facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fletcher Hotel-Restaurant De Geulvallei

Fletcher Hotel-Restaurant De Geulvallei

Info

In de bekende Geulvallei, nabij Valkenburg en het prachtige natuurreservaat Ingendael, ligt het 3-sterren Hotel-Restaurant De Geulvallei. Een hotel met een rijke historie, gevestigd in een mooi historisch pand.

Geschiedenis

Hotel-Restaurant De Geulvallei heeft een unieke ligging in het karakteristieke plaatsje Houthem St. Gerlach (in de gemeente Valkenburg). Mede door de fantastische ligging en de gastvrije traditie is dit hotel uitermate geschikt voor een kort of lang verblijf. U kunt bijvoorbeeld fietsen huren bij ons en al fietsend de omgeving verkennen.

Hotel-Restaurant De Geulvallei beschikt over 39 comfort kamers die van alle comfort zijn voorzien. Kijkt u op de pagina Hotelkamers voor de verschillende kamertypes.

Adres: Onderstestraat 66, 6301KC Houthem-St. Gerlach, Limburg, Netherlands
Telefoonnummer: +31436043680
Stad: Houthem-St. Gerlach
Route: Onderstestraat 66
Postcode: 6301KC


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 22:00
Dinsdag: 07:00 - 22:00
Woensdag: 07:00 - 22:00
Donderdag: 07:00 - 22:00
Vrijdag: 07:00 - 22:00
Zaterdag: 08:00 - 22:00
Zondag: 08:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: Hotel Houthem St Gerlach, Fletcher Geulvallei, Beste Fletcher Hotel Limburg, Hotel De Geulvallei review, Fletcher Hotel Limburg aanbieding, onderstestraat 66 6301 kc houthem st. gerlach, Fletcher Hotels Limburg Valkenburg, Fletcher Hotels Limburg kaart
Recensies
De gerenoveerde kamers zijn prima met uitstekende bedden en voldoende ruim. De badkamer met fijne douche is erg ruim en modern. De omgeving is met zijn prachtige panorama's aan te bevelen. Hotelpersoneel echt geweldig, zeer klantvriendelijk. Tips: in de badkamer handdoeken rekjes, tableau om toiletartikelen te plaatsen. De diners waren van uitstekende kwaliteit. Wij hebben 5 dagen een prima onderdak gehad. Rie en Harry Kamers: Gerenoveerde kamers zijn prima Eten en drinken: Voldoende keus en nog eens overheerlijk
Ligging hotel is prima. De kamer was vreselijk. Armoedig. Vieze vloerbedekking; douche met weinig waterdruk; slechte zachte bedden die zorgen voor rugpijn. Behang met scheuren; scheuren in plafond. Ook het "tuintje" te zien vanuit de ontbijtruimte is een wildernis. Ontbijt : goed Kortom een zeer armoedig hotel dat niet ik niet aanbeveel. Als de kamers en de toegang van het hotel gerenoveerd zijn, kan het best een mooi hotel worden. Ontbijt en dinerruimte zien er wel goed uit.
Een prima hotel voor een korte vakantie! De niet al te grote comfort kamers waren gerenoveerd. Goede bedden en een ruime moderne badkamer. Het ontbijt en het diner waren voortreffelijk. Met dieetwensen wordt heel goed rekening gehouden. Wat met name ons positief verraste was het personeel. Een geweldig team waar het enthousiasme van af straalde. Ze doen er alles aan om je echt welkom te voelen!! Het hotel is zeer centraal gelegen in Zuid Limburg! Ook in de directe omgeving kan heerlijk gewandeld worden. Kortom een aanrader!!
Onlangs hier in het hotel 1 nacht verbleven. S'middags vroeg ingecheckt zonder de kamer gezien te hebben en snel de trein naar Maastricht genomen om daar een leuke dag te hebben. Helaas kwamen we s'avonds om half 12 een minder leuke verassing tegen: toen wij de deur openden kon deze niet eens helemaal open omdat er een tafel in de weg stond. dit gold helaas ook voor de badkamer deur die door een kast half versperd werd. een van de bedden was half verzakt mijn vriend lag half op de grond toen hij op het bed ging zitten. Ze hebben in de badkamer een bordje hangen of je je handoek als je die wil hergebruiken aan het handdoekrek wil ophangen maar die was helaas afwezig. En helaas was het zo gehorig dat ik de halve nacht het idee had dat er mensen bij mij in de kamer stonden te kletsen. Wij komen hier niet meer en raden het ook niemand aan. Kamers: oud, gehorig. te vol gepropt met meubels. missend handoekrek. kappotte bedden.
De kamers zijn out dated, ze hebben een fikse renovatie nodig, voor de time being heeft het heeft een lik verf nodig en aandacht voor oude schroeven in de muur. Het ruikt erg muf en is bizar gehorig. De bovenburen zijn enorm duidelijk te horen als ze lopen en snurken. Kamers: De kamers zijn out dated, ze hebben een fikse renovatie nodig, voor de time being heeft het heeft een lik verf nodig en aandacht voor oude schroeven in de muur. Het ruikt erg muf en is bizar gehorig. De bovenburen zijn enorm duidelijk te horen als ze lopen en snurken.
Locatie is prachtig. Vriendelijk ontvangst. Bar is al om 22.00 uur dicht, kunt dan ook geen drankje meer krijgen om mee naar de kamer te nemen. Als je hierom vraagt word je kortaf te woord gestaan. Kamers zijn nog met sleutel 1 per kamer je kunt dus niet even apart van elkaar iets gaan doen. Ontbijt was niet heel uitgebreid maar wel van goede kwaliteit. Werd tussendoor ijverig opgeruimd/schoongemaakt en alles werd tijdig bijgevuld. Kamer rook muf, zelfs na langere tijd het raampje open te hebben gehad ging de muffe geur er niet uit. Vlekken in de vloerbedekking, afbladderende verf. Kamer zeer sober ingericht met een kast die eruit zag of hij op elk moment kon omkiepen. Weinig stopcontacten en op onlogische plekken. Op de badkamer weinig plek voor toiletspullen neer te zetten. Geen föhn, tissues oid aanwezig. Maar het allerergste waren de bedden. Sowieso kregen we 2 losse bedden terwijl op de bookingssite stond dat we 1 tweepersoons bed zouden krijgen. Veel te zachte matrassen, slechte kussens en een hoeslaken dat na 2 keer omdraaien al niet meer goed zat. Beide gaan we met pijn in de rug naar huis.
Erg genoten van mijn verblijf! Het personeel is fantastisch! Erg vriendelijk en gastvrij! Het eten is super en prima qua prijs/kwaliteit. Kamers zijn iets gehorig maar dat is te verwachten in een monumentaal pand. De kamer was schoon en netjes, het enige wat ik miste was een koffiezetapparaat en/of waterkoker. Als ik weer eens naar zuid Limburg zou gaan, zou ik hier graag nog eens verblijven!
Er werkt hier een energiek team dat echt zijn best doet. Gastvrijheid en vriendelijkheid zijn oké. Evenals de keuken. Het hotel ligt prima als uitvalsbasis voor de mooie omgeving. Steden, fietsen, heuvels, uitzichten, historie: niets mis mee! Het pand is gezellig maar gedateerd. Veel schade aan het buitenschilderwerk. De uitstraling is te "donker", er is veel aan te merken op het sanitair, de doucheglijstang en de steun voor de douchekop horen niet bij elkaar en de douchekop glijdt voortdurend naar beneden, de toiletafvoer was afgedicht met tape, putlucht in het badkamertje, wc blijft eindeloos water pakken met gesis en gedruppel, het dubbel boxspring bed was niet fijn subjectief. En ik zou iets doen aan het grasveldje met de picknickbanken waar je op uitkijkt vanuit de ontbijtzaal. Rommelige woestenij.
De "Comfort kamer" was weliswaar vernieuwd maar bijzonder klein met voor 2 volwassenen slechts 1 stoel en uitzicht op een muur en de herrie en geur van de keuken afzuiging, De deur met versleten sleutel, dranger waardoor de deur op het laatste stuk dicht knalt! Hiervoor mogen ze geen extra prijs rekenen lijkt mij! Bij het verlaten de volgende morgen was van een andere "standaard kamer" de deur open, we zagen een grotere kamer met uitzicht...... Dan betaalde wij dus extra voor een nieuwere douche en vers behangetje. Het is een mooi hotel welke aan een complete renovatie toe is, de locatie is prachtig, personeel vriendelijk, restaurant en ontbijt prima, maar de kamers.....! Onvoldoende hoor!
Wat een slecht service. We hadden een booking voor een kort verblijf. Vanwege de herkansing CE van mijn zoontje konden we deze dag niet meer boeken. Hotel weigert de booking om te zetten. Ze schuilen achter de voorwaarden. Ik ben dus gewoon een overnachting kwijt. Totaal geen compassie of begrip..alsof je tegen een robot praat. Blablabla....voorwaarden.... Goed beleid Fletcher. Bij de ene fletcher kan het wel bij de andere niet. Met een smile krijg je gewoon te horen. Ik heb instructies en daar blijft het bij. Overmacht kent men dus ook niet. Zie hier dus weer één van de vele slechte reviews over dit hotel. Bezint eer ge begint!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid