facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fletcher Hotel-Restaurant De Scheperskamp

Fletcher Hotel-Restaurant De Scheperskamp

Info

Na een rit over een idyllische zandweg, door de bossen, ziet u het prachtige 4-sterren hotel opduiken tussen de bomen en struiken.

Geschiedenis

Fletcher Hotel-Restaurant De Scheperskamp is een modern hotel gelegen in de bosrijke omgeving van Lochem in de Gelderse Achterhoek. Vanuit de prachtige tuin loopt u zo het bos in voor een mooie wandeling. Ook kunt u vanuit het hotel prachtige fietstochten maken door de schitterende natuur die de Gelderse Achterhoek te bieden heeft.
Nadat u heeft genoten van de natuur kunt u aanschuiven in ons culinaire restaurant met een sfeervolle open haard in het midden. Chef-kok Gerrit Brokken bereidt alle gerechten met ware passie voor het vak en uiterste precisie.

Adres: Paasberg 3, 7241JR Lochem (gemeente)
Telefoonnummer: +31573254051
Stad: Lochem
Route: Paasberg 3
Postcode: 7241JR


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 23:00
Dinsdag: 07:00 - 23:00
Woensdag: 07:00 - 23:00
Donderdag: 07:00 - 23:00
Vrijdag: 07:00 - 23:00
Zaterdag: 07:00 - 23:00
Zondag: 07:00 - 23:00


op zoek naar gerelateerd: Van der Valk Hotel Lochem, Fletcher Hotel Lochem, Fletcher Hotel Lochem adres, Fletcher Lochem reviews, Fletcher Hotel Lochem Paasberg, Hotel Paasberg Lochem, Menukaart Paasberg, Lochem, Aanbieding Fletcher Hotel Achterhoek
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Fletcher Hotel-Restaurant Paasberg Fletcher Hotel-Restaurant Paasberg 209 meter Prachtige locatie om een paar dagen te verblijven. Het personeel is zeer vriendelijk ...
Hotel - B&B De Vijverhof Lochem Hotel - B&B De Vijverhof Lochem 1 km Hotel bed and breakfast
Recensies
Absoluut nooit naar toe gaan, vloerbedekking overal vlekken, het ruikt vies in de kamer langs de badrand zit schimmel, restaurant was voor diner gesloten door personeels gebrek. Na 10 uur s'avonds geen personeel meer aanwezig. Ik zeg met gierende banden door rijden.Kamers: 1/5
Het hotel is dringend aan renovatie toe. De hoeveelheid achterstallig onderhoud is gigantisch. Hopelijk wordt de geplande renovatie niet langer uitgesteld. Het hotel is gelegen op een perfecte locatie. Verder is er weinig personeel beschikbaar in het restaurant en bij het ontbijtbuffet. Daar kan het hotel-restaurant weinig aan doen, omdat er gewoonweg onvoldoende personeel te vinden is.
We waren per abuis bij het verkeerde hotel, waar momenteel asielzoekers verblijven. Intimiderende gewapende bewaking verwees ons naar het andere hotel.Kamers: 1/5
Een plek die dringend grote reparaties nodig heeft. In verandering in het algemeen. De keuken is ook niet het sterkste punt van dit etablissement.Kamers: 2/5
Nog niet eens 1 ster waard. Begrijpelijk dat ze zeggen , binnenkort wordt dit hotel gerenoveerd. De eerste kamer was vreselijk, niet de schoonmaak, maar de kamer op zich. Bij navraag, hier is de sleutel voor een andere. Maar ze zijn allemaal gedateerd. Het eerste dat opviel, de bedden hadden een verschillende maat. Voor de rest zag het eruit alsof ze van alle hotels de afgedankte meubels hadden gekregen. Het zwembad was ook zo'n dingetje, alleen per trap 13 treden, te bereiken. Wel een fantastische ligging en vriendelijk personeel.
Het was ontzettend smerig en we werden weggestuurd bij de bar om 22.00. Mijn opa's een oma en ouders zaten daar al wat eerder toen mijn andere oma en ik kwamen aanlopen na het zwemmen. Snel mochten wij nog wat drinken bestellen. Om 22.00 konden wij geen alcohol meer bestellen. Overal zaten haren in mijn badkamer. Het behang bladert van de muren. Voegen waren smerig. Dit was zeker niet aan te raden.
Zwaar gedateerd, vieze vloerbedekking en vieze lelijke kapotte oude meubels. Veel achterstallig onderhoud. Personeel zei dat de planning was om daar te gaan renoveren. Bij het reserveren is niet aangegeven dat de keuken in de avond en middag niet open zou zijn. Geen koffie of thee op de kamer. Er zat wc papier in het licht in de douche en de badkuip zat vol met zand. Al met al een leuke dag gehad maar volgende keer in een ander hotel.
4 nachten geboekt met 2x 3 gangendiner + fles wijn bij afscheid. Onaangenaam verrast kregen we bij inchecken te horen dat de kamers tijdens ons 5 daagse verblijf niet worden schoongemaakt. Handdoeken verschonen , voor 11 uur op de grond in de gang neerleggen. Moet de kamer alsnog worden verschoond dan moeten we dit zelf melden. Gevolg prullenbakken en bedden werden ook niet opgemaakt. De bediening in het restaurant dramatisch slecht. Moest telkens om de drankkaart vragen maar staan geen prijzen aangegeven. De keuze van de 3 gangenmenu is zeer beperkt en moet vaak bijbetaald worden. Het bedienend personeel bij het ontbijt bestaat uit 1 persoon. Vaak worden de tafels niet tijdig opgeruimd voor de volgende gasten en moeten zelf hun bestek bij elkaar scharrelen. 1x schitzel besteld en was donkerbruin gebakken en smaakte nergens naar. Bij het inleveren onze klachten doorgegeven aan de receptioniste en kregen te horen dat deze beslissingen van het management kwamen en mogelijk standaard ingevoerd zullen worden. We hebben duidelijk doorgegeven dat we voor ons vertrek over dit besluit niet zijn ingelicht en een schending is van de overeenkomst en ook voor deze zeer klant onvriendelijk houding van het management niet hebben betaald. We zijn al in diverse andere hotels van Fletcher geweest maar hebben dit niet eerder meegemaakt. Ons dringend verzoek aan Fletcher om zich in te zetten voor kwaliteitsverbeteringen en niet op deze wijze de hotelketen omzeep te helpen.
Wegens personeelstekort was onze reservering bij het restaurant geannuleerd. Kan gebeuren. We hadden al betaald en de reservering kon niet door ons worden omgezet of geannuleerd. We moesten maar zelf een ander restaurant vinden. Er werd daarna aangegeven dat we bij het naastgelegen Fletcher ook terecht konden. We moesten dan wel zelf bellen. Uiteindelijk hebben we daar gereserveerd en toen we aankwamen wisten zij niets van de betaling bij het andere hotel. Ze hebben het uiteindelijk goed opgelost. Jammer dat de communicatie tussen de hotels niet bestond. Uiteindelijk zijn we weer teruggegaan naar het hotel om te overnachten. Het hotel is erg verouderd. Het behang laat los van de muren en luxe uitstraling is er niet. Ik denk dat er sinds de opening in 1997 niets meer is gemoderniseerd, zo lijkt het. In principe is hier niets mis mee, maar voor hetzelfde geld zit je in een luxer hotel. We hebben prima geslapen. Je moet er wel zeker van zijn dat beide partners op hun eigen helft van het bed blijven, anders zak je tussen de matrassen door op de bedbodem. Wel erg vriendelijke jongen aan de receptie.
We boekten een dag van tevoren en werden vriendelijk ontvangen. De diners op 30-12 en 01-01 waren prima. Jammer dat er op Oudjaar geen mogelijkheid voor het diner was. Het ontbijt was dagelijks goed verzorgd. De kamer werd dagelijks tijdens onze afwezigheid schoongemaakt. Twee verbeterpunten: een bedlamp op kamer 106 functioneerde niet en de bedden zijn te zacht.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid