facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fletcher Hotel-Landgoed Huis Te Eerbeek

Fletcher Hotel-Landgoed Huis Te Eerbeek
Adres: Professor Weberlaan 1 , Eerbeek 6961 LX, NL
Telefoonnummer: 0313 659 135
Stad: Eerbeek
Route: Professor Weberlaan 1
Postcode: 6961 LX



op zoek naar gerelateerd: Fletcher Eerbeek Arrangement, Huis Te Eerbeek trouwen, Hotel Huis Te Eerbeek, fletcher hotel-landgoed huis te eerbeek review, Hotel Eerbeek, Professor weberlaan 1 6961 lx Eerbeek, Fletcher Hotel Eerbeek telefoonnummer, Hotel Eerbeek aanbieding
Recensies
Het hotel ligt in een prachtige omgeving. Je kunt er heerlijk wandelen en diverse Hanzesteden liggen in de buurt. Wij zijn bijvoorbeeld een dag naar Deventer geweest. Het hotel zelf... zoals anderen al eerder schreven was het niet duidelijk dat je op een andere locatie een kamer hebt dan de advertentiefoto je wil doen geloven. De kamer zelf: klein, maar wel volledig en schoon. Idem voor de badkamer: klein maar schoon. Wel viel het deksel van het kleine prullenbakje steeds met gerinkel op de grond. En een klein plankje in de douche om spullen op te zetten zou ook handig zijn geweest, nu moesten we onze spullen op de grond neerzetten. We hadden een Fletcher voucher ontvangen voor korting en dat leek heel aantrekkelijk, maar uiteindelijk toeslag voor weekend, toeristenbelasting, ontbijt levert dit maar een minimale besparing op!! Het personeel was vriendelijk. Ik kan me aansluiten bij andere recensies dat de geur in de gangen enigszins muf was, op de kamer zelf gelukkig niet. Ik denk dat er mooiere hotels te vinden zijn voor de prijs waarmee ze adverteren.
Een prachtige omgeving maar het hotel doet een beetje af aan de omgeving. Het was niet duidelijk dat we niet in het koetshuis sliepen. We werden vriendelijk ontvangen bij het inchecken maar bij aankomst van de kamer had iemand in de kamer zitten roken. De sigaretten lagen nog bij het raam. Erg jammer. Meteen gemeld bij de receptie en die gingen het noteren…. De douche mistte een glazen deur waardoor heel de badkamer blank stond en het gordijn lag er half af. Ontbijt was prima!
Hier ga je niet heen voor de luxe. De vloerbedekking lijkt uit de jaren ‘80. Zelfs de ‘luxe’ kamers zijn sfeerloos en Ikea-achtig en ruiken niet fris een luchtverfrisser probeert de muffe geur te camoufleren, maar maakt het alleen erger. Het voelt alsof ze aan alle kanten op je proberen te besparen en voor een kamer van 100,- euro vind ik dat niet gepast. Wel ligt het hotel op een heel mooi landgoed en je kunt fijn wandelen in de steek. Ook is het personeel vriendelijk. Maar voor deze prijs-kwaliteit verhouding kom ik niet meer terug.
Huis te Eerbeek ligt in een mooi natuurgebied. De omgeving is echt heel mooi. Minder waren de minpunten van het hotel zelf; jammer dat er zo weinig tijd wordt besteed aan onderhoud van kleine zaken zoals geluidsoverlast keukenafzuiging blijkbaar alleen onze kamer!, lekkende wastafel, niet goed doorlopende waterafvoer wastafel, overgordijn waarvan haakje blijkbaar al langere tijd was afgebroken, bubbelende afvoer douche zodra wastafel water afvoert, geen resp. slechte buitenverlichting; ik begrijp niet dat hier niet meer aandacht voor is. Het personeel was heel vriendelijk; daar ligt niet het probleem. Verder was het water in de sloot rondom het hotel verontreinigd met het leek wel afwaswater en het had een penetrante geur; de eenden zullen dit beslist niet waarderen. Het ontbijt en diner was prima in orde.
Omdat het voldeed aan de verwachtingen, we hadden een nog kleinere kamer verwacht, maar dat viel alleszins mee, bedden, badkamer, ontbijt en het uitzicht op het landgoed waren prima. Hat enige minpunt was de “file” voor het koffiezet apparaat op zondagochtend, er stonden soms wel 4 personen te wachten voor ze erbij konden. 1 apparaat is echt onder de maat. Dit hotel houden wij zeker in ons achterhoofd, mede vanwege de prachtige centrale ligging.
Het hotel is prachtig gelegen op een mooi landgoed. De kamers zijn schoon en netjes. Wel wat opmerkingen wat betreft de kamer 207 . De gordijnen hangen los van de rail. De douchedeur is erg smal. Je past er nauwelijks door. Het personeel is allervriendelijkst. Maar je kon goed merken dat ze nog niet goed ingewerkt waren. Sommige bestellingen duurden wel erg lang. Het verblijf was goed en we komen zeker weer terug.
Genoten van oud/nieuw verblijf. Eten heerlijk. Kamer koetshuis lekker ruim. Personeel geweldig en heel gastvrij! Enige minpuntje vonden we dat de oudejaarsavond wel wat meer "aangekleed" had mogen zijn. Diner was best vroeg op de avond en dan is het nog een lange avond, bediening niet helemaal vlot, geen gezamenlijk 12.00-uur momentje. Er was live muziek tot ik meen een uurtje of 10, maar daarna was het behelpen met muzikale omlijsting en een beetje tam, terwijl het toch een feestavond is. Al met al hebben we een echter een fijn weekend gehad!
De kamer was prima, groot en licht. Bed voor mooi iets te zacht en 's nachts helaas last van vliegen en muggen. Hoort echter bij de bosrijke omgeving. Wel een kleine opmerking: de douche is heerlijk maar de vloer nogal glad. Voor iemand die minder goed ter been is dus een risico, temeer omdat er in de douche geen handgreep zit. De dubbele douche is echter heerlijk......samen onder de douche! Het eten in het restaurant was goed en de bediening prettig. Een suggestie. Geef naast alle kaartjes met extra"s ook een kaartje voor de ontbijtbubbels. Vooral als het druk is worden de bubbels vergeten! En doe iets aan de wachtrij bij de koffie/thee automaat!
Pas hernieuwde inrichting moderne uitstraling van de kamer . Tip bij het boeken ,kleine kamer is echt klein bij een langer verblijf kies voor een comfort kamer waar je kan zitten Personeel was vriendelijk en attent .Totaal voor heel het hotel was de hygiëne van hoog niveau,een verademing in deze tijden ondanks personeels te korten . Ps onlangs meegemaakt onder het mom personeel te kort ,werden kamers tussen door niet meer schoon gemaakt dit vonden we niet kunnen.klein particuliere hotel onderneming!
Super kamer, vriendelijk personeel op een top locatie. Wij hebben geslapen in het landhuis waar de kamers compleet gerenoveerd zijn. Het is alleen jammer dat de buitenverlichting het niet doet, het is dan ook echt aardedonker op de mooie oprijlaan. En om nog een ster te verdienen moet men er voor zorgen dat er genoeg boter, brood etc aanwezig is tijdens het ontbijt. Nu was het meeste al om 09.00 uur op‍‍
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid