facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fletcher Hotel-Restaurant Frerikshof

Fletcher Hotel-Restaurant Frerikshof

Info

Hotel Frerikshof ligt op een unieke locatie in Winterswijk. Het hotel ligt in de nabijheid van Doetinchem en Enschede in de prachtige Achterhoek.

Geschiedenis

Gastvrijheid zoals gastvrijheid bedoeld is: om weer terug te komen.

Aan de rand van Winterswijk, nabij het centrum, ligt Hotel Frerikshof. Winterswijk en Frerikshof zijn omringd door een bosrijke natuur. Voor de golfliefhebber zijn er volop mogelijkheden om een balletje te slaan en ook de wijngaarden zijn een bezoek waard. Het hotel is goed te bereiken per auto en trein. Het treinstation bevindt zich zelfs op loopafstand.

Het hotel beschikt verder onder andere over vier bowlingbanen en een verwarmd binnenzwembad waar u heerlijk kunt ontspannen. Dat in deze drukke verkeerstijd Hotel Frerikshof vrijwel filevrij bereikbaar is, is een verademing. Evenals het feit dat er 80 gratis parkeerplaatsen beschikbaar zijn.

Laat u verrassen door de authentieke sfeer, de warme deken en het uitgebreide culinaire aanbod. Wat u ook wenst, wij doen ons best om het u te bieden. "Nee" kennen we niet. "Ja" doen we graag!

Adres: Frerikshof 2, 7103 CA Winterswijk (gemeente)
Telefoonnummer: +31543517755
ln.fohskirerfletoh@ofni
Stad: Winterswijk
Route: Frerikshof 2
Postcode: 7103 CA



op zoek naar gerelateerd: fletcher hotel-restaurant frerikshof winterswijk, telefoonnummer hotel frerikshof winterswijk, aanbiedingen hotel frerikshof, fletcher winterswijk zoover, fletcher hotel winterswijk menukaart, fletcher hotels, menukaart frerikshof winterswijk, fletcher hotel winterswijk vacatures
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hotel-Restaurant Nieuw Beusink Hotel-Restaurant Nieuw Beusink 858 meter Geweldige locatie. Bij aankomst werden we warm ontvangen je voelt je er direct thuis....
Stad Munster Stad Munster 1 km Als brasserie is het een te dure plek. Er is geen kinderkaart. Men zegt wel gerechten...
Hotel Restaurant Mondriaan Hotel Restaurant Mondriaan 2 km Restaurant heeft eenvoudig maar goed eten. Vriendelijk personeel en goede service. Oo...
De Borg Bed & Breakfast De Borg Bed & Breakfast 5 km Bed & Breakfast in Winterswijk met eigen keuken, badkamer en terras!
Recensies
Zeer slecht restaurant. Ik ben vegan en vroeg de bediening naar de mogelijkheden omdat er niks op de kaart stond. Ze gaf aan dat ze wist wat vegan was en even mee ging kijken waarop ze zei dat ik de kipspiesjes kon eten want dat was zonder room en boter. Maar wel met kip? Ze wist totaal niet waar ze het over had en ging de kok vragen voor de mogelijkheden. Uiteindelijk wel iets gevonden maar heel weinig hoeveelheden voor heel veel geld. Aardappels waren ook niet eens gaar. Daarna met honger naar de mac gegaan. Ook raar dat er geen extra dekens op de kamer aanwezig waren.
Het eten en drinken was lekker, de kamer prima. Maar verder in het hotel niks te doen, bowlingbanen en speelhal worden aangegeven op de site. Echter waren de bowling banen defect, en de speelhal met bar was gesloten wegens personeel te kort. Het zwembad stonk enorm. Je kon alleen in de lobby wat eten en drinken waar het niet gezellig was, alleen eentonige hoteldeuntjes constant en geen sfeervolle muziek. Voor ons geen 2e keer meer.
Slechtste vegetarische maaltijd sinds 2002. Voor meer dan twintig euro een omelet die men quiche noemde met wat boontjes. Vegetariërs u bent gewaarschuwd ! Vleeseters vonden het eten matig, maar acceptabel. Hotel is verder goed, bedden heerlijk, ontbijt zelfs uitstekend.… maar dat vegetarisch eten.. hoe durven en ze dat te serveren! Daarom maar drie sterren note: foto van de maaltijd is genomen voordat deze gegeten is. Niet bepaald leuk opgediende maaltijd
We zijn hier met een goedkope aanbieding gekomen en werden zo prettig behandeld dat we nu al twee keer opnieuw geweest zijn waaronder een keer tijdens de covid-beperkingen en steeds waren we weer zeer vriendelijk behandeld en hadden we een nette kamer. Ook al zijn de kamers zeker niet de grootste onder de Fletcher Hotels het hoort toch zeker tot onze favorieten.
Ik moet een ster aanvinken anders kan ik dit niet schrijven. Ik moest onze reservering voor 4 op 5 december a.s. annuleren omdat mijn partner in het ziekenhuis opgenomen is en ik ziek thuis ben. Eerst bericht van Fletscher dat ik 2 dagen te laat was met annuleren en dit niet meer kon. Kon wel een fictieve datum krijgen, dit is voor ons geen optie, we weten niet of/wanneer we er weer heen kunnen. Toen kon er wel geannuleerd worden, maar niet kosteloos. Dit kon ik begrijpen. Heb geannuleerd, maar de kosten zijn 100%, dus geld weg. Geen enkele coulance in onze omstandigheden. Het heen en weer mailen heeft mij ook nog eens heel veel energie gekost.
Een prachtige gerenoveerde fletcher hotel met mooi en knus ingericht restaurant. Ontvangst vriendelijk, de kamers schoon en fris de ligging van het hotel zeer goed. Je bent zo in hartje centrum maar ook op de fiets prachtige routes in de omgeving. Eén minpuntje: geen verwarming in badkamer en over het algemeen was het niet echt warm in hotel. Dit aangegeven bij receptie. Daar te horen gekregen dat er meer mensen waren die dat vonden!
Voor€ 89.95 deal krant naar dit fletcher hotel geweest. De aktie was:2 overnachtingen,2x ontbijt,een x hoofdgerecht,Hotel heeft warme nette uitstraling. Op wat strubbelingen door miscommunicatie door personeel bij het diner na was het goed . Het eten was zeer lekker. Kamers prima in orde. Kamers: Netjes in orde ,bed had kuiltje maar ik zag beneden de nieuwe matrassen er al waren. Was voor mij oké voor 2 nachten. Eten en drinken: Ontbijt was prima , niet uitgebreid maar alles vers. Avondeten was lekker.
Leuke kamer. Goed verzorgd en schoon. Lekker balkon. Diner was goed en de bediening ook. Ontbijt voldeed zeker aan de prijs kwaliteit verhouding. Het hotel ligt in een prachtige omgeving, waar je heerlijk kunt fietsen. Winterswijk heeft nog veel verschillende winkels, die open zijn. Daardoor heeft het een leuke sfeer en een goede keuze mogelijkheid.
Heel vriendelijk ontvangen. Goed ontbijt, nette kamers, Ook voorzien van extra dekens bij temperatuur van -8 gr. Zeer tevreden. Dit is de 3e of 4e keer dat wij hier gelogeerd hebben.Kamers: 5/5
Comfortabel, de kamer kon warmer, had liever een 2 pers ledikant voor echtparen is 2x 1 persoons bed niet erg bevorderlijk! De hoofdgerechten zijn, gezien de prijs, wat aan de karige kant! Het ontbijt is voor niet-grote eters aan de dure kant! Mss wat minder keus voor een aantrekkelijker prijs?Kamers: 3/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid