facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Flessenwerk

Flessenwerk

Info

Flessenwerk

Geschiedenis

Onze cadeaus zijn creatief en origineel. We bedenken en ontwerpen het merendeel van onze cadeaus zelf.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is bij ons geen modewoord. Het is vanzelfsprekend en we doen dit vanuit ons hart! Onze producten worden met liefde en zorg voor mens en maatschappij gemaakt.

We denken mee! Net dat beetje extra aandacht maakt het verschil. Wij kunnen jouw cadeau, door middel van tekst of logo helemaal naar jouw wensen maken!



"Flessenwerk is een merk van Geven is leuker. Geven is leuker.... dat vinden wij. En we durven bijna te zeggen dat het ook echt zo is!Probeer het maar, van onbekommerd geven en leven word je een blij en vrij mens!Met ons 'geven is leuker' platform bouwen we bruggen tussen gevers en ontvangers, maar wel op die manier dat ook de ontvanger een gever wordt! Geven is leuker is een platform met eerlijke & originele kadootjes, toffe merken waaronder Flessenwerk, hoopvolle projecten en indrukwekkende verhalen."
Adres: Prinses Marianneplein 8, 2676 BB Maasdijk
Telefoonnummer: 0174-509741
Stad: Maasdijk
Route: Prinses Marianneplein 8
Postcode: 2676 BB



op zoek naar gerelateerd: Flessenwerk verkooppunten
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
HopeMade HopeMade 1 km Shop for life... and make a smile! It's HopeMade. Accessoires voor jezelf, of om een ...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid