facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fkj Notaris

Adres: 285 Midden Dreef, 8233 GT Lelystad
Telefoonnummer: +31320707475
Stad: Lelystad
Route: 285 Midden Dreef
Postcode: 8233 GT


Recensies
Al sinds 2008 werk ik met FKJ; de eerste keer na het overlijden van mijn moeder, daarna voor de aanschaf van een woning, een aantal jaar later voor het opstellen van een testament en onlangs weer voor de verkoop van mijn vader's woning. Het team van FKJ heeft mij in al deze soms zeer gevoelige situaties zeer vakkundig en prettig geholpen. Het geeft rust te weten dat alle zaken goed geregeld zijn.
Zeer ontevreden met het zogenaamde werk van deze notaris en haar werknemers, mijn advies is dan ook om ver weg te blijven! Zij zou een testament af moeten handelen waar oa ik erfgename bij ben, maar het loopt nu al ruim een jaar en t einde is nog verre van in zicht, afspraken worden totaal niet nagekomen, er worden keer op keer fouten gemaakt waaronder meerdere keren lekken van persoonlijke gegevens waar bij notarissen een boete op staat maar dit hebben ze vast niet zoals hoort gemeld gezien ze het kunstje na de eerste keer nog een keer herhaald hebben en men komt pas tot de realisatie dat er fouten zijn gemaakt en excuses na meerdere keren daar op te zijn gewezen, de notaris vindt dat een makelaar die letterlijk elke mogelijke koper van een huis wegjaagt door totaal ongeïnteresseerd te zijn en leugens te verkopen en zich totaal niet houdt aan de afspraken gemaakt met de notaris en erfgenamen prima zijn werk doet, dat er goed gecommuniceerd kan worden met deze makelaar en dat hij zijn zeer ruime salaris dient te ontvangen en nu is het ondanks afspraken van regelmatige updates al bijna 3 maanden volkomen stil. Telefoontjes worden niet opgenomen, emails worden genegeerd, enz enz, maar uiteraard wel een gigantische hoeveelheid declaraties op de rekening, incl uren om de eerder gemaakte fouten te herstellen. Ik heb in ieder geval een officiële klacht ingediend bij bij de Kamer voor het Notariaat zodat ze hopelijk verantwoordelijk worden gehouden voor hun wanbeleid en ik rad ieder aan aan hetzelfde te doen.
Op aanraden van mijn Oom hier naar toe gegaan. Super ervaring gehad toen ik een woning kocht. Een traject waar ik tegen op zag, bleek een soepele ervaring dankzij de fijne begeleiding.
Zeer kundige notaris met veel verstand van zaken. Het team is goed op elkaar ingespeeld en laat je erg welkom voelen. Fenneke heeft mij goed geadviseerd over de oprichting van mijn BV en mijn nalatenschap.
In eerste instantie waren we zeer tevreden over FKJ notaris. Helaas is deze tevredenheid omgeslagen in ontevredenheid, omdat afspraken niet nagekomen worden. Zeer vriendelijk aan de telefoon en als je op kantoor bent, maar als puntje bij paaltje komt doen ze niks. Dit terwijl ze wel goed zijn in rekeningen sturen.
Vriendelijke notaris, goede uitleg, geen probleem als je het ff niet snapt, ze neemt de tijd en heeft ons zeer goed geholpen
Slechte afhandeling nalatenschap waarbij de notaris duidelijk partijdig was. Door de ontstane situatie icm slechte voorlichting ook nog een slaatje eruit geslagen voor eigen financieel gewin. Dus slechte service tegen een duur prijskaartje…
Mooi gebouw en voldoende parkeergelegenheid. Maar.....de beloftes worden niet altijd waar gemaakt. Terug bellen doen ze niet; ook niet na 3x proberen. En testament ondertekenen binnen enkele dagen is nu al meerdere weken.
Het gesprek verliep goed. Men is ook erg vriendelijk. Het enige minpuntje is dat, als er een actie van je wordt verwacht komt dat in je portaal te staan. Als je dat dan gedaan hebt wordt het niet uit je portaal verwijderd. Dat vond ik erg lastig.
Zeer tevreden!!! Punctueel, vriendelijk en komt afspraken na. Volgende keer graag weer!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid