en de bediening dus erg tegen. De locatie is wel heel mooi!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid