facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor FJOER

FJOER

Info

FJOER is een Fries productlabel dat exclusieve buitenkachels van hoogwaardige kwaliteit produceert.

Geschiedenis

FJOER is een Fries productlabel dat exclusieve buitenkachels van hoogwaardige kwaliteit produceert. Onze stijlvolle producten zijn uniek en geven uw buitenleven net dat beetje extra. Vuur staat bij ons centraal. FJOER is dan ook de letterlijke Friese vertaling van het Nederlandse woord vuur.

Dat de oorsprong van FJOER in Friesland ligt, is duidelijk terug te zien in de robuuste uitstraling en de nuchtere manier waarop is nagedacht over de techniek. U kiest voor kwaliteit waar u nog lang van kunt genieten. Wat is nou gezelliger dan met vrienden op uw terras of in uw tuin rond het vuur te zitten? FJOER laat iedereen optimaal genieten en ontspannen.



"FJOER is een Fries productlabel dat exclusieve outdoor kachels van hoogwaardige kwaliteit produceert. Onze stijlvolle producten zijn uniek en geven uw buitenleven net dat beetje extra. Vuur staat bij ons centraal. FJOER is dan ook de letterlijke vertaling van het Nederlandse woord vuur.Dat de oorsprong van FJOER in Friesland ligt, is duidelijk terug te zien in de robuuste uitstraling en nuchtere manier waarop is nagedacht over de techniek. U kiest voor kwaliteit waar u nog lang van kunt genieten. Wat is nou gezelliger dan met vrienden of familie op uw terras of in uw tuin rond het vuur te zitten? FJOER laat iedereen optimaal genieten en ontspannen.FJOER - Enjoy the outdoor living."
Adres: Het Meer 138, 8448 GM Heerenveen (gemeente)
Telefoonnummer: 0513-746464
Stad: Heerenveen
Route: Het Meer 138
Postcode: 8448 GM


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Magma Barbecue Verhuur Magma Barbecue Verhuur 4 km Verhuur van Magma Tuinhaarden, BBQ & Accessoires
Tuinhaard.com Tuinhaard.com 4 km Dit is zonder twijfel de meest geniale 'vuurkorf' die er is! Geen rondspattende hete ...
Recensies
Heerlijke middag en we hebben alle 4 ons eigen kunstwerk gemaakt. Gastvrij en ontspannen en even onthaasten.
Prachtige kachels van hoge kwaliteit! Goede en prettige service/advies.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid