facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fletcher Badhotel Noordwijk

Fletcher Badhotel Noordwijk

Info

Het hotel heeft een zeer centrale maar rustige ligging in de historische dorpskern van Noordwijk.

Adres: Julianastraat 32, 2202KD Noordwijk
Telefoonnummer: +31713620340
ln.kjiwdroonletohdab@ofni
Stad: Noordwijk aan Zee
Route: Julianastraat 32
Postcode: 2202KD



op zoek naar gerelateerd: fletcher badhotel noordwijk 2202 kd noordwijk, fletcher badhotel callantsoog, fletcher hotel, fletcher hotel naaldwijk, fletcher hotel aan zee, badhotel noordwijk high tea, fletcher badhotel egmond aan zee, julianastraat 32 noordwijk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hotel de Admiraal Hotel de Admiraal 270 meter Klein maar fijn hotel. Prima ligging t.o.v. het strand.
De Hotels van Oranje De Hotels van Oranje 359 meter De Hotels van Oranje zijn gelegen in Noordwijk en bestaan uit het comfortabele Beach ...
Hotel van Oranje, Autograph Collection Hotel van Oranje, Autograph Collection 368 meter Prachtig mooi hotel, heel goed bijgehouden heeft nog mooi oude accenten, maar is niet...
Werken bij de Hotels van Oranje Werken bij de Hotels van Oranje 381 meter Super service, zelfs tijdens de Corona tijd maken ze er wat van :
Beach Hotel Noordwijk Beach Hotel Noordwijk 430 meter Gelegen aan het strand, voorzien van ruim opgezette kamers, een restaurant en een gra...
Strandpaviljoen J. van Roon Strandpaviljoen J. van Roon 487 meter Leuke gezellige tent, waar je heerlijk kan eten en drinken. Ook hebben ze sangria! En...
Alexander Beach Club Alexander Beach Club 570 meter Geweldig om daar te mogen zijn. Fantastische Beache Club met vriendelijke bediening. ...
Recensies
Dit hotel is ondermaats . Onze kamer stonk naar putjes . De wind kwam door de ramen . Versta niet dat ze dit nog mogen verhuren is ferm aan renovatie toe. Personeel is wel supervriendelijk. Wij hadden ander hotel geboekt maar vrijdag mail gekregen dat dit niet kon doorgaan mits ze vluchtelingen moesten opvangen . Hondjes zijn welkom in hotel maar niet om te gaan ontbijten dus op ons kamer ontbeten . Wij zijn gewoon in chiquere hotels te vertoeven en daar geen probleem om hondje mee te nemen . Zijn op restaurant geweest de lamme goedzak en daar mooie en propere zaak en zeker geen probleem om ons hondje en bij jullie ondermaats en daar wel probleem sorry kan er bij mij niet in .
Het hotel is erg oud, absoluut niet schoon lees: ontzettend smerig en het stink erg op de kamers. Er was weinig tot geen licht op onze kamer kamer 19. We moesten vanwege Corona ons diner nuttigen op de kamer, maar hier was geen tafel aanwezig om samen aan te zitten. De een moest aan het kleine bureautje en de ander aan een ander plankje aan een andere muur. Service was vorigens wel goed. Nadat we bovenstaande klachten hadden ingediend kregen we een andere kamer aangewezen, maar deze was echter niks beter. We zijn naar een ander hotel in Noordwijk gestuurd. Erg blij mee!
Het hotel is inderdaad wat gedateerd maar verder gewoon prima. Wij hadden een actiekamer, klein maar ruim genoeg om te slapen, verkleden, tv te kijken enz. Doucheruimte met thermostaat kraan was prima en voldoende ruim. Kleur van de tegels zijn bruin en geel. Gedateerd maar over een tijdje weer mode of heerlijk nostalgisch. Ontbijt was prima en voldoende keuze. Wij hadden voor deze overnachting een actie voucher. Dat is wel weer een ding, goedkoop en beperkt tot goedkope hotels. De keuze komt pas als je je actienummer hebt ingevuld. Een hotel wat wij wilden hebben stond er niet bij. Jammer maar helaas. Dat zie je dus te laat en stond niet bij de aanschaf van het voucher. Al met al toch een prima nacht geslapen in dit hotel. Het diner op de 1e dag was ook goed. Vriendelijkheid personeel was ook herkenbaar zoals genoemd in andere reviews. Klachten in andere reviews zoals afgescheurd behang en smoezelige kamer hebben wij niet gezien. Gehorigheid hebben wij niet waargenomen. Het was heerlijk rustig. Wat wij wel misten waren een paar haken in de wasgelegenheid om je kleding even op te hangen.
Vriendelijk personeel. Maar wat een oubollig hotel, zeg. Qua meubilair en totale inrichting ga je zo 40/50 jaar terug in de tijd. Ook niet schoon meer. Bedden waren redelijk goed. Op de kamer was alles smoezelig: muren, plafond en badkamer. Op de gang lag smerige vloerbedekking, versleten en met vlekken, en die had ook al heel erg lang geen stofzuiger meer gezien. Smorgens was er geen warm water en bij melden was er geen excuses voor het ongemak, wss veel voorkomend. Wel een goed ontbijt gehad.
Prettige ontvangst in een oud maar sfeervol hotel. Geen lift, steile trap, de nostalgie druipt eraf. Erg leuk personeel, zeer vriendelijk en gastvrij. Heerlijk gegeten en gedronken. Ontbijt was perfect. Kamer oud maar goed schoon. Douche lekker warm na uitwaaien op het strand. Met plezier overnacht en niet zo negatief als sommigen omschrijven. Ik heb waar voor mijn geld gekregen.
Een erg oud en gedateerd hotel op een mooie locatie. Het hotel heeft dringend een renovatie nodig. Personeel was erg vriendelijk. Het ontbijt was supergoed! Jammer dat onze hond alleen maar op de kamer mocht en niet in het restaurant. En we kregen een formulier met daarop de boetes die je zou krijgen als de hond bijv op het bed zou liggen of overlast zou veroorzaken. Dit hebben wij nog nooit eerder bij een hotel meegemaakt.
Heel vriendelijk personeel, bedden zijn prima. En daar is alles mee gezegd. Het is enorm gedateerd. Letterlijk begin jaren 80. Badkamer was wel schoon. Verder ziet het er echt niet uit. En het ruikt in het hotel en op de kamer naar een kringloopwinkel. Niet overdreven. Kortom: voor alleen slapen wel oké, verder moet je er helemaal niets van verwachten.
Ik had van te voren de reviews moeten lezen om teleurstelling te voorkomen. Hotel is blijven hangen in 1890 of zo. Hotelkamers zijn totaal sfeerloos, oude meubels, oud en vies behang, zitten gaten en scheuren in de muur, badkamer is klein, vies en koud. Al met al een grote teleurstelling en zeker niet voor herhaling vatbaar. Ben blij dat ik maar 1 nacht hier ben geweest want zou hier nog niet dood gevonden willen worden. Voor een flechter hotel verwacht je wat meer kwaliteit en sfeer maar dit is echt verschrikkelijk! Hotel mag nodig gerenoveerd en geupdated worden.
De ligging van het hotel is perfect, winkels restaurants/boulevard en strand zijn vlakbij. Het hotel is gedateerd, persoonlijk vinden we dat geen ramp. De hotelkamer is klein, bedden vrij zacht.De badkamer heeft lichtblauwe met bloementegels, jammer dat er schimmel op het plafond zit. Het ontbijt is prima. Het personeel aardig. De prijs/kwaliteit verhouding is netjes.
Ik heb werkelijk nog nooit zo’n smerig hotel gezien. Bij binnenkomst viel me meteen de vloerbedekking van de balie/ administratie op. Beige van kleur en vol met vieze Gore vlekken. De ontvangst was ook erg onvriendelijk. Ik gaf aan dat ik de kamer eerst wilde zien voordat ik zou betalen. Het was echt niet normaal wat ik zag. Toen ik de deur opende kwam me de stank al tegemoet. De vloerbedekking was goor, behang was vies, en bladerde, de badkamer was net als de rest v h interieur gedateerd van 70/80 er jaren en niet schoon. De glasgordijnen die oorspronkelijk wit waren, waren gewoon grijs en zwart langs de randen. Ik heb het bed niet eens nagekeken! Durfde er gewoon niet aan te komen. Volgens mij was t een vlooiencircus! We hebben gelijk onze bagage gepakt en vertrokken. Ik schrijf nooit recensies maar hiervoor moet ik mensen waarschuwen. Ik was zo verbaasd en verbolgen. Dat dit kan in Nederland, dit verwacht je in een derde wereldland.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid