facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor FixjeiPhone

FixjeiPhone

Info

De grootste iPhone reparatie website van de Benelux
http://www.fixjeiphone.nl

Geschiedenis

De grootste iPhone reparatie website van de Benelux. Zelf je iPhone repareren met uitgebreide reparatie handleidingen (met video's). iPhone en iPad onderdelen van de hoogste kwaliteit.



"Onze missie is het mogelijk maken voor iedereen om zelf de levensduur van populaire consumentenelektronica te verlengen. FixjeiPhone is leverancier van refurbished apparaten, onderdelen en gereedschap op zowel de consumenten als de zakelijke markt. We streven ernaar om de beste kwaliteit onderdelen voor de beste prijs te leveren en bieden gratis specialistisch advies die je stap voor stap helpt met repareren. FixjeiPhone biedt naast reparatie mogelijkheden ook andere duurzame alternatieven aan zoals Refurbished iPhones. Samen strijden we voor minder E-waste en de circulaire economie van elektronische apparaten."
Adres: Virulyweg 21-D, 7602RG Almelo
Telefoonnummer: 0850471633
ln.enohpiejxif@ofni
Stad: Almelo
Route: Virulyweg 21-D
Postcode: 7602RG


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: fixjeiphone contact, fixjeiphone retour, fixjeiphone refurbished, kortingscode fixjeiphone, fixjeiphone klachten, fixjeiphone 5s, fixjeiphone review, fixjeiphone inloggen
Recensies
Vervangen batterij MacBook Pro A1398. Super snelle levering, de batterij-set komt inclusief gereedschap etc. Extra gereedschappen aanschaffen hoeft niet persé. Ondanks dat in de instructie video wordt aangegeven dat het een moeilijke klus is valt dat wat mij betreft mee. Het is meer dat je erg voorzichtig moet zijn. Met de bijgeleverde handleiding en natuurlijk verschillende YouTube video’s duurde het verwijderen en schoonmaken het langst. Zeer tevreden over geleverde dienst.
Naar aanleiding van mijn review hieronder betreffende een foute wifi op een refurbished iphone, heeft de Operational Manager gelijk de volgende dag contact opgenomen om naar een oplossing te zoeken. Hoewel de telefoon op veel punten gecontroleerd wordt, waaronder de wifi, lijkt het probleem toch bij een foute chip op het moederbord te zitten. Ondanks de opties om de telefoon om te ruilen, toch ervoor gekozen om gewoon bij mijn oude, vertrouwde iphone 8 te blijven….zal ik weer bij Fixje een telefoon kopen? ….ja, ik denk het wel : Niet tevreden over de zogenaamde “refurbished phones” van Fixje. Heb via Fixje een refurbished iPhone SE 2020 gekocht - A klasse. Telefoon netjes ontvangen maar bij het instellen van de telefoon, maakte deze geen verbinding met WiFi. Kon dus alle apps en data van de iCloud niet downloaden. Ook bij vrienden en mijn ouders de WiFi geprobeerd maar telkens weer kon er geen verbinding gemaakt worden met WiFi. Ook na het resetten van alle settings is het niet gelukt. Gebeld met Fixje en ik moest maar een harde reset doen, hielp trouwens ook niet. Telefoon teruggestuurd. Wat houdt “refurbished” in bij Fixje. Bij een controle was dit probleem gelijk opgevallen toch?…maar de telefoon kwam door de controles van Fixje…..en hupsakee, doorverkopen maar…
Geweldige service! Refurbished telefoon bleek video niet goed te werken, in twee dagen verzenden ingeruild. Persoonlijk contact per mail met behandelaar is erg prettig! Ga zo door!
Batterij besteld voor mijn zeer oude Apple Powerbook Pro, 12 jaar oud en nog steeds leverbaar en snel bezorgd Prima bedrijf dus. Groet, Adrie uit Rijswijk
Goede prijs-kwaliteit verhouding en snelle levering! Ook contact gehad met klantenservice, fijne en persoonlijke oplossing/hulp gekregen. Bedankt!
Ik kocht hier een batterij voor mijn macbook pro. Alles kwam mooi geleverd met de benodigde tools voor deze te vervangen wat ik niet had verwacht. . Helaas bleek de lijm van de batterij en de duur dat deze meeging niet goed te zijn. Fixje nam met mij contact op en stuurde mij een nieuw exemplaar. De klantenservice laat even op zich wachten maar op het einde hebben ze mij goed geholpen. Een Bedrijf dat ik zeker kan aanraden.
UPDATE: Situatie werd gecorrigeerd door Han Lubbers die me een nieuw scherm opstuurde. Installatie vlot verlopen, en het scherm werkt perfect. Ter compensatie een A+ scherm ontvangen. --------------------------------------------- Zelfde ervaring als anderen hier. Scherm iphone 6 bleek defect te zijn maar mijn retour werd geweigerd doordat ik het scherm zogezegd kapot heb gedaan. Wat helemaal niet het geval is. Trieste klantenservice. Woord tegen woord, begin er maar aan. In het verleden hier vaak bij besteld, maar dit is toch de laatste keer geweest.
Perfect geholpen. Ik had per mail enkele vragen mbt afhandeling en overmaken van het bedrag, hier is door de klantenservice direct op gereageerd. Top service, kan niet anders zeggen, ga zo door.
Compleet pakket met gereedschapjes. Video goed gedetailleerd, maar pas op bij het in elkaar zetten. Aan het displaydeel zitten drie nokken en die moeten eerst in het onderste deel schuiven anders gaat het geheel niet dicht en dan moet je weer van voren af aan beginnen met een beschadigde plakrand .
Alles netjes verpakt ontvangen! Jammer dat het hoesje dat er is bijgeleverd niet geschikt is Voor het bestelde toestel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid