facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor FKFysio

FKFysio

Info

FKFysio is een jonge praktijk voor algemene fysiotherapie met een persoonlijke aanpak vanuit een wetenschappelijk perspectief.

Geschiedenis

FKFysio streeft hoogwaardige fysiotherapeutische behandeling na. Daarnaast is FKFysio actief op het gebied van verzuimpreventie en re-integratie voor bedrijven. De locatie is geschikt voor vele gezondheid-bevorderende activiteiten, er zijn tal van mogelijkheden om bewegen weer plezierig te maken.

Een hoofd draait, een knie buigt, een rug strekt, een hand wuift, tenen wiebelen, vingers kriebelen. Alles smeekt om beweging. FKFysio is een praktijk die al deze bewegingen wil ervaren! Het wil zien dat je kan kietelen, zwaaien, je rug rechten, bukken, buigen, omkijken, springen, lopen en dansen. Je lichaam is de schakel tussen jou en de wereld. Laten we er goed voor zorgen.

Label

<>

Adres: Klein Vaarwaterweg 14, 9164MA Buren, Friesland, Netherlands
Telefoonnummer: 0640551315
ln.oisyfkf@ofni
Stad: Buren
Route: Klein Vaarwaterweg 14
Postcode: 9164MA


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:00
Dinsdag: 09:00 - 12:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Fysiotherapie De Lage Korn Fysiotherapie De Lage Korn 175 km Een geweldige praktijk! Je word vlot en vakkundig geholpen Ik ben onder begeleiding ...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid