facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor FK hekwerken

FK hekwerken

Info

Degelijk-buitenleven.nl heet u van harte welkom in de wereld van stijlvol, exclusief en betaalbaar buitenleven!



"De inrijpoorten van F.K. hekwerken zijn onderscheidend in uitstraling en kwaliteit. Onze poorten worden naar uw wens ontworpen, in eigen werkplaats vervaardigd en door onze monteurs in één dag geplaatst. Verdient uw inrit deze allure? Stel uw inrijpoort online samen of bezoek onze showroom."
Adres: Tolboomweg 4, 3784 XC Terschuur, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 0342-443406
Stad: Terschuur
Route: Tolboomweg 4
Postcode: 3784 XC


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 16:00
Zaterdag: 08:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Fk hekwerken vacature, Inrijpoort kopen, Poort configurator, Inrijpoort schuif, Inrijpoort, Barneveld hekwerk Grafhorst, Hek met gemetselde poeren, Inrijpoort houtlook
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Multibox International BV Multibox International BV 62 meter Welcome at MIBOX : we meet your demands In a quarter of a century we developed an un...
Recensies
Resultaat een prachtig hek. Meedenken vooraf uitstekend. Advies voor verlichting in de palen van het hek een schot in de roos. Plaatsen hek in 1 dag en alles werkt goed. Samengevat een bedrijf om aan te bevelen
Al vele jaren zijn wij blij met de levering en plaatsing van onze toegangspoort. Maar een bedrijf leer je pas echt kennen als het op service aankomt. Niets dan lof over klantgerichtheid, service en aardige/ vakbekwame medewerkers. Hugo, Soest
Goede betrouwbare partij die net werk levert, afspraken na komt en goede service heeft. Kortom weten waar ze over praten. Hier een mooi hekwerk geplaatst.
Prettig ontvangen op het bedrijf, goede informatie gekregen en een nette offerte. Erg flexibel qua mogelijkheden, gewoon prettig contact. De levering en plaatsing van onze poort is soepel en volgens planning verlopen. Aanrader! We zijn heel blij met het resultaat.
FK Hekwerken is een geweldig bedrijf! Vanaf ons eerste bezoek aan de werkplaats voelde het goed. Vriendelijke en kundige mensen die meedenken en oprecht een prachtig hekwerk willen plaatsen bij je. Van het ontwerp tot en met de plaatsing, aan alles wordt gedacht en wij vinden het resultaat prachtig! Wij hebben gekozen voor een draaipoort met apart loophek, verlichting, afstands- en appbediening. Geen makkelijke opdracht, maar alles werkt perfect en past tot op de millimeter nauwkeurig. Warm aanbevolen!
De mensen van FK denken goed mee en geven deskundig advies in het ontwerp van de poort. Ze communiceren goed tijdens het gehele traject en ook de after-care na plaatsing van de poort is prima. Vriendelijke, klantgerichte medewerkers. We krijgen veel complimenten over onze nieuwe inrijpoort.
Een ongelooflijk goed en net bedrijf. Heel tevreden met ons mooie hek en met de geboden service voor en na de plaatsing. Wij zouden iedereen dit bedrijf aanraden. Prijs kwaliteit verhouding in vergelijking met andere bedrijven ook erg goed.
Wij zijn superblij met het resultaat! Het bedrijf is zeer professioneel en houdt zich perfect aan de gemaakte afspraken. Wij hebben zowel een stuk gaashekwerk als dubbelstaafmat door hen laten plaatsen en uiteindelijk ook een sierhek aan de voorkant met een hydraulische poort met 2 prachtige poeren in dezelfde steenkleur als het huis. De plaatsing van het hekwerk ging heel soepel en ook weer zeer professioneel. Dit bedrijf is zeer aan te raden!
Onze eerste poort ruim 15 jaar geleden laten plaatsen, toen al goede service en alle jaren prima onderhoud. Recentelijk wilden we een nieuwe poort, dus logischerwijs ook weer via FK Hekwerken een offerte aangevraagd. Een hoop nieuwe mensen maar eenzelfde vertrouwde kwaliteit en service. Heel fijn bedrijf om mee te werken en ik raad Degelijk Buitenleven/F.K. Hekwerken dan ook van harte aan!
Servicemelding gemaakt van verloren handzender, waarop zeer adquaat en snel gereageerd is door de projectbegeleider Robert. Zeer betrouwbaar bedrijf met plezierig contact. Uitermate goed en zeer aanbevolen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid